2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ya ticker nasıl yapılıyrodu sinir oldum deniyorum bir türlü olmuyor ticker factoryden yapıyorum genede olmuyor:KK43:(( yardım lütfen

Günaydınlarrr güzel annişler :))) ve tabiki kuzucuklar :)))
Uykusuz bir gecenin sabahından hepinize merhaba, kağana kahvaltı yedirmeye çalışıyorum inat etti yemiyor....
Gülhancım missfirin varmış kolay gelsin
Semracm bizdemi alsak yürüteç napsak yavs...

Banucum ben olsam oyuncakçıya götürür kendisine seçtirirdim hediyesini...

ya burcucumm valla senin şu kağana baskı yapman beni deli ediyor yakın olsakk valla elimden çekeceğin vardı:))

Burcu bakl sadece ekmekle peynır ver yada pekmez yada reÇel o zaman yer:)) tabı az ÖlÇÜde

burcu bacım drlar ıyı degıl dıyor ama ben ıkı tane olunca başa cıkamıyorum yurutec işime yarıyor dogrusu
kızlar bugun gıremeyebılırım kaynanamla gorumcem gelıcekmış aşureyıde bugun onlara yaptırırım en azından işime yararlar :)
optum herkesı ve kuzuları

ya burcucumm valla senin şu kağana baskı yapman beni deli ediyor yakın olsakk valla elimden çekeceğin vardı:))

Burcu bakl sadece ekmekle peynİr ver yada pekmez yada reÇel o zaman yer:)) tabİ az ÖlÇÜde

Cnmmmm napayım yavs, yesin istiyorum :)) anne yüreği dayanmıyo... neyse güç bela yaptırdım kahvaltısını ohh rahatladım :)))

burcu bacım drlar ıyı degıl dıyor ama ben ıkı tane olunca başa cıkamıyorum yurutec işime yarıyor dogrusu
kızlar bugun gıremeyebılırım kaynanamla gorumcem gelıcekmış aşureyıde bugun onlara yaptırırım en azından işime yararlar :)
optum herkesı ve kuzuları

cnm çok koymamda 15 dk fln bi aktivite olur kuzuma, şu tomynin ilk bisikletimi istiyordum ama çok pahalı oda ya... :KK43:(

semra yaptır cnm yaptır :))) yakın olsak bi tabakta bana gönder dicem...:kedi:

canım türk kahvesi istedi kızlar, bi kahve yapayım kendime :)) sizde istermsinizzboshayallersmile

ben alimm burcu ya bol köpüklü olsun.canım anne yüreğide ama o zaman ters tepiyor sen beni dinle bak:))))))))

Semra ve Gülhan mankenleri, sakarinle yaparım içermüsünüzzz :))

X