- 17 Nisan 2008
- 3.243
- 3
ceren ve banu cıkmıssınız kızlar ıyı aksamlar sızlere
kıssss ben burdayım daha banu gidiyorduya ona iyi akşamlar dedimmmmm kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceren ve banu cıkmıssınız kızlar ıyı aksamlar sızlere
aynı cümleyi bizim dr da söyledi canım. zaten bizimki iyiydi de hani ishal olmuştuya ondan sonra çok sarsıldı kuzucum...
ayşecim çamana galeta unu filan da koyan koyuyor buda aynı dediğimiz çaman bir farkı yok isteğe arzuya göre değişiyor içine konulanlar...
bulursan ben istiyorum canım ya gerçekten..kargoya verirsin ben burdan öderim ücretini sana zahmet olmazsa...
oyyy geçmiş olsun arkadaşım o duyguyu biliyorm
benim kızımda geçenlerde kemerli oldugu anakucagından kendini yere savurmuş
belden yukarısı yerdeydi aglamıyorda sadece bagırıyor hemen koştum aklım çıktı birşey oldu diye ben ondna daha çok korktum elim ayagım titredi
inşallah birdaha yaşanmaz böyle kazalar canım
günaydın kızlar.tuğbacım başın saolsun allaha nur içinde yatırsın. filizcim sanada geçmiş olsun allah kourmuş valla.hülyacım ve esencim sizlere de geçmiş olsun. banucum hava felaket kötü ya sabah selini anneme bırakırken koştura koştura gittim.üşümesin diye:))
.
Uyumadan bir göz atayim dedim, kimsecikler yokmus. Dizi mi var bugün yoksa?fisfisfis
pnrhlt ah canm ah bende hep öyle düşündüm çok giydirmedim alışmasın hemen hastalanmasın diye ama şimdi her evden çıkışımızda kızım hastalanıyor
ama gerçekten alıştırmak çok önemli düşün yazın sıcagında kat kat gydirseydik kışın nasıl ısıtırdık bu bebişleri
Oku oku bitmedi ya. Daha da okuyacaklarim var diger sayfada:umursamaz:
Kizlar dünden beridir moralim cok bozuk. Dün büyük bir kaza atlattik. Oglumun altini degistirdigim bir dolap var, dolabin üst kisminda esim duvara monte bir raf yapmisti gecen. Dorugun krem, sabun, tarak, islak mendil gibi esyalarini koyuyorduk. Ay dün altini degistirirken raf birden bir düstü, o anki refleksle Dorugu yana cekmesem, kafasinin halini düsünemiyorum bile. Cocuk nasil agladi korkudan. Üstüne birkac birsey geldi ama cani yanmadi. Elim ayagim titredi saatlerce, nasil agladim anlatamam. Sonra yemek yaparkan iki yerden parmagimi kestim. Ve aksam üzeri Dorugu yatirirkende, sütüm kesildi tüm bunlarin üstüne. Cocuk ikide bir uyandi durdu. Ne yerse yesin ve karni ne kadar doymus olursa olsun, emmeden asla uyumuyor. Bugün normale döndük neyseki ama hala etkisindeyim...(Bu arada esim yanlis dübel kullanmis rafi yaparken, kendini affedemiyor hala.)
Tuba'nin anneannesi vefat etmis, cok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabir versin.
Gazel kuzuma da gecmis olsun, insallah gecer öksürügü bir an önce.
Defnos(Defdef)'in kurabiyeleri cok güzel görünüyor. Benim oglumda Avusturya'ya gidene kadar disini cikartirsa, bizde orada mini bir kutlama yapariz insallah. Bu arada bizde "hedik" diyoruz dis bugdayina Ayse.
Pinar'cigim mantarli ve ton balikli tarifini bende en kisa sürede deneyecegim bir makarna delisi olarak...
Bu arada benim oglumda pütürlü gidalari red ediyor ve bir türlü alistiramiyorum. Gerci ufak ufak pütürlülere karsi, bugün o kadar hassas davranmadi ama bu devam eder mi bilmiyorum.
Ve unuttuklarim varsa affola...
civciv, sevgi, kuzularınız hastaymış çok geçmiş olsun.
tubacım başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun size de allah sabır versin.
pınar defdef'in resimleri her zamanki gbi çok tatlı
Kızlar bugün Kipa dan süt aldık pınar süt 6-12 ay arası olanlar, biri muzlu biri vanilyalı,
Fakat daha önce hiç vermemiştim inek sütü aslında vermek de istemiyorum ama üstünde 6-12 ay yazınca ve burada da kullananların olduğunu duyunca denemek istedim.
Nasıl veriyorsunuz sütü 210 luk bir öğün şeklinde mi? yoksa içine bişeyler katıp kaşık maması olarak mı? ve günde ne kadar veriyorsunuz?
Teşekkürler...
Pınar Defdef çok tatlı maşallah pamuk şeker olmuşopuyorumnanaktan
Kıvılcım canım çok çok geçmiş olsun harbiden verilmiş sadakanız varmış
selam kızlar
okuduğum kadarını yazayım
Tuba başın sağolsun canım,
Filiz çok geçmiş olsun bizimde tam yatağın üstünde var bi dolap bigün incek kafamıza hangi akla hizmet onu oraya çaktırdıysamü
Hülyacım geçmiş olsun bizde geçen hafta ateşlendik üç gün,
Burcucum ev alıyomuşsunuz galiba dün akşam okumuştum sanırım hayırlısı olsun canım
Pınarcım defnoş gittikçe babasına benziyo ne:)) siması değişmiş gibi geldi bana, bizimde dişimis çıktı :))
bizi sorarsanız ek gıdalrla boğuşuyoruz sebze sevmiyo Masal Hanım, biz bu ay tam anlamıyla geçtik ek gıdalara kahvaltı, meyve, sebze, yoğurt, muhallebi çok geldi birden galiba geçen ayda veriyodum ama böle beş öğün değil bide hemen sebzeleri birer birer artırmaya başladım baktım olcak gibi değil başa döndüm bugün sadece havuç, patats mercimek verdim yine sevmedi ama yoğurtla falan yedi bakalım hala pancar ve balkabağı alcam sizinkiler sebze seviyo mu kızlar, ben nasıl sevdiricem bilmiyorum
kızlar son bir haftadır kızım yesin diye denemediğim şey kalmadı. mutfağım resmen laboratuvara döndü. kendimi bilim insanı gibi hissediyorum :)
ve sonunda zafer :lepi: :lepi: :lepi: bugün kahvaltıda unu hafif kavurup soğuttum biraz suyla muhallebi kıvamında yaptım, içine bir yemek kaşığı pekmez , fındık kadar tereyağ koydum, soğuyunca yumurta sarısını da ekledim ve yedi :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nelere sevinir olduk yaw:)
Selam kızlar a.s.
Naber?Umarım herkes iyidir
Sabah 9 da randevumuz vardı hem kontrol hemde kuzum öksürüyodu ya bu gece kaç kere öksürük yüzünden kalktı yavrum neyse dr a gittik gelişimimz kilo ve boyumuz gayet iyi dedi drmuzyaşnız yavrum üşütmüş:çok üzgünüm: neyseki bronşlar temiz ya nasıl üşütüyo bunlar anlamıyom o kadar koruyoz yani cam fanusda mı büyütcez ya şu kış bi geçseydikafamçokkarıştı
az önce kuzum uyudu bende evi toparlayıp yemek yiyecem çalışan annelere iyi mesailer sonra grşrzopuyorumnanaktan
meraba kızlar.
biz az önce doktor kontrolünden geldik. genel durumu çok iyi dedi doktor.
kan ve idrar tahlilleri yapıldı. sonuçları daha almadık. kan damlasına ona göre devam edecekmişiz.
kızım büyümüş bayağı.kilo: 9800 boy: 70.5cm olmuş. 4.5 cm uzamış maşallah . arada bir iştah kaybı normaldir bu dönemde üst dişleri de geliyor dedi. gelişimi çok güzel zorlamana gerek yok dedi.
ve en önemlisi domuz gribi aşısı mutlaka yaptırın dedi geçen kontrolde demiştim neden yaptırmadınız diye bir de fırça kaydı. babamız olmuştu zaten ben ve kızımda yarın sağlık ocağına gidip yaptırcaz. kızıma yaptırmamak konusunda kesin kararlıydım ama doktor ikna etti beni.
AyŞecİm ben bunu tvde oktay ustanın programında İzlemİŞtİm.tabİkİ maraŞın Çemenİ farklıdır. Ama buda Çemendİ kahvaltılarda sık yapılıyormuŞ:)) ama yİnede burda maraŞlı tanıdıklarım onlarada sorayım hatta gİderlerse getİrsİnler:))
kızlar bebişler kaç cc mama içiyor durucuk bazen 120 bazen 150 içiyor bazende daha az
merhaba kızlar
tubacığım başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim
ben halamdaydım dün bugünde annemin bir komşusu vardı çok eski benim çocukluğumu bilen biri
herkes umarım iyidirrr
selam kızlar nasilsiniz
yemeğimi yedimsimdidinleniyorum ahsen
hala hasta antibiyotik verdi Dr bakalım inşallah ise yarar
canım, çarşıya çıkınca sorarım ilk fırsatta. malum oğlumla dışarı çıkmak çok zor,hele bide kar yağdı ama ilk çıktığımda sorarım. o zaman alırım adresini canım. ok?opuyorumnanaktan
bu arada ben maraş merkezde değilim,afşindeyim. sana yakınım, 240km filan.
merhaba kızlar
tubacığım başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim
ben halamdaydım dün bugünde annemin bir komşusu vardı çok eski benim çocukluğumu bilen biri
herkes umarım iyidirrr
selam kızlar nasilsiniz
yemeğimi yedimsimdidinleniyorum ahsen
hala hasta antibiyotik verdi Dr bakalım inşallah ise yarar
Hasta bebelerimize geçmiş olsun, kızlar ağlaya ağlaya muhallebi yiyo kağan şimdi, anlamadım gitti şu veletin muhallebi düşmanlığını ya...
Tuba başın sağolsun, ne desem boş olacak...
İyi geceler kızlar a.s.
Sabah erkenden bi akrabamıza kahvaltıya gittim. Ordan kayınvalideme, ordan spora derken eve 22:30'da geldik. Kızım bayağı bi kaka yapmış belinden çıkmış. Onu soktum yıkadım, babasıda muhallebisini yedirdi, uyudu kuzum.
Bende size bakmadan kaçmayayım dedim a.s.
Heee bu arada bu ay sadece 1,5 kilo vermişim. Tabi Defdef rahatsızken aksattım bayağı ama olsun 6 kilo oldu 2 ayda buda çok iyi bana göre a.s.
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ya ben akşam aşıdan dolayı hastalandım.dr demişti ateş baş ağrısı olur diye.
bir ateş bir üşütme görseniz bütün gece hasta yattım. tam eşimde eve geç geldi kaza yapmışlar arabayla bana dememiş eve gelince anlattı. arabanın kapıları filan açılmamış şefinin arabasıydı. camları filan kırıp çıkmışlar. kafasını çarpmış herhalde onu bile hatırlamıyorum sadece başım ağrıyordu diyor.
allahtan birşey olmamış..