2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ASENA tebrıkler canım sonunda kızın yemiş haa cok sevındım benımkıde yemıo hıcbişi buaralar bende deneyım su un olayını:))
slm kızlarrrr herkese.....dun muhallebı tarıfı almıstım tulaydan cık yemedeı gene benım sıpa kızlar ya kahvaltıyıda bıraktı artık bugun dr kontrolumuz vardı dr bıktırdınız heralde deişik şeyler wer dedı anacım deişik ne denıycem bakalım bende keşifteyım:)))))))))))

çok acıkmış olmaları lazım belki ben 4 saat hiçbişi vermedim mecburen yedi zavallıcık :)
ama onların iyiliği için. bi de babasına yedirttim belki benden, ve herşeyi zorlayarak yedirmemden bıktı çocuk babaya da gün doğdu:) bak sen yedirmeyi beceremedin diyo bana :)

çok acıkmış olmaları lazım belki ben 4 saat hiçbişi vermedim mecburen yedi zavallıcık :)
ama onların iyiliği için. bi de babasına yedirttim belki benden, ve herşeyi zorlayarak yedirmemden bıktı çocuk babaya da gün doğdu:) bak sen yedirmeyi beceremedin diyo bana :)

iyi taktikk aslındaa.:lepi:...babişkolar hep aynı sen yedıremıyosun ben yedırdım...ssen uyutamıyosun ben uyuttum..:=)))kaydirigubbakcemile3.....vs

Selam kızlar a.s.

Naber?Umarım herkes iyidir

Sabah 9 da randevumuz vardı hem kontrol hemde kuzum öksürüyodu ya bu gece kaç kere öksürük yüzünden kalktı yavrum neyse dr a gittik gelişimimz kilo ve boyumuz gayet iyi dedi drmuz:nazar:yaşnız yavrum üşütmüş:çok üzgünüm: neyseki bronşlar temiz ya nasıl üşütüyo bunlar anlamıyom o kadar koruyoz yani cam fanusda mı büyütcez ya şu kış bi geçseydikafamçokkarıştı

az önce kuzum uyudu bende evi toparlayıp yemek yiyecem çalışan annelere iyi mesailer sonra grşrzopuyorumnanaktan

kızlar evetya domuz gribi aşısı bende olucam.bugün hastanede 4 tane ölüm olmuş.6 tane yoğun bakımda hasta varmuış

Selam kızlar a.s.

Naber?Umarım herkes iyidir

Sabah 9 da randevumuz vardı hem kontrol hemde kuzum öksürüyodu ya bu gece kaç kere öksürük yüzünden kalktı yavrum neyse dr a gittik gelişimimz kilo ve boyumuz gayet iyi dedi drmuz:nazar:yaşnız yavrum üşütmüş:çok üzgünüm: neyseki bronşlar temiz ya nasıl üşütüyo bunlar anlamıyom o kadar koruyoz yani cam fanusda mı büyütcez ya şu kış bi geçseydikafamçokkarıştı

az önce kuzum uyudu bende evi toparlayıp yemek yiyecem çalışan annelere iyi mesailer sonra grşrzopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım , benimde hastalanacak diye aklım çıkıyor. gece üstünü açar diye sıkı giydiriyorum, bu seferde sırtı ter içinde uyanıyor her gece 3-4 kez kıyafet değiştiriyorum.

merhaba kızlar. bizde kalktık kahvaltımızı yaptık,azcık oynaştık, ortalığı filan topladım. oğlum geri uyudu. ben de biraz size bakıp mutfağa geçicem yeniden.

süt benim kuzuyu kabız yaptı, bende almıştım 6-12 ay arası sütlerden 2 gün verdim muhallebi ve kahvaltısında, ama bir daha veremedim. gerçi şimdi vermiyorum hala kabız ama,versem de daha kötü olur diye korkuyorum. muhallebiyi hala milupa ya da bebelac'tan veriyorum mecburen.
kahvaltıyı da hazır karışımların içine yumurta sarısı,labne peyniri, ceviz, tereyağ,pekmez şeklinde hazırlıyorum. ikisini de severek yiyor şükür. ama çorba da biz de boğuşuyoruz.

bu arada yılın ilk karı yağmaya başladı burda, perdeleri açtım,onu izliyorum:lepi:

merhaba kızlar. bizde kalktık kahvaltımızı yaptık,azcık oynaştık, ortalığı filan topladım. oğlum geri uyudu. ben de biraz size bakıp mutfağa geçicem yeniden.

süt benim kuzuyu kabız yaptı, bende almıştım 6-12 ay arası sütlerden 2 gün verdim muhallebi ve kahvaltısında, ama bir daha veremedim. gerçi şimdi vermiyorum hala kabız ama,versem de daha kötü olur diye korkuyorum. muhallebiyi hala milupa ya da bebelac'tan veriyorum mecburen.
kahvaltıyı da hazır karışımların içine yumurta sarısı,labne peyniri, ceviz, tereyağ,pekmez şeklinde hazırlıyorum. ikisini de severek yiyor şükür. ama çorba da biz de boğuşuyoruz.

bu arada yılın ilk karı yağmaya başladı burda, perdeleri açtım,onu izliyorum:lepi:

sana birşey sorcam ayşecim sizin orda kokusuz çemen varmış maraşın meşhur çamanı doğrumu...normalde yediğin zaman kokarya bu insanda kokmuyormuş..bilgin varmı?
belki sevmeyen vardır ama ben çok severim çamanı...kimiside çemen der...

aşıyı olun korkmayın kızlar işyeri doktorumuz askeri doktor anlattı bize. bende vurundum . dedimya assssssssssslllllllllllllllllllaaaaaaaa vurunmam diyenlerdendim. aşıyı vurunmadan 1 dk. öncesine kadar hatta yok diyordum...medyanın abartmalarına bakmayın...

neyse ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun canlarım..

simal canım taksit taksit oldu ama sen ilk defa başlıcan için bisküviyi azalt bence bide yumurtayı 8/1 kadar koy her 2 günde bir azar azar artırarark ilerki zamanalrda bir yumurta sarısına çıkar.

canım çok teşekkür ederim çok makbule geçti.hemen deneyeceğim.a.s.

sana birşey sorcam ayşecim sizin orda kokusuz çemen varmış maraşın meşhur çamanı doğrumu...normalde yediğin zaman kokarya bu insanda kokmuyormuş..bilgin varmı?
belki sevmeyen vardır ama ben çok severim çamanı...kimiside çemen der...
canım evet burda çemen meşhur. ama kokusuz değilki:uhm: bol sarımsaklı, etsuyu ile yapılıyor. ve burcu burcu kokuyorkaydirigubbakcemile3
aşıyı olun korkmayın kızlar işyeri doktorumuz askeri doktor anlattı bize. bende vurundum . dedimya assssssssssslllllllllllllllllllaaaaaaaa vurunmam diyenlerdendim. aşıyı vurunmadan 1 dk. öncesine kadar hatta yok diyordum...medyanın abartmalarına bakmayın...

neyse ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun canlarım..

afiyet olsun canım.

şimalcim ben bir ara keçi sütü verdim sulandırarak bir problem olmadı inek sütü vermedim hiç direk pınarın sütünüde yoğurtta ve muhallebisinde kullanıyorum tatlım

ben durunun kahvaltısına canım 3-4 bebe bisküvisi keçi sütü labne peynir biraz tereyağı dövülmüş ceviz ekliyorum kıvamını ayarlamak içinde biraz kahvaltı maması ekliyorum severek yiyor

süt koymadığım zamanlardada pekmez ilave ediyorum

çok sağol canım benim.labne peynirimi hıı tamam ben normal peynir kullanırım idyordum oda altaernatif oldu.teşekkürler canım.

ceren bende normal çemene bayılırım acılı acılı kahvaltıda cok yerım saolsun kaynanam sevıyorum dıye bol bol yapıp gonderıyor

sağolun arkadaşlar bende iyiyim dün aşı olduk bugün iyiyiz allaha şükür

X