pınarcım heray aynı olmayabılıyor gecmıs olsun gecer ıns
afıyet olsunopuyorumnanaktan
Sağolasın canım a.s.
pınar bacım arada bır olur oyle ama ıyıdır temızlenır rahım yenılenır :) aferın defnoşa annesını uzmeden yatmış bende bayo yaptırdım kızımı uyuttum oglanı sallıyorum şişko ayaklarımı kırdı valla :))
ayşecım canım hayırlı olsun bakıcınız ınsallah ıyı cıkar ama yalan soylemesı kotu olmuş ne konuda oldugu onemlı degıl yalan soyleyen ınsan hep soyler bıde ayagında sallamasın ya ınan alışınca cok zor benımkıelr hep ayakta sallanıyor ınan bacım ayaklarımın altı soyuldu cok zor helede buyudukce ama daha ılk gunmuş dur bakalım belkı yapmaz bırdaha acemılık ceker tabıkı başta
ınsallah gonlune gore bırıdır
Benim bu ay bayağı bi temizlendi be bacım bişi kalmadı içimde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilahi pınarcım , kız vallahi bak kötü bi niyetle söylememiştim, gerçekten ilgimi çekti, Rabbim cerenlerin ağızlarının tadını bozmasın çok uyumlu bir çift maşallah, Rabbim herkese böyle uyumlu bir evlilik ve melek gibi kaynana nasip etsin inş., aksi halde zor oluyor... sen ne kadar iyi niyetli olursan ol karşıdakinde olay bitiyor yani...
Kız biliyorum kötü niyetli olmadığını. Bizde o sırada Sibel'le telde konuşuyoduk üzerine denk gelince güldük. Burda kimse kiseyi çekememezlik yapmaz aten tatlım biliyoruz. Allah hepimizin ağız tadını bozmasın a.s.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayse bakicin iyi olur insallah Allah pisman etmesin
ay ben ters. bir hareket yaptim kolum cok agriyor duzelir mi ki tatile kadar ay burnumdan gelecek pofffff
Ay canım ya azcık dikkat et acın arttı bak tüh :çok üzgünüm:
kızlar fikrinize ihtiyacım var yağmura hediye olarak ne alsam acaba
Bence götür oyuncakcıya kendi seçsin derim :uhm:
Günaydın Millet,
Dün yıne anı cıktım.Bora ya gecmiş olsuna dayımlar geldi.Onları akşam üstü gecirdim.Bu sefer abımler geldi.Yoğunum anlıycanız.Umarım hepiniz iyisinizdir.
Esen kısa sürede düzelirsin inşallah canım.
Ohhh misafir eksik olammış bacım a.s.
gunaydın herkese
bızde kuzularımla 9 da kalktık aslında erken kalktılar ama ınatla sallayıp uyuttum 9 a kadar tutmayı başardım yanı :)))
sımdı onlar yuruteclerıyle evı turlarken bende sıze bakayım dedım
kızlar aşure ayı gecmedı demı ben hala yapamadım kısmetse yarın yapmak ıstıyorum ne zaman bıtıyor bılen varmı
bu arada birsen nerelerde o hep burda olurdu ıkı gundur goremedım
Oooo iyisin bugün 9 he afferin kuzulara a.s.
Bende hiç yapmadım hayatım da ya aslında evde kız çocuğu olan herkes yapmalıymış :çok üzgünüm:
Merhaba kızlar ya ticker nasıl yapılıyrodu sinir oldum deniyorum bir türlü olmuyor ticker factoryden yapıyorum genede olmuyor
(( yardım lütfen
Selam canım Burcu yardımcı oldu mu :uhm:
canım türk kahvesi istedi kızlar, bi kahve yapayım kendime :)) sizde istermsinizzboshayallersmile
Selam tatlım bende isterim beeee opuyorumnanaktan
ben geldim kızlar annemlerin komsusundan aldın neti ama hazırlıklarım var malum h.aonu bizimde diş buğdayımız var
Canım özledik seni ya evine geçsen de katılsan aramıza a.s. Hadi Allah kolaylık versin. Çok güzel olacak eminim. Resimlerini bekliyoruz a.s.
herkese günaydın cnm arkadaşlarım..
oğluşum yine 7 mesaisindeydi sağolsun babasından önce başlıyor işe..kaydirigubbakcemile3neyse üç bisküvi suyla ıslatılmış,yarım kutu labne peyniri kahvaltımız bu kadar,yemiyor ne yapıyım zorlamıyorum bende kendi bilir..bazen isteyerek yiyo nasıl olsa!!
bende bi fincan çay içtim bi poğacayla..Oğluş oturuyo oynuyor,aslında iki gündür dışarı çıkmak istiyorum işim var ama adam yok Dağhana bakıcak,yağmurda var onlada çıkmaıyorum..püfff...
Neyse yarına kaldı galiba...
Ayşecim güldürdün beni demek gizli kamera hıı iyi fikir valla aferin kız...
Banucum ne alsan sevinir o hediyeye bayılıyor çocuklar,biz bile dimi ama,hem sen bilirsin eksiğini..
Çalışan arkadaşlarım kolay gelsin sizlere...
Selam canım a.s. Defne'de kahvaltıyı pek yemek istemiyor ama zorla yarım kaseyi biberonla içiriyorum bende :1no2:
kızlar az önce gördüm Alişimin ön üst dişinin biri çıkmış 3 dişimizde geldii
Oy maşllah oğluma a.s.
ya kızlar sizlerde ERZEN nin numarası varmı.kendisine ulaşamıyorum çünkü hiç girmiyorrrrrr
bir yılbaşı hediyesi göndercez hala gönderemedik te....
Maalesef canım yok bende :1no2:
oohh oğlum bi kase tarhana içti kızlar ben içmiş gibi oldum valla,ççok seviyor tarhanayı..
Ohhh afiyet olsun kuzuma a.s.
kızlar 2 gündür bakıcımız saat 10'da geliyordu. bu sabah hemen hazırlandım,kamerayı da açtım, o gelir gelmez evden çıktım. kahvaltısını filan nasıl yedirecek diye bakarım dedim. kuaföre gittim. bir banka işim vardı,onu hallettim. geldim,birazda komşumda oturdum. 12buçuk filan eve geldim,kuzumun uyku saati tabi, uyuyor. kadını gönderdim. görüntülere bakayım diye açtım,ama kamera sadece 14 dakikalık kayıt yapmış,anlamadım niye böyle oldu:uhm: sadece o kadarına bakabildim yani. orda da oyun oynuyolar sadece,oyuncaklarla filan oynuyolar. nasıl uyuttu göremedimCADIARZU ama oğlum hiç problem çıkarmadı sanırım kendi evimizde olduğumuz için. sevdi bakıcı teyzesini:)
neyse bende hemen kuzuma bir çorba yaptım,bulaşıklarımı hallettim. kendimize de bir karnıbahar haşladım. kıymalı yapacam. sizde ne var ne yok bakalım??
Canım hoşgeldin a.s.
Dün akşamki mesajını da yeni gördüm. Niye öyle yaptı acaba bakıcı :uhm: Neyse çokda şüpheci olma tatlım. Kuzun zaten sevmese ağlar belli ederdi bence. Çok akıllı kuzularımız merak etme. İnşallah kendi çocuğu gibi güzel bakar oğluşuna a.s.
Bende karnıbahar pişireceğim bugün ohhh mis cokacimcoook