Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım , benimde hastalanacak diye aklım çıkıyor. gece üstünü açar diye sıkı giydiriyorum, bu seferde sırtı ter içinde uyanıyor her gece 3-4 kez kıyafet değiştiriyorum.
sana birşey sorcam ayşecim sizin orda kokusuz çemen varmış maraşın meşhur çamanı doğrumu...normalde yediğin zaman kokarya bu insanda kokmuyormuş..bilgin varmı?
belki sevmeyen vardır ama ben çok severim çamanı...kimiside çemen der...
canım evet burda çemen meşhur. ama kokusuz değilki:uhm: bol sarımsaklı, etsuyu ile yapılıyor. ve burcu burcu kokuyorkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım.
ceren bende normal çemene bayılırım acılı acılı kahvaltıda cok yerım saolsun kaynanam sevıyorum dıye bol bol yapıp gonderıyor
bende çemeni çok seviyorum evde devamlı yaparım
cnm bende saglıkcıyım bızde hem dr arkadaslarımızdan bu sekılde yonlendırıldık hemde turkıyedekı saglık otorıtelerının cogunlugunun gorusu bu yonde benı dıger lerı yanı medyada konusan aksı gorusluler baglamıyor
bıde suan ırtıbarıyle avrup1.cısı ve dunya 6.cısıymısız nedenı tartısılır
meraba kızlar.
biz az önce doktor kontrolünden geldik. genel durumu çok iyi dedi doktor.
kan ve idrar tahlilleri yapıldı. sonuçları daha almadık. kan damlasına ona göre devam edecekmişiz.
kızım büyümüş bayağı.kilo: 9800 boy: 70.5cm olmuş. 4.5 cm uzamış maşallah . arada bir iştah kaybı normaldir bu dönemde üst dişleri de geliyor dedi. gelişimi çok güzel zorlamana gerek yok dedi.
ve en önemlisi domuz gribi aşısı mutlaka yaptırın dedi geçen kontrolde demiştim neden yaptırmadınız diye bir de fırça kaydı. babamız olmuştu zaten ben ve kızımda yarın sağlık ocağına gidip yaptırcaz. kızıma yaptırmamak konusunda kesin kararlıydım ama doktor ikna etti beni.
Ayy odamı su bastıya offf
ohh canım maşallah kilosu iyiymiş bizimkide 8700 filan ama boyu 75 cm.bende zayıf diye üzülüyorum bir türlü kilo almıyor ....:1no2:
birde canım bizim doktorumuz daha doğrusu işyeri doktorumuz 1 yaşın altındakilere vurdurmanıza şu an için gerek yok dedi pek risk grubuna girmiyorlarmış.bende oğlumada yaptıracaktım ama şimdi yaptırmayacağım öfffff kafamçokkarıştı