Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes yaprak dokumumu ızlıyor nerdesınız kızlar nıye bu kadar sessız burası
neyse kimse yok bende kaçıyım bari iyi geceler herkese..
3.ye sallayınca uyurmu?? ayaklarımda bi amuda kalkmadıgı kaldı bende pes ettim oturtturdum nasıl bi gülüş anlatamamsırnaşık şey
oturma od. getirdim tvyi görünce alkış yapıooo..
acaba yıkasammı:uhm:
ben en iyisi yıkayım zilloşumu hem rahat uyur hemde yrn yıkama derdim olmaz başka işlere bakarım size bakarımkaydirigubbakcemile3
cuma ve cumartesi annanedeyiz alkisalkisalkis
gece gece kendi kendime muhabbet sardı eşimde gelmedi aslında defeneye sinirlendim demin, ama şimdi onada kızmaya başlıyorumklava:
hadin bakalım bye
ya benimkide uyuyacak gibi degildi ama yıkayınca küp gitii valla :lepi: iyi oldu okadarda geç degildi ya :uhm: sende yıkasaydın keşke belkide yıkamışındıropuyorumnanaktanayy benımde kızım kalktı sımdı oynuyor yatmaz 2 den once bacım bu saattemı yıkıycan cok gec degılmı yada bendemı yıkasam :)))
Kızlarrrr iyi gecelera.s., pazar günü kağanla anneanneye gidiyoruzhihoyyyt, burdaki gezmeler yetmedi gidelim bide tekirdağda gezelim dedik kaydirigubbakcemile3 inş. bu sefer uçağa biner binmez bağırmaya başlamaz ve yolculuk bitene dek uyur....eyvahedigeldismile
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
defneyi 2. sllayıp yatırışım yine kalktı lanet yerden ses eksik olmuyokiiiiiiiiiiiiiiii
ya benimkide uyuyacak gibi degildi ama yıkayınca küp gitii valla :lepi: iyi oldu okadarda geç degildi ya :uhm: sende yıkasaydın keşke belkide yıkamışındıropuyorumnanaktan
git valla bacım sanada kaganada iyi gelir inş. uçak meselesine gelince bence hoşuna gider artık herşey dikkatlerini çekiyo
cnm yardım edeyim ben sana yerimseniben
Günaydın arkadaşlar
evet canım sağol et bana yardım:)) şimdi ne yapmam lazım bızdığım 22mayıs doğumlu