2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

delikafaduldendelikafadulden canım hamilemisin ay ben ne zamandır takip edemiyorm burayı ara ara hemen girip okuyup çıkıyorum hayırlı olsun senin için zor olucak beiş daha küçük ama olsun büyükler varsa onlar yardımcı olur iki kardeş arkadaş gibi olurlar hayırlı olsun benimde ablam hamile 2.ci onunda daha 1aylık oda Allah tamamını erdirsin sağlıkla inşallah canım

offf kardeşimin odasını temizledim yaaaa bizim park yatakları yatak odasına geçirdim yanları katlanmıyor ya kafayı yiyecem
annem söze gidecekti aytunç geç gelecekmiş gidemedi,
ayyy gerginimmmm

şimdi tiremusu yapacam annemde düz borcam yokmuş aman yaa

misafirmi var hamarat hatun

yine topikte in cin top oynuyor. nerdesiniz kızlar :bbo:

valla zor giriyoruz artık ama şu doğumgünü zamanı toparlanıveririz
SELAM KIZLAR YİNE BİZ KIZIM BİRAZ DAHA İYİ GİBİ AMA HALA HASTA DİŞTE GELMEDİ NE GELMEZ DİŞMİŞ YA....HERKES NASIL

merhaba tutkun cnm yarın diş buğdayımız var kısmetse kalabalık olacak onun hazırlığı var bende

tiremusu bitti
ekstra irmikli bikivü pastası yaptım
sarma pişti
arkadaşımın kekinden şüpheliyim
kek yaptım....çocukları yıkadı babası yedirdik içirdik ömer uyudu aliş direniyor
şimdi ben duş alacam
yarın annem evi silip süpürürken ben makarna salatası ve amerikan salaTASı yapacam...
buğdayı yapacam.....kurabbiye tamam poğçada ....sabah erkenden böğrekleri halam yapacak
offff ben kaçtım kızlarr

canım çok geçmiş olsun bizim kzında hala dişleri çıkmadı gerçekten şu diş olayı çok zormuş
valla bittim ya çok zor çıkıyo ya

çıksınlar artık yoksa ben çıkartcam artık
canım sende bendensin bizdede durum aynı çok geçmiş olsun.

Günaydınlar hayırlı cumalar kızlar.
geçmiş olsun sanada tatlım ya bittim valla
sibelcim ayva elma armut mandalin limon portakal azda ıhlamur demleyip hergün yağıza biraz içirsen direncini kuvvetlendirir.belki iyi gelir
bende deneyim antibiyotık bile kar emedi
günaydın bacılar a.s.

Az önce kalktık bizde. Eşim bugünde evde. Krep istedi kahvaltıya. Yapayım birazdan gelirim.

Geçmişe o zaman bakarım. öptüm a.s.
benimkide istiyor yarın sabaha süpriz yapayım kocişe bak
arka arkaya olunca bıktırıyor ve zor oluyor haklısın canım ya
lost mübtelalık yapıyor hamileyken eşimle izledik şimdi 6 yı bekliyoruz
canım inşallah çabuk iyileşirsin
selam
benim oglumda 8 .ayinda mandalina suyu pisik yapti icine seker koyunca pisigi onluyomu gercekten
hoşgeldin canım

losta bizde bayılıyoruz eşimle sabah dörde kadar izlediğimizi bilirim heyecanlı heyecanlı

kızlar haftaya perşembe çıkıyorum izne :)
ne mutlu bizde bu hartadan sonra 15 tatildeyiz artık kaynanam gelecek ne tatilse defolsun gitsin demek geliyor içimden eşimle şimdiden pazarlık yaptım 1 hafta sonra tatil hakkım dedim tamam dedi
elenor diye krem var geçirir tatlım bişey dokunmuş heralde

bizde bu ara sabahlara kadar ayaktayız çok zoooor

ooooooo güzel telaş var inşallah çok güzel ve mutlu geçer yapmışsın fazlasıyla herşeyi sıra eğlenmede 40 mevlütleri diş buğdayları derken doğumgünleri geliyor valla şu doğum günü için iyi bi orgnizasyon yapalım inşallah bu sefer gelicem bursalılara çok özendim ya

tutkun'cum sen geldin ben çıkıyorum canım. çok uykum geldi. iyi geceler sana ve prensesine opuyorumnanaktan

gunaydin kizlar sabah sabah kalktim Ahsen cokterlemisti annemi uyandirdim ustunu degisti
acikmis emzirdim uyutmaya calisiyorum ama hic orali degil.zilli
bendra gittim bu arada birhafta sonra cikacakmis alci kremler basliycakmis oh beeee

sağol cnm,tabi kuzular olunca girilmiyo bazen,ablana da Allah bağışlasın cnm,hayırlı olsun onun da
kız sakin ol sonra tekrar denersin
daha iiymiş ya sevindim tamemen düzelir türkizim inş
o maşallah birsen süper bacısın valla
gunaydin kizlar sabah sabah kalktim Ahsen cokterlemisti annemi uyandirdim ustunu degisti
bendra gittim bu arada birhafta sonra cikacakmis alci kremler basliycakmis oh beeee

günaydın cnm
çabuk çıkacakmış alçın sevindim bende ne güzel

kızlar günaydın
zeynebim hala hasta
ama emeklemeye başladı yavrum baya baya emekliyo yaaaa
biraz stili değişik video çekebilirsem face koyarım yan dönüp hız alıyo bir iki gidiyo sonra normal emekliyo kuzu ya
hadi ben kaçtım kahvaltı hazırlıyayım çok acıktım
iyi hafta sonları

günaydın özlemciğim zeynebime çok geçmiş olsun bizde hazırlığa devam ediyoruz
çok öptüm sizleriiii

Vallahi boğuluyorum bazen, msn yi açtım hiçbirinizde yoksunuz iki laf anlatayım, burayada yazmak istemiyorum şimdi pöf.....

yok canım gelmedi. haber ederim gelince mutlaka. hangi kargo ile göndermiştin? buraya biraz geç geliyo kargolar, malum mahrumiyet bölgesi:bbo:

Yurtiçiyle gönderdim canım ya aslında bu güne kadar gelir diye tahmin etmiştim ama bakalım pazartesi halen gelmemiş olursa ararız.Sanada kolay gelsin tatlım yorma kendini.Aman onlarda nasıl hatunlarmış kar kış her gün balkonmu silinirmiş

Süpersin canım kolay gelsin.

Ay ne güzel alçıdan kurtulacaksın yakında

Vallahi boğuluyorum bazen, msn yi açtım hiçbirinizde yoksunuz iki laf anlatayım, burayada yazmak istemiyorum şimdi pöf.....

Canım yazını görünce hemen açtım msn'i ama yoktun çevrimdışı gözüküyorum ara ara bakıcam yazmak istersen.

Tünaydın bacılar a.s.

Akşam arkadaşın doğum gününde çok eğlendik. Gece 2:30'du eve geldiğimizde. Tabi Defne hanım o saate kadar uyumadı. Eve gelince sızdık hepimiz. Ben az önce kalktım ama Defne ve babası hâlâ uyuyorlar kaydirigubbakcemile3

Bende kahvaltı hazırlayayım da kaldırayım ikisinide. Defne dün akşam 10'dan beri bişey yemedi ya. Gece uykusunda mama verdim 2 kere ama istemedi. Beni emdi durdu. Bari kahvaltısını adam akıllı yesin. Gelirim yine muckkkk a.s.

Son düzenleme:
bu gelecek kişiler,bu karda kıyamette hergün balkonları siliyorum diyen insanlar olunca strese girdimakannehir dedikleri gibiyse,yanlarında pasaklı kaldımkaydirigubbakcemile3

iyi eğlenceler canım.

Ay yuh manyak mı onlar be boşver anam sen onları bildiğin düzende yap gitsin a.s.

SELAM KIZLAR YİNE BİZ KIZIM BİRAZ DAHA İYİ GİBİ AMA HALA HASTA DİŞTE GELMEDİ NE GELMEZ DİŞMİŞ YA....HERKES NASIL

Selam canım sağolasın sen nasılsın?

Gerçi telde konuştuk ama hadi kolay gelsini çok güzel geçsin inşallah gününüz tatlım a.s.

Günaydın canım a.s. Oh erken çıkmasına sevindim. Biran önce düzelir inşallah a.s.

Afiyet olsun canım. Ekle ekle görelim a.s.

Ne oldu bacım hayırdır :uhm:

Ay biz kahvaltımızı yaptıki evimi toparladım daha kimse gelmemiş :uhm:

Akşama sinemaya gideceğiz. Birazdan kayınvalideme gidip Defdef'i bırakacağız. Ben hazırlanayım öptüm kuzular a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…