2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Çatı deĞıl ıŞyerındekı camlardan Öyle bır gırıyorkı ıÇerı.ceren benım kızım 8500 kılo boyuda 74 cm falan ama herkesın bÜnyesı farklı saĞlıklı olmaları Önemlı olan.

aynen tülaycım benim doktorumda dediki kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir herzaman önemli olan gelişiminin ayına uygun olması dedi :)

Evet banucum Önemlı olan saĞlıklı olması zaten bu kıŞı hasta olmadan atlatırsak sÜper olcak.

ya ama bu anlattığın çemen değilki? peynir galeta unu filan yok çemende?

canım çiğ parça et konmuyor ama etli kemik haşlanıp eti ve suyu konuyor içine. geçen yıl bende yaptım komşumla,ama o da kokuyor:))
yinede istersen gönderebilirim bulursama.s

aynen tülaycım benim doktorumda dediki kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir herzaman önemli olan gelişiminin ayına uygun olması dedi :)

aynı cümleyi bizim dr da söyledi canım. zaten bizimki iyiydi de hani ishal olmuştuya ondan sonra çok sarsıldı kuzucum...

ayşecim çamana galeta unu filan da koyan koyuyor buda aynı dediğimiz çaman bir farkı yok isteğe arzuya göre değişiyor içine konulanlar...
bulursan ben istiyorum canım ya gerçekten..kargoya verirsin ben burdan öderim ücretini sana zahmet olmazsa...

AyŞecım ben bunu tvde oktay ustanın programında ızlemıŞtım.tabıkı maraŞın Çemenı farklıdır. Ama buda Çemendı kahvaltılarda sık yapılıyormuŞ:)) ama yınede burda maraŞlı tanıdıklarım onlarada sorayım hatta gıderlerse getırsınler:))

tülaycım sende çok hamaratsın :))) maşallah herşeyi yapıyorsun tebrik ediyorum seni çalışmana rağmen bitanem

cerencim tabi ishalden sonra oğluşun baya etkilenmiştir Allah korusun yavrularımız tatlım onlar okadar önemliki bizim için:)

kızlar bebişler kaç cc mama içiyor durucuk bazen 120 bazen 150 içiyor bazende daha az

banucum teşekkür ederim canım.bana diyorsun ama sende öylesinn..valla elimden geldiği kadar herşeyimi yapmaya çalışıyorum.babam sağolsun derler ya bende annem sağolsun diyorum:)) herşeyi öğretti valla

sağol tülaycım evine geldiğimde tam bir ziyafetti valla herşeyi döktürmüşsün bitanem:)

kızlar ben çıkıyorum herkesi öptüm kendinize iyi bakın kızları alacağım dünden yemeğim vardı eşim ekstradan birşey istemezse tabi

süt benim kuzuyu kabız yaptı, bende almıştım 6-12 ay arası sütlerden 2 gün verdim muhallebi ve kahvaltısında, ama bir daha veremedim. gerçi şimdi vermiyorum hala kabız ama,versem de daha kötü olur diye korkuyorum. muhallebiyi hala milupa ya da bebelac'tan veriyorum mecburen.
kahvaltıyı da hazır karışımların içine yumurta sarısı,labne peyniri, ceviz, tereyağ,pekmez şeklinde hazırlıyorum. ikisini de severek yiyor şükür. ama çorba da biz de boğuşuyoruz.

gecmişolsun canım...kabızlık fena..zeyrtınyagı ıyı gelıyoo bıde elmada werme kuzucuga oda kabız yapıo...

bu arada yılın ilk karı yağmaya başladı burda, perdeleri açtım,onu izliyorum:lepi:[/QUOTE]

ohh ne gusel bende cok sewerım karı ama cık buraya yagmıyo((

off bende ıstıyom ama bu konuda eşimle bı uzlasamadık yaaaa kendım vurulup ogluma yaptırmamakta vıcdanen rahatsız edıyo benı....bakalım az daha baskı yapalım eşimeee sonuc nolcak...

bayılırım çemeneeeeeeeeeeeeeeee

maşallah fıstıga annesiiii......

benım kuzuda anca uyudu bı bakımm dedım sızeeeeeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…