- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ama bu anlattığın çemen değilki? peynir galeta unu filan yok çemende?1 çorba kaşığı biber salçası 1 Ç.K.GALETA UNU 2 YEM.KA.Z.YAĞI BEYAZ PEYNİR KEKİK KARARBİBER KEKİK KİMYON CEVİZ 1 YEM.KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
2 DİŞ SARMISAK KULLNARAK YAPIYORUM BEN KIZLAR. BİDE BENDE HUMUSUDA SEVERİM.
canım çiğ parça et konmuyor ama etli kemik haşlanıp eti ve suyu konuyor içine. geçen yıl bende yaptım komşumla,ama o da kokuyor:))geldim kızlar nihayet
evet çaman hakkındakileri okudum. benim dediğim ekmeğe hatta bazlama derler bilirseniz onun üzerinde daha güzel olur hamurdan yapılır kalın ekmek onla daha güzel olur . hatta bu çamanın içine çiğ parça ette konur çok çok güzel olur...
bizim buraya maraştan 2 yıl önce filan bir iş yapmaya birileri gelmişti. onlar demişti böyle sohbet ortamında sonra bir dahaki gelişlerinde getirdiler kokmuyor. yani kokladığında kokuyorda hani çaman yedikten sonrada kokutur ya insanı bunu ne kadar yersen ye kokutmuyor.
işte bunu ayşe biliyormu acaba diye sormuştum biliyorsa bana alıp gönderirmi acaba?
Canım Çatı deĞİl İŞyerİndekİ camlardan Öyle bİr gİrİyorkİ İÇerİ.ceren benİm kızım 8500 kİlo boyuda 74 cm falan ama herkesİn bÜnyesİ farklı saĞlıklı olmaları Önemlİ olan.
aynen tülaycım benim doktorumda dediki kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir herzaman önemli olan gelişiminin ayına uygun olması dedi :)
ya ama bu anlattığın çemen değilki? peynir galeta unu filan yok çemende?
canım çiğ parça et konmuyor ama etli kemik haşlanıp eti ve suyu konuyor içine. geçen yıl bende yaptım komşumla,ama o da kokuyor:))
yinede istersen gönderebilirim bulursama.s
meslek memur yazıyor, sağlıkçıyım demişsin merak ettim görevin ne canım?
aşıyı olun korkmayın kızlar işyeri doktorumuz askeri doktor anlattı bize. bende vurundum . dedimya assssssssssslllllllllllllllllllaaaaaaaa vurunmam diyenlerdendim. aşıyı vurunmadan 1 dk. öncesine kadar hatta yok diyordum...medyanın abartmalarına bakmayın...
neyse ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun canlarım..
1 çorba kaşığı biber salçası 1 Ç.K.GALETA UNU 2 YEM.KA.Z.YAĞI BEYAZ PEYNİR KEKİK KARARBİBER KEKİK KİMYON CEVİZ 1 YEM.KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
2 DİŞ SARMISAK KULLNARAK YAPIYORUM BEN KIZLAR. BİDE BENDE HUMUSUDA SEVERİM.
meraba kızlar.
biz az önce doktor kontrolünden geldik. genel durumu çok iyi dedi doktor.
kan ve idrar tahlilleri yapıldı. sonuçları daha almadık. kan damlasına ona göre devam edecekmişiz.
kızım büyümüş bayağı.kilo: 9800 boy: 70.5cm olmuş. 4.5 cm uzamış maşallah . arada bir iştah kaybı normaldir bu dönemde üst dişleri de geliyor dedi. gelişimi çok güzel zorlamana gerek yok dedi.
ve en önemlisi domuz gribi aşısı mutlaka yaptırın dedi geçen kontrolde demiştim neden yaptırmadınız diye bir de fırça kaydı. babamız olmuştu zaten ben ve kızımda yarın sağlık ocağına gidip yaptırcaz. kızıma yaptırmamak konusunda kesin kararlıydım ama doktor ikna etti beni.