2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aa onsuz düğün bayram olurmu cnm..

hadi gözünüz aydın

hadi sizinkide hayırlı olsun

ayy ebnde Dağhan'la yapamam ama hazır alırım :))
ay şaka maka cnm kahve çekti bende yapıcam valla..

sağol ferdacım canımmmm opuyorumnanaktan

ya kızlar sizlerde ERZEN nin numarası varmı.kendisine ulaşamıyorum çünkü hiç girmiyorrrrrr
bir yılbaşı hediyesi göndercez hala gönderemedik te....

oohh oğlum bi kase tarhana içti kızlar ben içmiş gibi oldum valla,ççok seviyor tarhanayı..

canım bende yok:(

HIMM ANLADIM CANIM. ASLINDA BENİMKİ HAZIRDA TELEFONU YOK. BİRDE GEÇEN MESAJ ATMIŞ GAZİANTEPTEDEYDİM , HEDİYENİ GÖNDERİYORUM DİYE . BENDE GÖNDERCEM OLURYA EVDE OLMAZSA TEL DE YOK KARGO GERİ DÖNECEK BU SEFER... kafamçokkarıştı

oohh oğlum bi kase tarhana içti kızlar ben içmiş gibi oldum valla,ççok seviyor tarhanayı..

OHHHH AFİYET OLSUN CANIMMM :hulya:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayse bakicin iyi olur insallah Allah pisman etmesin
ay ben ters. bir hareket yaptim kolum cok agriyor duzelir mi ki tatile kadar ay burnumdan gelecek pofffff
amin canım inşallah!
sana da Allah kolaylık versin yaa,çok zor iş güç nasıl yapıyorsun? ahsen kuzumla nasıl ilgileniyorsun?

kız koycam tabi,tanımam etmem kadını,yavrumu emanet ediyorum ona! bide bilerek yalnız bırakıyourm 2 gündür ne yapmışlar izlemek içina.s

ya kızlar sizlerde ERZEN nin numarası varmı.kendisine ulaşamıyorum çünkü hiç girmiyorrrrrr
bende yok canım.

ayy ne güzel. bizim buralarda yok tarhana. oğluşumun siboş tetesi göndermiş sağolsun tarhanasını,bekliyoruz bakalım içecek mi??CADIARZU

kızlar 2 gündür bakıcımız saat 10'da geliyordu. bu sabah hemen hazırlandım,kamerayı da açtım, o gelir gelmez evden çıktım. kahvaltısını filan nasıl yedirecek diye bakarım dedim. kuaföre gittim. bir banka işim vardı,onu hallettim. geldim,birazda komşumda oturdum. 12buçuk filan eve geldim,kuzumun uyku saati tabi, uyuyor. kadını gönderdim. görüntülere bakayım diye açtım,ama kamera sadece 14 dakikalık kayıt yapmış,anlamadım niye böyle oldu:uhm: sadece o kadarına bakabildim yani. orda da oyun oynuyolar sadece,oyuncaklarla filan oynuyolar. nasıl uyuttu göremedimCADIARZU ama oğlum hiç problem çıkarmadı sanırım kendi evimizde olduğumuz için. sevdi bakıcı teyzesini:)

neyse bende hemen kuzuma bir çorba yaptım,bulaşıklarımı hallettim. kendimize de bir karnıbahar haşladım. kıymalı yapacam. sizde ne var ne yok bakalım??

ohh çek anam çek iyi yapmışsın,anlaşmalarına sevindim ama,kamerayı nereye yerleştiriyosun cnm kadın farketmiş olmasın..

bakıcı kapatmış olmasın sakınnnnn eyvahedigeldismile

merhaba kızlar
nasıslınız?sonunda gelebildim evime
zeynep çok hastalandı kızlar ya dünden beri mahvoldu yavrum,sesi kısıldı hiç çıkmıyor,burnu akıyor,sürekli ağlar vaziyette offf canım sıkılıyor onu öyle gördükçe hiç bu kadar hasta olmamıştı yavrum ya
eşim sonunda dr.umla görüşmüş siz istiyorsanız problem yok demiş,bende sevindim ,en azından bişey yoluna girdi,hafta sonu ulrason için gideceğiz bi aksilik olmazsa o zaman herkese söyleyeceğiz
geçmiş okuyamıyprum kızalr kusura bakmayın lütfen
zeynep uyurken atıştırayım biraz hiç benden ayrılmıyor sürekli kucakta hiç bi iş yapamadım
sonra uğramaya çalışırım yine

pınarcım heray aynı olmayabılıyor gecmıs olsun gecer ıns
afıyet olsunopuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s.

Benim bu ay bayağı bi temizlendi be bacım bişi kalmadı içimde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız biliyorum kötü niyetli olmadığını. Bizde o sırada Sibel'le telde konuşuyoduk üzerine denk gelince güldük. Burda kimse kiseyi çekememezlik yapmaz aten tatlım biliyoruz. Allah hepimizin ağız tadını bozmasın a.s.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayse bakicin iyi olur insallah Allah pisman etmesin
ay ben ters. bir hareket yaptim kolum cok agriyor duzelir mi ki tatile kadar ay burnumdan gelecek pofffff

Ay canım ya azcık dikkat et acın arttı bak tüh :çok üzgünüm:

kızlar fikrinize ihtiyacım var yağmura hediye olarak ne alsam acaba

Bence götür oyuncakcıya kendi seçsin derim :uhm:

Ohhh misafir eksik olammış bacım a.s.

Oooo iyisin bugün 9 he afferin kuzulara a.s.

Bende hiç yapmadım hayatım da ya aslında evde kız çocuğu olan herkes yapmalıymış :çok üzgünüm:

Merhaba kızlar ya ticker nasıl yapılıyrodu sinir oldum deniyorum bir türlü olmuyor ticker factoryden yapıyorum genede olmuyor(( yardım lütfen

Selam canım Burcu yardımcı oldu mu :uhm:

canım türk kahvesi istedi kızlar, bi kahve yapayım kendime :)) sizde istermsinizzboshayallersmile

Selam tatlım bende isterim beeee opuyorumnanaktan

ben geldim kızlar annemlerin komsusundan aldın neti ama hazırlıklarım var malum h.aonu bizimde diş buğdayımız var

Canım özledik seni ya evine geçsen de katılsan aramıza a.s. Hadi Allah kolaylık versin. Çok güzel olacak eminim. Resimlerini bekliyoruz a.s.

Selam canım a.s. Defne'de kahvaltıyı pek yemek istemiyor ama zorla yarım kaseyi biberonla içiriyorum bende :1no2:

kızlar az önce gördüm Alişimin ön üst dişinin biri çıkmış 3 dişimizde geldii

Oy maşllah oğluma a.s.

Maalesef canım yok bende :1no2:

Ohhh afiyet olsun kuzuma a.s.

Canım hoşgeldin a.s.

Dün akşamki mesajını da yeni gördüm. Niye öyle yaptı acaba bakıcı :uhm: Neyse çokda şüpheci olma tatlım. Kuzun zaten sevmese ağlar belli ederdi bence. Çok akıllı kuzularımız merak etme. İnşallah kendi çocuğu gibi güzel bakar oğluşuna a.s.

Bende karnıbahar pişireceğim bugün ohhh mis cokacimcoook

Selam bacılar a.s.

Bende de sabah kahvaltıya annemle teyzem vardı. Yedik içtik en son Defdef'imi yıkadık onlar gittiler. Tam onlar gitti Defdef'im deri pufa tutunurken birden poposunun üstüne oturdu. Ama düşmedi yavaşça oturdu. Bir ağladı bir ağladı. Meğersem dişi dilini kesmiş. Kuzumun ağzı kanadı biraz. Emzirdim de zor unutturdum. Allah'tan vurmadı da bi yerini. Sadece otururken oldu üzüldüm valla kuzuma ya :çok üzgünüm:

Bende akşam astığım çamaşırlarımı topladım. Defdef'in akşam çıkan moklularını yıkadım yine kaydirigubbakcemile3

Şimdi karnıbahar haşlayayım da akşama pişiririm mis gibi zemuszemus

Defnoş bi uyursa duşa girmem lazım. Dün duş alamadım rahatsız hissettim kendimi a.s.

ohh çek anam çek iyi yapmışsın,anlaşmalarına sevindim ama,kamerayı nereye yerleştiriyosun cnm kadın farketmiş olmasın..

bakıcı kapatmış olmasın sakınnnnn eyvahedigeldismile

yaa kapatması da farketmesi de imkansız. çünkü kalem şekline bir kamera ve odadaki kalem kutusunun içinde duruyor. yani diğer kalemlerden hiçbir farkı yoka.s

Ay canım çok geçmiş olsun yavruşuma ya :çok üzgünüm: İnşallah tez vakitte düzelir a.s.

Bak doktorda sorun yok demiş. Ya benim yengem sezaryenle doğum yaptı ertesi ay hamile kaldı yine doğurdu aslanlar gibi. Yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Bişeycik olmaz sen içini ferah tut , sağlıkla büyüt kuzunu göbeciğinde opuyorumnanaktan

yaa kapatması da farketmesi de imkansız. çünkü kalem şekline bir kamera ve odadaki kalem kutusunun içinde duruyor. yani diğer kalemlerden hiçbir farkı yoka.s

Kız ajan gibisin vallahi alemsin he afferim sana bilinçli anne a.s.

vaaayyyyyyyyyyyyyyyyy falla çok beğendim bu kalem kamera işini.
iyi düşünmüşsünüz...
o zaman ayşecim sizin kamerada sorun var şimdi sen yine açıp evde denesene bir daha..

ayy canım ya çok geçmiş olsun allah esirgemiş yine yavruyu....
nazar nazar bu zilliye nazar değmiş değmemesi mümkün mü? :hulya:

aysecim ahsenle zor oluyor tabi ama annem saolsun o bakiyo
kiz bu arada cidden ajan gibisin kalem seklinde kamera hee vay be super
ozlem kuzun hastalanmis gecmis olsun bebisin icin iyi haber aldigina da sevindim saglikla al kucagina tatlim
pinar kiz yazzik defnosun dili cok agrimistir

Sağolasın canım valla Allah beterinden saklasın ne diyeyim a.s.

Nazar mı artık bu kurtluluğundan mı anlamadım valla CADIARZU

aysecim ahsenle zor oluyor tabi ama annem saolsun o bakiyo
kiz bu arada cidden ajan gibisin kalem seklinde kamera hee vay be super
ozlem kuzun hastalanmis gecmis olsun bebisin icin iyi haber aldigina da sevindim saglikla al kucagina tatlim
pinar kiz yazzik defnosun dili cok agrimistir

Eşim 1-1,5 saate gelicekmiş. Kalkayım da şu karnıbaharı haşlayayım hemen. Yarım saate pişer. Gelirim yine a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…