2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar işim çıktı çarşıya gidiyorum çene hakkında yazılanları gelince okuyacam....

geçmiş olsun canım , benimde hastalanacak diye aklım çıkıyor. gece üstünü açar diye sıkı giydiriyorum, bu seferde sırtı ter içinde uyanıyor her gece 3-4 kez kıyafet değiştiriyorum.

Sağol canım yaa.s. aynen benimki de öyle sürekli üstünü açıyo tulumla terliyo işte üşüttü ondan senden dikkat et tatlım

Canım ben Kahramanmaraşlıyım ama hiç duymadım kokusuz ya varmıymış:uhm:

canım evet burda çemen meşhur. ama kokusuz değilki:uhm: bol sarımsaklı, etsuyu ile yapılıyor. ve burcu burcu kokuyorkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım.

Aynen bizlerde öyle yaparız sade et suyu değil ama ette koyarızcokacimcoook

ceren bende normal çemene bayılırım acılı acılı kahvaltıda cok yerım saolsun kaynanam sevıyorum dıye bol bol yapıp gonderıyor

bende çemeni çok seviyorum evde devamlı yaparım

Bütün çememseverler toplanmış bende severim wallacokacimcoook

1 çorba kaşığı biber salçası 1 Ç.K.GALETA UNU 2 YEM.KA.Z.YAĞI BEYAZ PEYNıR KEKıK KARARBıBER KEKıK KıMYON CEVıZ 1 YEM.KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
2 DıŞ SARMISAK KULLNARAK YAPIYORUM BEN KIZLAR. BıDE BENDE HUMUSUDA SEVERıM.

bu evde yapılan hani ekmeğe sürülenle, pastırmanın dışındaki çemen birbirine karıştı sanırım :)

a.sena olabilir canım ama benim dediğim pastırmanın dışındakid eğil sanırım cerenin dediği o galiba:)))

meslek memur yazıyor, sağlıkçıyım demişsin merak ettim görevin ne canım?

meraba kızlar.

biz az önce doktor kontrolünden geldik. genel durumu çok iyi dedi doktor.
kan ve idrar tahlilleri yapıldı. sonuçları daha almadık. kan damlasına ona göre devam edecekmişiz.
kızım büyümüş bayağı.kilo: 9800 boy: 70.5cm olmuş. 4.5 cm uzamış maşallah . arada bir iştah kaybı normaldir bu dönemde üst dişleri de geliyor dedi. gelişimi çok güzel zorlamana gerek yok dedi.
ve en önemlisi domuz gribi aşısı mutlaka yaptırın dedi geçen kontrolde demiştim neden yaptırmadınız diye bir de fırça kaydı. babamız olmuştu zaten ben ve kızımda yarın sağlık ocağına gidip yaptırcaz. kızıma yaptırmamak konusunda kesin kararlıydım ama doktor ikna etti beni.

geldim kızlar nihayet
evet çaman hakkındakileri okudum. benim dediğim ekmeğe hatta bazlama derler bilirseniz onun üzerinde daha güzel olur hamurdan yapılır kalın ekmek onla daha güzel olur . hatta bu çamanın içine çiğ parça ette konur çok çok güzel olur...

bizim buraya maraştan 2 yıl önce filan bir iş yapmaya birileri gelmişti. onlar demişti böyle sohbet ortamında sonra bir dahaki gelişlerinde getirdiler kokmuyor. yani kokladığında kokuyorda hani çaman yedikten sonrada kokutur ya insanı bunu ne kadar yersen ye kokutmuyor.

işte bunu ayşe biliyormu acaba diye sormuştum biliyorsa bana alıp gönderirmi acaba?

ohh canım maşallah kilosu iyiymiş bizimkide 8700 filan ama boyu 75 cm.bende zayıf diye üzülüyorum bir türlü kilo almıyor ....:1no2:
birde canım bizim doktorumuz daha doğrusu işyeri doktorumuz 1 yaşın altındakilere vurdurmanıza şu an için gerek yok dedi pek risk grubuna girmiyorlarmış.bende oğlumada yaptıracaktım ama şimdi yaptırmayacağım öfffff kafamçokkarıştı

üzülme canım seninkininde kilosu ayına göre normal. boyu uzun diye zayıf görünüyordur.
aşıyı da yaptırcam yarın. dediğim gibi bir zararı olmadığını uzun uzun anlattı ve beni ikna etti sonunda. ben de yaptırmıycaktım güya. ama havalar bayağı soğudu ve salgın daha hızlı olacakmış ocak şubatta. ölümlerde çok fazla allah korusun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…