2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayse bakicin iyi olur insallah Allah pisman etmesin
ay ben ters. bir hareket yaptim kolum cok agriyor duzelir mi ki tatile kadar ay burnumdan gelecek pofffff

canım gecmış olsun ıncıtmısımdır gecer ınsallah guzel tatıl yaparsın kuzunla

gunaydin herkese Ahsen uyuyor bizde annemle cay keyfindeyiz

tülaycım yağmurun doğumgününden birgün önce çıkayım izne diyorum bende haftaya evde olacağım inşallah hazırlıkları yaparım vaktimde olur bu iyi oldu valla zaten ölüşehir gibi oldu işyeri çok sıkıcı çıkınca haberleşiriz

Evet ıyı olur banucum. Hem daha rahat hazırlık yaparsın. HaberleŞırız canım

iyiyim banucum kolumun kirikligi disinda tabi buna da sukur
sende izne cikiyormussun gozun aydin
ben tlfdan giriyorum o yuzden aktif degilim

evet esen canımya allah daha beterini vermesin inşallah geçer tatile kadar.

banucum şu eğitici bilgisayarlar var onalrdan alsana çok güzel bişey. hem eğitici hem eğlenceli ingilizce olanları bile var

Günaydın Millet,

Dün yıne anı cıktım.Bora ya gecmiş olsuna dayımlar geldi.Onları akşam üstü gecirdim.Bu sefer abımler geldi.Yoğunum anlıycanız.Umarım hepiniz iyisinizdir.

Esen kısa sürede düzelirsin inşallah canım.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

gunaydın tatlım sen nasılsın fıstıkların nasıl hedıye derdıne duşmuşsun fıstık en cok ne sevıyor annesı zaten en guzel hedıyeyı alır annesı ona sımdıden heyecan yapıyormu dogum gunu ıcın

gunaydin herkese Ahsen uyuyor bizde annemle cay keyfindeyiz

gunaydın canım afıyet olsun size :)

GÜNAYDIN HERKESE zemuszemus

BUGÜN KİMSE YOK MU NE?

gunaydın yenı yenı toparlanıyoz bacım

GÜnaydın kızlar nasılsınız???

gunaydın canım bugun ben gune yagmurla başladım camın onunde oturdum yagmur seyredıyom kuzularda yurutecle koşuşturuyorlar

gunaydın yavrım tekrar dıyete başladım mutsuzum :)))) bıran once bıtsede rahatlasam yaw
bora bey nasıl duzeltımı

gunaydın herkese
bızde kuzularımla 9 da kalktık aslında erken kalktılar ama ınatla sallayıp uyuttum 9 a kadar tutmayı başardım yanı :)))
sımdı onlar yuruteclerıyle evı turlarken bende sıze bakayım dedım
kızlar aşure ayı gecmedı demı ben hala yapamadım kısmetse yarın yapmak ıstıyorum ne zaman bıtıyor bılen varmı
bu arada birsen nerelerde o hep burda olurdu ıkı gundur goremedım

evet banucum bak bakalım belki hoşuna gider yada büyük puzzle var onlarda olabilir

sehercim ohh keyif yap canım heralde 1-2 günm daha var diye biliyorum.dün dayımın kızı yapmıştı..

sehercim heyecanlanıyor birde karne alacağı güne denk geliyor doğumgünü okuldada kutlayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…