2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
esım calısıyo bugun buara krız varya maglum ona yaradı gece gunduz calısıyo neyse bende cıkıyorum sımdı gorumcem ve duruyla kızıma salıncak almaya bakalım bulabılcekmıyım canım cok sıkkın bugun sebepsız yereee neyse yemegıde dısarı yer gelırım aksama optukk hepınızzııı

günaydın özlemciğim zeynebime çok geçmiş olsun bizde hazırlığa devam ediyoruz
çok öptüm sizleriiii
ay canım kolay gelsin,şimdi ne çok eğleniyorsunuzdur,iyi eğlenceler cnm hayırlı olsun diş buğdayı ğpartiniz,resimleri bekliyoruz
tekrar gunaydın kızlar
karne hazırlıyorumm
kolay gelsin cnm
Vallahi boğuluyorum bazen, msn yi açtım hiçbirinizde yoksunuz iki laf anlatayım, burayada yazmak istemiyorum şimdi pöf.....
sen bende ekli değilsin dur faceden ekleyeyim seni
Tünaydın bacılar a.s.

Akşam arkadaşın doğum gününde çok eğlendik. Gece 2:30'du eve geldiğimizde. Tabi Defne hanım o saate kadar uyumadı. Eve gelince sızdık hepimiz. Ben az önce kalktım ama Defne ve babası hâlâ uyuyorlar kaydirigubbakcemile3

Bende kahvaltı hazırlayayım da kaldırayım ikisinide. Defne dün akşam 10'dan beri bişey yemedi ya. Gece uykusunda mama verdim 2 kere ama istemedi. Beni emdi durdu. Bari kahvaltısını adam akıllı yesin. Gelirim yine muckkkk a.s.
ne güzel eğlenmişsiniz,demek defne uyumadı hee valla zilli ağlenmiş sizle o da,tabi uyanamaz kzuzu amma geç yatmış
selam kızlar
esım calısıyo bugun buara krız varya maglum ona yaradı gece gunduz calısıyo neyse bende cıkıyorum sımdı gorumcem ve duruyla kızıma salıncak almaya bakalım bulabılcekmıyım canım cok sıkkın bugun sebepsız yereee neyse yemegıde dısarı yer gelırım aksama optukk hepınızzııı

hadi bakalım güzel bişey bulursun inş kızına

gunaydin kizlar sabah sabah kalktim Ahsen cokterlemisti annemi uyandirdim ustunu degisti
acikmis emzirdim uyutmaya calisiyorum ama hic orali degil.zilli
bendra gittim bu arada birhafta sonra cikacakmis alci kremler basliycakmis oh beeee

Gözün aydın canım alçılar çıkınca biraz rahatlarsın geçmiş olsun tekrara.s.

kızlar günaydın
zeynebim hala hasta
ama emeklemeye başladı yavrum baya baya emekliyo yaaaa
biraz stili değişik video çekebilirsem face koyarım yan dönüp hız alıyo bir iki gidiyo sonra normal emekliyo kuzu ya
hadi ben kaçtım kahvaltı hazırlıyayım çok acıktım
iyi hafta sonları

Selam canım naber? Zeynep'e maşallah ne tatlıdır şimdi emeklemeye çalışmasıkaydirigubbakcemile3
Defne de galiba emekleyecek baya baya yapmaya başladı zilli çok komik yakaydirigubbakcemile3

tekrar gunaydın kızlar
karne hazırlıyorumm

Kolay gelsin a.s.

Vallahi boğuluyorum bazen, msn yi açtım hiçbirinizde yoksunuz iki laf anlatayım, burayada yazmak istemiyorum şimdi pöf.....

Hayırdır canım kötü bişi yoktur inşallah:uhm:

Ay biz kahvaltımızı yaptıki evimi toparladım daha kimse gelmemiş :uhm:

Akşama sinemaya gideceğiz. Birazdan kayınvalideme gidip Defdef'i bırakacağız. Ben hazırlanayım öptüm kuzular a.s.

İyi seyirler canıma.s.

selam kızlar

İnşallah bulursun canım istediğin gibi iyi alışverişlerra.s.

Selam kızlar nasılsınız ?

Ay benim kız hafta sonu çıldırıyo babası evde olunca onunla oynamak istiyo :emir_bebek:zilli bana pas vermiyo ya babacı olcak bu kız ee tabi bende öyleydim anasına çekmişkaydirigubbakcemile3

Kızlar ya çok mutluyum haftaya perşembe annem gelcek inşallah memleketten nasıl sevinçliyim anlatamam sağ salim gelir inşallah opuyorumnanaktan

merhaba kızlar sabahtan beri hiç bişey yapmadım walla imreniyorum size hiç boş durmuyorsunuz haftasonu olunca yorgunluktan sızıp kalıyorum bir markete gittik geldik ev öylece duruyor yarında kayınvalidemlere gideriz büyük ihtimalle bu işleri nezman yapıcam bilmiyorum kızın yanından hiç ayrılamıyorum odadan çıktığım anda sanki bir tarafını koparmışım gibi çığlık .ğlığa ağlıyor wc yw bile zor gisiyorum sizinkilerde öylemi ya yoksa tek kalmaktan korkuyormu acaba?

merhaba kızlar.
herkes hafta sonu gezmelerinde heralde. yine bomboş topiğimiz.
ben kaç saattir ütü yapıyordum. canım çıktı valla. her seferinde bu kadar biriktirmiycem diyorum. yine tembellik ediyorum üst üste geliyor :eek:klava:

merhaba kızlar sabahtan beri hiç bişey yapmadım walla imreniyorum size hiç boş durmuyorsunuz haftasonu olunca yorgunluktan sızıp kalıyorum bir markete gittik geldik ev öylece duruyor yarında kayınvalidemlere gideriz büyük ihtimalle bu işleri nezman yapıcam bilmiyorum kızın yanından hiç ayrılamıyorum odadan çıktığım anda sanki bir tarafını koparmışım gibi çığlık .ğlığa ağlıyor wc yw bile zor gisiyorum sizinkilerde öylemi ya yoksa tek kalmaktan korkuyormu acaba?
canım diş çıkarmadıysa ondandır huysuzluğu belki.maşallah benimki artık karnı tok altı kur olunca saatlerce kendi başına oyuncaklarıyla oyalanabiliyor. benim kızım çok uslu teyzesi darısı sizin başınıza a.s.

Ay benim kız hafta sonu çıldırıyo babası evde olunca onunla oynamak istiyo :emir_bebek:zilli bana pas vermiyo ya babacı olcak bu kız ee tabi bende öyleydim anasına çekmişkaydirigubbakcemile3
Kızlar ya çok mutluyum haftaya perşembe annem gelcek inşallah memleketten nasıl sevinçliyim anlatamam sağ salim gelir inşallah opuyorumnanaktan
bu cadıların hepsi aynı sevgi'cim. ceylin'de babaya çok cilveli. zaten baba kelimesi ağzından düşmüyor. nankör kızlar. dertleri bize keyifleri babaya :emir_bebek:
annen geliyor demek gözün aydın canım.

kızlar ben geldim. sonunda... ınşallah kendimi unutturmamışımdır :KK43:
hoşgeldin canım a.s.

cerencim, sibiko+

ayşe,sibel hoşgeldiniz kızlar.
sibel yağız nasıl oldu?
ayşe misafirlerini ağırlayıp rahatlamışsındır. ayaklarını uzat dinlen canım.

bugün herkeste bir sıkkınlık varmış aşağı yukarı. bende de var:KK43:( biraz karşı komşuma canım sıkıldı. biraz da apartmandaki tek görüştüğüm arkadaşıma:KK43:(

günün iyi yanı, sibelciğimin kargosu geldi. oğluşuma tarhana göndermişti. canım çok sağolopuyorumnanaktan pişirdim oğluma hemen ama sanırım fazla koymuşum tarhanasını. birascık muhallebi kıvamında oldubilmiyorumkismile oğlum çok açtı,biraz yedi. inşallah hep yer. bide dediğin gibi süt ekleyim içine pişirirken.a.s

bugünkü toplantımıza gelince de bikaç ufak aksiliği saymazsak iyi geçti. apartmanda görüşülecek,kafama uyan 2-3 kişi var. ama karşı komuşm çok korkunçççeyvahedigeldismile hani bazı şirret tipler olur ya, aynı onlardan. kavga etmek için yer arıyor!!!ohaoldumsmile

meltem hoşgeldin canım. unutmadık seni tabiki! bende merak ediyordum niye yoksun diye?? katıl sende aramıza!olumunekankayizsmile

ceylin ayşecim, sağol canım. bi size bakıp dinlenecem. yarın da gezmem var. arkadaşa,sana muhallebili kadayıf yaparım diye söz verdim ama çok yoruldumboshayallersmile

sağol cnm,tabi kuzular olunca girilmiyo bazen,ablana da Allah bağışlasın cnm,hayırlı olsun onun da

kız sakin ol sonra tekrar denersin

daha iiymiş ya sevindim tamemen düzelir türkizim inş

o maşallah birsen süper bacısın valla

günaydın cnm
çabuk çıkacakmış alçın sevindim bende ne güzel
sağol tatlım Zeynep nasıl ve tEMMUZannesi temmuz bebşimiz nasıl

kızlar günaydın
zeynebim hala hasta
ama emeklemeye başladı yavrum baya baya emekliyo yaaaa
biraz stili değişik video çekebilirsem face koyarım yan dönüp hız alıyo bir iki gidiyo sonra normal emekliyo kuzu ya
hadi ben kaçtım kahvaltı hazırlıyayım çok acıktım
iyi hafta sonları
kız görelim benim kız daha oturacak valla.....

tekrar gunaydın kızlar
karne hazırlıyorumm
kolay gelsin ben e okula girdim bitirdim pztesi kontrol edip işimi bitircem.

ne oldu tatlım kim sıktı canını tam giderken
Ay biz kahvaltımızı yaptıki evimi toparladım daha kimse gelmemiş :uhm:

Akşama sinemaya gideceğiz. Birazdan kayınvalideme gidip Defdef'i bırakacağız. Ben hazırlanayım öptüm kuzular a.s.
hangi filme gidiyorsunuz
selam kızlar
Allah bereket versin canım havadan mıki

gözün aydın hayatın kolaylaşacak birden
babacı bu kızlar hep
bende sendenim ipin ucu kaçtı bende hiçbişey yapamıyorum dün arkadaşlarla toplandık kafemizde fotoları face yüklüycem
kızlar ben geldim. sonunda... İnşallah kendimi unutturmamışımdır :KK43:
hoşgeldin özlettin nerelerdeydin kız bebiş nasıl
bugün herkeste bir sıkkınlık varmış aşağı yukarı. bende de var:KK43:( biraz karşı komşuma canım sıkıldı. biraz da apartmandaki tek görüştüğüm arkadaşıma:KK43:(

günün iyi yanı, sibelciğimin kargosu geldi. oğluşuma tarhana göndermişti. canım çok sağolopuyorumnanaktan pişirdim oğluma hemen ama sanırım fazla koymuşum tarhanasını. birascık muhallebi kıvamında oldubilmiyorumkismile oğlum çok açtı,biraz yedi. inşallah hep yer. bide dediğin gibi süt ekleyim içine pişirirken.a.s

bugünkü toplantımıza gelince de bikaç ufak aksiliği saymazsak iyi geçti. apartmanda görüşülecek,kafama uyan 2-3 kişi var. ama karşı komuşm çok korkunçççeyvahedigeldismile hani bazı şirret tipler olur ya, aynı onlardan. kavga etmek için yer arıyor!!!ohaoldumsmile

meltem hoşgeldin canım. unutmadık seni tabiki! bende merak ediyordum niye yoksun diye?? katıl sende aramıza!olumunekankayizsmile

ceylin ayşecim, sağol canım. bi size bakıp dinlenecem. yarın da gezmem var. arkadaşa,sana muhallebili kadayıf yaparım diye söz verdim ama çok yoruldumboshayallersmile

boşveeeer onların canı sıkılsın toplantın kötümü geçti bazı insanların içinde kötülük vardır hiç çıkmaz boş bulunan herese herşeye yaparlar onları bilip temkinli olmak lazım ama uzak tutup kontrolü kaçırmamakta gerekir ondan görüş ama temkinli ol derim.akannehiralsanaalsanasmile

ceylinimin bugün hamarat günü eeee bu kadar üşengeçe bi tane lazım.
Dırim naptı acep.
Benim kızda bu gün daha iyi ama yinede keyifsiz.Yıkasammıki gece yatarken rahatlar ama yine hastalık çoğalırmıki şu dişte çıkmadı yaaaa

ben geldımmmmm
ayy cok yoruldum ıkı gundur temızlık hazırlık e bıde cocuklar bugunde mısafırler ıyıce yorulmusum ama cok sukur atlattım mısafırlerden sonra evı bıraz topladım sımdı dınlenıyorum bırazdan kuzulara mama yedırıp 11 dede uyutucam sonrada dulş alıp guzelce bır uyku cekmeyı dusunuyorum
ıkı gundur hıc gıremedım gecmısı okuymadımda onemlı bır gelışme varsa haberr verın :))

işim tamamen bitsin rahat rahat döneyim aranıza dediydim. ama ara iyice açıldı işte. gerçi facebookdan takip ediyorum ama burası gibi olmuyor tabi :)

offf resimleri koymadan bakim dedim çok yorgunum çokkkkk hem adet olduğumdan hem uykusuzluk ve yorgunluk bugünki telaş muhetşem bir dişbuğdayımız oldu kızlar harika oldu herşeyy...süprizler oldu...resimleri detayları ile koyacağımmm

ben geldımmmmm
ayy cok yoruldum ıkı gundur temızlık hazırlık e bıde cocuklar bugunde mısafırler ıyıce yorulmusum ama cok sukur atlattım mısafırlerden sonra evı bıraz topladım sımdı dınlenıyorum bırazdan kuzulara mama yedırıp 11 dede uyutucam sonrada dulş alıp guzelce bır uyku cekmeyı dusunuyorum
ıkı gundur hıc gıremedım gecmısı okuymadımda onemlı bır gelışme varsa haberr verın :))
misafir güzel ama yorucu oluyor hADı GEÇMıŞ OLSUN

işim tamamen bitsin rahat rahat döneyim aranıza dediydim. ama ara iyice açıldı işte. gerçi facebookdan takip ediyorum ama burası gibi olmuyor tabi :)
çok ara verdin çoook.

offf resimleri koymadan bakim dedim çok yorgunum çokkkkk hem adet olduğumdan hem uykusuzluk ve yorgunluk bugünki telaş muhetşem bir dişbuğdayımız oldu kızlar harika oldu herşeyy...süprizler oldu...resimleri detayları ile koyacağımmm
bekliyoruz yorgun savaşçııııııııı
şimdi kızın altını aldım veeeeeeee galiba kakiş yapıyor bak cadıya ya bi çay içirtmiyor.bayanssulusmile

Son düzenleme:

canım hoşgeldın ozlemışız valla bacım

offf sefan olsun hayırlı olsun diş bugdayınız reımlerı beklıyoruz hadı hadı:)))

misafir güzel ama yorucu oluyor hADİ GEÇMİŞ OLSUN

çok ara verdin çoook.Facedeki adın neydi kız senin

bekliyoruz yorgun savaşçııııııııı
şimdi kızın altını aldım veeeeeeee galiba kakiş yapıyor bak cadıya ya bi çay içirtmiyor.bayanssulusmile

sagol canım ya valla cok yoruldum ama sukur bunuda atlattık

X