hadi iyi eğlenceler cnmŞeniz
bende çıkıyorum eşim aradı geliyormuş
iyi akşamalr iyi hafta sonları
hee pazartesi bebişimi görmeye gididecz söylemedim galiba
sanırım salı anca girreim nete haber veririm size
misafirmi var hamarat hatunofff kardeşimin odasını temizledim yaaaa bizim park yatakları yatak odasına geçirdim yanları katlanmıyor ya kafayı yiyecem
annem söze gidecekti aytunç geç gelecekmiş gidemedi,
ayyy gerginimmmm
şimdi tiremusu yapacam annemde düz borcam yokmuş aman yaa
yine topikte in cin top oynuyor. nerdesiniz kızlar :bbo:
valla bittim ya çok zor çıkıyo yacanım çok geçmiş olsun bizim kzında hala dişleri çıkmadı gerçekten şu diş olayı çok zormuş
çıksınlar artık yoksa ben çıkartcam artıkaferin defdefe uslu durmuşta anne babası film izlemiş. Kıyak geçmiş size afacan
Hadi bakalım dağhan'da da var gelişme demek. Annesi ben sana dememişmiydim sabret diye. Bak 9'da uyanmış gerisi de gelir inşallah bayanssulusmilebayanssulusmile
diş mahvediyor gerçekten kuzuları.inşallah çabucak çıkarırlar. Gerçi bi sonu yok. Benimki 5 aylıkken alt dişleri çıkardı. Bir daha tık yok. Bakalım üstler ne zaman gelecek :uhm:
geçmiş olsun sanada tatlım ya bittim vallacanım sende bendensin bizdede durum aynı çok geçmiş olsun.
Günaydınlar hayırlı cumalar kızlar.
bende deneyim antibiyotık bile kar emedisibelcim ayva elma armut mandalin limon portakal azda ıhlamur demleyip hergün yağıza biraz içirsen direncini kuvvetlendirir.belki iyi gelir
benimkide istiyor yarın sabaha süpriz yapayım kocişe bakgünaydın bacılar a.s.
Az önce kalktık bizde. Eşim bugünde evde. Krep istedi kahvaltıya. Yapayım birazdan gelirim.
Geçmişe o zaman bakarım. öptüm a.s.
arka arkaya olunca bıktırıyor ve zor oluyor haklısın canım yagunaydın canlar,
anam ben sabah bı giriyorum sıteye öğlen cıkıyorum hemen.pazartesıden beri hergun mısafir geliyor.gunduz ayrı,gece ayrı anlamadım bu işi.sevılen yere gelirmiş cok ta severim ama pilim bitti.bugun gelmesın artık kımse lutfen.
Hasta bebişlerime cok gecmış olsun.
Ya kızlar sabah 9 da 10 da 8 de uyanıyor dıyorsunuz ya.nasıl bi şey o.benım velet neden 6 da kalkıyor anlamış değilim.zaten hastalıktan olmayan duzende gıttı.gece hep ağlıyor,gunduz yerde durmuyor.bide dişlerini gıcırdatıyor ya.çocuklarda kişilik bozukluğumuz ama bu ne böyle.gıcır gıcır butun gun.
Regl olucam heralde.sağdan sağdan geliyorlar yıne bana.
lost mübtelalık yapıyor hamileyken eşimle izledik şimdi 6 yı bekliyoruzay lost'u bizde izleyemedik 5.sezonu ya çokda merak ediyorum. Film en azından 2 saat biz lost'a bi başlayınca eşimle akşama kadar bırakamıyoruz kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım ya. Benim annemde 48 yaşında ama atom karınca gibi valla. Eğer dinç bi kadınsa yardımcı olabilir bence :uhm:
Oh afiyet olsun kuzuma a.s.
2.filmide izleyeyim 3. , 4. Ve 5.kitapları okuyacağım inşallah canım a.s.
çok geçmiş olsun canım ya kış geldi bi düzelemedi kuzular a.s.
Evet canım sağolsun arada kıyak geçer böyle yerimseniben
günaydın canım akşam erken mi uyuyorda sabah erken kalkıyor acaba dicem ama bildğim akşamda geç yatıyordu dimi cadıarzu
bu arada defne'de günde bikaç kere yapıyor o diş gıcırdatmayı. Kişilik bozukluğumu demekmiş ya :uhm:
canım inşallah çabuk iyileşirsingunaydin kizlar sabah erken kalktim annem beni yikadi ay allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin cok zor yaaaa
ahsende uyuyor uyaninica o da yikanacak zavalli annem cok yoruldu(
gecmise bakamadim tlfdan zor oluyor keyifler yerindedir insallah
sibelcim yagiz nasil oldu iyiledi mi biraz portakaldan bahsetmissiniz bende veriyorum ahsene bir sorun olmadi
hoşgeldin canımselam
benim oglumda 8 .ayinda mandalina suyu pisik yapti icine seker koyunca pisigi onluyomu gercekten
ne mutlu bizde bu hartadan sonra 15 tatildeyiz artık kaynanam gelecek ne tatilse defolsun gitsin demek geliyor içimden eşimle şimdiden pazarlık yaptım 1 hafta sonra tatil hakkım dedim tamam dedilosta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı
kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)
elenor diye krem var geçirir tatlım bişey dokunmuş heraldekızlar ya zeynebin şeyinde sivilce gibi bişey çıktı,sonra baktım yanında çıkmış sonra onun yanında derken dudağın tekini kapladı kırmızı bişey baktım diğer dudakta da bir sivilce var sonra bir ki tane daha çıkmış bu ne ya,noırmal nokta gi,bi değil,içi dolu belli ama minicik,pişik mi oldu acaba uçuk falan mı ya,bebeklerde de orda uçuk olur mu ki ya,ne kullansam bilemedim,sürekli kullandığım şeyi sürüyorum ama bi fayda etmiyor arttı daha da,bi,şey önerebilen var mı?
bizde bu ara sabahlara kadar ayaktayız çok zoooorslm kızlar,
bugün acayip kötü başladı gün,dağhan en az 10 kere uyandı gece ,sabahta 7 de dikildi yine,acayip yorgun ve sinirliyim nedir derdi anlamadım gitti,kahvaltıda yapmadı,neyseki çorbasını içti,şimdi uyuttum ütüm var devam ediyim,dayımlar gelecek modokodan eşya bakacaklar a.annemi bana bırakacaklar belki bende giderim gezme olur,şimdi biraz ütü yapıyım sonra bakabilirsem bakarım yine
umarım hepiniz iyisinizdir,öpüyorum sizleri..
merhaba tutkun cnm yarın diş buğdayımız var kısmetse kalabalık olacak onun hazırlığı var bende
tiremusu bitti
ekstra irmikli bikivü pastası yaptım
sarma pişti
arkadaşımın kekinden şüpheliyim
kek yaptım....çocukları yıkadı babası yedirdik içirdik ömer uyudu aliş direniyor
şimdi ben duş alacam
yarın annem evi silip süpürürken ben makarna salatası ve amerikan salatası yapacam...
Buğdayı yapacam.....kurabbiye tamam poğçada ....sabah erkenden böğrekleri halam yapacak
offff ben kaçtım kızlarr
sağol cnm,tabi kuzular olunca girilmiyo bazen,ablana da Allah bağışlasın cnm,hayırlı olsun onun dadelikafaduldendelikafadulden canım hamilemisin ay ben ne zamandır takip edemiyorm burayı ara ara hemen girip okuyup çıkıyorum hayırlı olsun senin için zor olucak beiş daha küçük ama olsun büyükler varsa onlar yardımcı olur iki kardeş arkadaş gibi olurlar hayırlı olsun benimde ablam hamile 2.ci onunda daha 1aylık oda Allah tamamını erdirsin sağlıkla inşallah canım
kız sakin ol sonra tekrar denersinofff kardeşimin odasını temizledim yaaaa bizim park yatakları yatak odasına geçirdim yanları katlanmıyor ya kafayı yiyecem
annem söze gidecekti aytunç geç gelecekmiş gidemedi,
ayyy gerginimmmm
şimdi tiremusu yapacam annemde düz borcam yokmuş aman yaa
daha iiymiş ya sevindim tamemen düzelir türkizim inşmisafirmi var hamarat hatun
valla zor giriyoruz artık ama şu doğumgünü zamanı toparlanıveririz
SELAM KIZLAR YİNE BİZ KIZIM BİRAZ DAHA İYİ GİBİ AMA HALA HASTA DİŞTE GELMEDİ NE GELMEZ DİŞMİŞ YA....HERKES NASIL
o maşallah birsen süper bacısın vallamerhaba tutkun cnm yarın diş buğdayımız var kısmetse kalabalık olacak onun hazırlığı var bende
tiremusu bitti
sarma pişti
kek yaptım....çocukları yıkadı babası yedirdik içirdik ömer uyudu aliş direniyor
şimdi ben duş alacam
yarın annem evi silip süpürürken ben makarna salatası ve amerikan salaTASı yapacam...
buğdayı yapacam.....kurabbiye tamam poğçada ....sabah erkenden böğrekleri halam yapacak
offff ben kaçtım kızlarr
gunaydin kizlar sabah sabah kalktim Ahsen cokterlemisti annemi uyandirdim ustunu degisti
acikmis emzirdim uyutmaya calisiyorum ama hic orali degil.zilli
bendra gittim bu arada birhafta sonra cikacakmis alci kremler basliycakmis oh beeee
yok canım gelmedi. haber ederim gelince mutlaka. hangi kargo ile göndermiştin? buraya biraz geç geliyo kargolar, malum mahrumiyet bölgesi:bbo:
sabahtan beri temizlik yapıyorum, çokk yoruldum. yarın komşular gelecek ya, ilk defa. ilk intiba önemlidir derler ya, anam ağladı ondan!kafamçokkarıştı birazda hazırlık yapcam dinlenip. öpücükleropuyorumnanaktan
merhaba tutkun cnm yarın diş buğdayımız var kısmetse kalabalık olacak onun hazırlığı var bende
tiremusu bitti
sarma pişti
şimdi ben duş alacam
yarın annem evi silip süpürürken ben makarna salatası ve amerikan salaTASı yapacam...
buğdayı yapacam.....kurabbiye tamam poğçada ....sabah erkenden böğrekleri halam yapacak
offff ben kaçtım kızlarr
gunaydin kizlar sabah sabah kalktim Ahsen cokterlemisti annemi uyandirdim ustunu degisti
bendra gittim bu arada birhafta sonra cikacakmis alci kremler basliycakmis oh beeee
Vallahi boğuluyorum bazen, msn yi açtım hiçbirinizde yoksunuz iki laf anlatayım, burayada yazmak istemiyorum şimdi pöf.....
bu gelecek kişiler,bu karda kıyamette hergün balkonları siliyorum diyen insanlar olunca strese girdimakannehir dedikleri gibiyse,yanlarında pasaklı kaldımkaydirigubbakcemile3
iyi eğlenceler canım.
SELAM KIZLAR YİNE BİZ KIZIM BİRAZ DAHA İYİ GİBİ AMA HALA HASTA DİŞTE GELMEDİ NE GELMEZ DİŞMİŞ YA....HERKES NASIL
tiremusu bitti
sarma pişti
şimdi ben duş alacam
offff ben kaçtım kızlarr
kızlar günaydın
zeynebim hala hasta
ama emeklemeye başladı yavrum baya baya emekliyo yaaaa
biraz stili değişik video çekebilirsem face koyarım yan dönüp hız alıyo bir iki gidiyo sonra normal emekliyo kuzu ya
hadi ben kaçtım kahvaltı hazırlıyayım çok acıktım
iyi hafta sonları
Vallahi boğuluyorum bazen, msn yi açtım hiçbirinizde yoksunuz iki laf anlatayım, burayada yazmak istemiyorum şimdi pöf.....
Ay biz kahvaltımızı yaptıki evimi toparladım daha kimse gelmemiş :uhm:
Akşama sinemaya gideceğiz. Birazdan kayınvalideme gidip Defdef'i bırakacağız. Ben hazırlanayım öptüm kuzular a.s.