2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslında kızalr bu aralarda artık bebişlere meycve çayı verelimm.iyi gelir.

Aysun ve Banu Günaydin kizlar.
gunaydın tatlımopuyorumnanaktan
aysun4141, ilgin0707,KIVILCIM28 günaydın kızlar
gunaydın cnmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım, aşı da huzursuzluk yapabilir. biz de dün kızıma ilk domuz gribi aşısını yaptırdık. inşallah sorun çıkmaz :Saruboceq:
cnm asıdan olcagını zannetmıyorum su aralar bır ıyı bır kotu bızde hıcbır ası sukur bır ates bıle yapmadı ıns yapmazda
cnm sızın asınızda hayırlı olsu olsun sızde bır huzursuzluk oldumuzemuszemus

a.sena sanada günaydın canım

aysuncum recebe aşımı huzursuzluk verdi acaba
cnm zannetmıyorum bırgun ıyı bırgun huzursuz
gunaydın cnmopuyorumnanaktan
senınde asın hayırlı olsun

günaydın kızlar
Ahseni kontrole götürüyorum hala öksürüyor
gunaydın cnma.s.
gecmıs olsun ahsene

gunaydın cnma.s.
gunaydın tulaycımopuyorumnanaktan
cnm dıkkatlı olun bugun antalyada okullar tatılmıs sıddetlı fırtına beklıyorlarmıs

gunaydın aynurcumopuyorumnanaktan
kız ben cevap vernıstım gormedın herhaldeŞeniz

aynurcum alıntı yaptım

aysuncum günaydın canım.evet ya hava çok kötü.kızım hasta olmaz inşallah

oyyy geçmiş olsun arkadaşım o duyguyu biliyorm
benim kızımda geçenlerde kemerli oldugu anakucagından kendini yere savurmuş
belden yukarısı yerdeydi aglamıyorda sadece bagırıyor hemen koştum aklım çıktı birşey oldu diye ben ondna daha çok korktum elim ayagım titredi
inşallah birdaha yaşanmaz böyle kazalar canım

kızlar son bir haftadır kızım yesin diye denemediğim şey kalmadı. mutfağım resmen laboratuvara döndü. kendimi bilim insanı gibi hissediyorum :)
ve sonunda zafer :lepi: :lepi: :lepi: bugün kahvaltıda unu hafif kavurup soğuttum biraz suyla muhallebi kıvamında yaptım, içine bir yemek kaşığı pekmez , fındık kadar tereyağ koydum, soğuyunca yumurta sarısını da ekledim ve yedi :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nelere sevinir olduk yaw:)

TÜLAYCIM SEN SABAH KALKIP İŞE GELİYORSUN KAHVALTISINI HANGİ ARADA YEDİRİYORSUN
HAFTASONLARI İÇİNMİ BAHSEDİYORSUN HAFTAİÇİ HERHALDE ANNEN YEDİRİYOR...

BERKE ZATEN BİRAZ DAHA BÖYLE DEVAM EDERSE NE YAPCAZ BİLMİYORUM..HER GECE KALKMAK ÇOK YORUYOR İNSANI.... lmaz:

canım ben erkenden kalkıp anneme gidiyorum. orda hazırlayıp yediriyorum. annem sadece ben gidinceye kadar yumurtamızı haşlamış oluyor.

canım şu an için en güvenli olan aşı. yan etkisi de en geç 6 hafta içinde ortaya çıkıyor. yani 1-2 sene sonra çıkması gibi bir durum yok. Sağlık çalışanı olduğumuzdan, aşıyı ,eşim de ben de önceden olmuştuk, kızıma da dün yaptırdık.

cnm bende saglıkcıyım bızde hem dr arkadaslarımızdan bu sekılde yonlendırıldık hemde turkıyedekı saglık otorıtelerının cogunlugunun gorusu bu yonde benı dıger lerı yanı medyada konusan aksı gorusluler baglamıyor
bıde suan ırtıbarıyle avrup1.cısı ve dunya 6.cısıymısız nedenı tartısılır

ASENA tebrıkler canım sonunda kızın yemiş haa cok sevındım benımkıde yemıo hıcbişi buaralar bende deneyım su un olayını:))
slm kızlarrrr herkese.....dun muhallebı tarıfı almıstım tulaydan cık yemedeı gene benım sıpa kızlar ya kahvaltıyıda bıraktı artık bugun dr kontrolumuz vardı dr bıktırdınız heralde deişik şeyler wer dedı anacım deişik ne denıycem bakalım bende keşifteyım:)))))))))))

aslıcım hosgeldın
yagız pasa muhallebıde yemedı demek arada yapıyorlar boyle yemeye baslar yıne ıns

bu derecelerimiz ! aşı konusunda mı canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…