evet evet az sonra ordayız.
ben geldim kızlar annemlerin komsusundan aldın neti ama hazırlıklarım var malum h.aonu bizimde diş buğdayımız var
evet evet az sonra ordayız.
kaydirigubbakcemile5
kısssssssssssss burcuuuuuuuu gelirken bişey istiyormusun bitanem:))))
herkese günaydın cnm arkadaşlarım..
oğluşum yine 7 mesaisindeydi sağolsun babasından önce başlıyor işe..kaydirigubbakcemile3neyse üç bisküvi suyla ıslatılmış,yarım kutu labne peyniri kahvaltımız bu kadar,yemiyor ne yapıyım zorlamıyorum bende kendi bilir..bazen isteyerek yiyo nasıl olsa!!
bende bi fincan çay içtim bi poğacayla..Oğluş oturuyo oynuyor,aslında iki gündür dışarı çıkmak istiyorum işim var ama adam yok Dağhana bakıcak,yağmurda var onlada çıkmaıyorum..püfff...
Neyse yarına kaldı galiba...
Ayşecim güldürdün beni demek gizli kamera hıı iyi fikir valla aferin kız...
Banucum ne alsan sevinir o hediyeye bayılıyor çocuklar,biz bile dimi ama,hem sen bilirsin eksiğini..
Çalışan arkadaşlarım kolay gelsin sizlere...
herkese günaydın cnm arkadaşlarım..
oğluşum yine 7 mesaisindeydi sağolsun babasından önce başlıyor işe..kaydirigubbakcemile3neyse üç bisküvi suyla ıslatılmış,yarım kutu labne peyniri kahvaltımız bu kadar,yemiyor ne yapıyım zorlamıyorum bende kendi bilir..bazen isteyerek yiyo nasıl olsa!!
bende bi fincan çay içtim bi poğacayla..Oğluş oturuyo oynuyor,aslında iki gündür dışarı çıkmak istiyorum işim var ama adam yok Dağhana bakıcak,yağmurda var onlada çıkmaıyorum..püfff...
Neyse yarına kaldı galiba...
Ayşecim güldürdün beni demek gizli kamera hıı iyi fikir valla aferin kız...
Banucum ne alsan sevinir o hediyeye bayılıyor çocuklar,biz bile dimi ama,hem sen bilirsin eksiğini..
Çalışan arkadaşlarım kolay gelsin sizlere...
sağol banucum iyiyim dağhandan klavyeyi görüp zor yazıyorum daa...fırsat yok...
bende geliyorum kahveye,amca kızlarımıda ziyaret ederim..
kızlar az önce gördüm Alişimin ön üst dişinin biri çıkmış 3 dişimizde geldii
aa onsuz düğün bayram olurmu cnm..Gel cnm, dağhan yaramazınıda getir :))
hadi gözünüz aydınkızlar az önce gördüm Alişimin ön üst dişinin biri çıkmış 3 dişimizde geldii
hadi sizinkide hayırlı olsunhayırlı olsun birsommmm :lepi:
sonunda berkeninde altı sağ dişi patladı biliyormusun.
daha ilk kaydirigubbakcemile3
ayy ebnde Dağhan'la yapamam ama hazır alırım :))burcu ben bide küçük kurabiye yapıp geleyim kahvenin yanında güzel olur:))
burcu ben bide küçük kurabiye yapıp geleyim kahvenin yanında güzel olur:))
kızlar az önce gördüm Alişimin ön üst dişinin biri çıkmış 3 dişimizde geldii