Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın tatlımopuyorumnanaktanAysun ve Banu Günaydin kizlar.
gunaydın cnmopuyorumnanaktanaysun4141, ilgin0707,KIVILCIM28 günaydın kızlar
cnm asıdan olcagını zannetmıyorum su aralar bır ıyı bır kotu bızde hıcbır ası sukur bır ates bıle yapmadı ıns yapmazdageçmiş olsun canım, aşı da huzursuzluk yapabilir. biz de dün kızıma ilk domuz gribi aşısını yaptırdık. inşallah sorun çıkmaz :Saruboceq:
cnm zannetmıyorum bırgun ıyı bırgun huzursuza.sena sanada günaydın canım
aysuncum recebe aşımı huzursuzluk verdi acaba
gunaydın cnmopuyorumnanaktanherkese günaydın nasılsınız annişlerrrr
ya bugün domuz gribi aşısı oldum hatta biraz önce. şu anda aşı bulunamıyormuş. bizim işyeri doktorumuz var çok iyi bi doktor onda 10 tane varmış isteyen 10 kişiye yaptı. ben dünde sordular istiyormusun diye asla diyordum ama sabah dr başkalarına vururken vazgeçtim vurundum. o kadar kararlıydım ki anlatamam nasıl vazgeçtim bende anlamadım.
gunaydın cnma.s.günaydın kızlar
Ahseni kontrole götürüyorum hala öksürüyor
gunaydın cnma.s.günaydın a.s.
gunaydın tulaycımopuyorumnanaktangünaydın kızlar.tuğbacım başın saolsun allaha nur içinde yatırsın. filizcim sanada geçmiş olsun allah kourmuş valla.hülyacım ve esencim sizlere de geçmiş olsun. banucum hava felaket kötü ya sabah selini anneme bırakırken koştura koştura gittim.üşümesin diye:))
günaydın arkadaşlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun esen canım inş. bi sorun yoktur bebişinde.ceren nasıl cesaret ettin.hadi geçmiş olsun ben hala cesaret edeyorum aşı işine kararsızım hemde çokkkkkafamçokkarıştı.kızlar dün bisoru sormuştum cvp veren olmadığı için alıntı yapacağım cvp verirseniz çok sevinirim.
aynurcum ben 6.aydan berı kullanıyorum o sutlerden
ben sabah kahvaltısında bır su bardagı sutle hazırlıyorum gece muhallebısınıde bır su bardagı sutle yapıyorum sımdılık benıde emdıgı ıcın sade vermedım ama emmeseydı oylede verebılırdım onla hazırlayınca cok lezzetlı oluyor ıns senınkıde sever
Oku oku bitmedi ya. Daha da okuyacaklarim var diger sayfada:umursamaz:
Kizlar dünden beridir moralim cok bozuk. Dün büyük bir kaza atlattik. Oglumun altini degistirdigim bir dolap var, dolabin üst kisminda esim duvara monte bir raf yapmisti gecen. Dorugun krem, sabun, tarak, islak mendil gibi esyalarini koyuyorduk. Ay dün altini degistirirken raf birden bir düstü, o anki refleksle Dorugu yana cekmesem, kafasinin halini düsünemiyorum bile. Cocuk nasil agladi korkudan. Üstüne birkac birsey geldi ama cani yanmadi. Elim ayagim titredi saatlerce, nasil agladim anlatamam. Sonra yemek yaparkan iki yerden parmagimi kestim. Ve aksam üzeri Dorugu yatirirkende, sütüm kesildi tüm bunlarin üstüne. Cocuk ikide bir uyandi durdu. Ne yerse yesin ve karni ne kadar doymus olursa olsun, emmeden asla uyumuyor. Bugün normale döndük neyseki ama hala etkisindeyim...(Bu arada esim yanlis dübel kullanmis rafi yaparken, kendini affedemiyor hala.)
Tuba'nin anneannesi vefat etmis, cok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabir versin.
Gazel kuzuma da gecmis olsun, insallah gecer öksürügü bir an önce.
Defnos(Defdef)'in kurabiyeleri cok güzel görünüyor. Benim oglumda Avusturya'ya gidene kadar disini cikartirsa, bizde orada mini bir kutlama yapariz insallah. Bu arada bizde "hedik" diyoruz dis bugdayina Ayse.
Pinar'cigim mantarli ve ton balikli tarifini bende en kisa sürede deneyecegim bir makarna delisi olarak...
Bu arada benim oglumda pütürlü gidalari red ediyor ve bir türlü alistiramiyorum. Gerci ufak ufak pütürlülere karsi, bugün o kadar hassas davranmadi ama bu devam eder mi bilmiyorum.
Ve unuttuklarim varsa affola...
gunaydınlar güzel anneler
cnm asıdan olcagını zannetmıyorum su aralar bır ıyı bır kotu bızde hıcbır ası sukur bır ates bıle yapmadı ıns yapmazda
cnm sızın asınızda hayırlı olsu olsun sızde bır huzursuzluk oldumuzemuszemus
çok şükür şimdilik bir sorun yok canım
Gecen gece bizde öyleydik canim. Dorugun alt sol damaginda dis görünüyor beyaz bir sekilde ama henüz cikmadi, sabirla bekliyorum. Birde, domuz gribi virüsü mutasyona ugramis canim ya, o olunan asilar etkili olmayabilir. Ben acikcasi olmadim, yan etkileri birkac sene sonra ortaya cikiyormus, tirstim.
canım şu an için en güvenli olan aşı. yan etkisi de en geç 6 hafta içinde ortaya çıkıyor. yani 1-2 sene sonra çıkması gibi bir durum yok. Sağlık çalışanı olduğumuzdan, aşıyı ,eşim de ben de önceden olmuştuk, kızıma da dün yaptırdık.
ASENA tebrıkler canım sonunda kızın yemiş haa cok sevındım benımkıde yemıo hıcbişi buaralar bende deneyım su un olayını:))
slm kızlarrrr herkese.....dun muhallebı tarıfı almıstım tulaydan cık yemedeı gene benım sıpa kızlar ya kahvaltıyıda bıraktı artık bugun dr kontrolumuz vardı dr bıktırdınız heralde deişik şeyler wer dedı anacım deişik ne denıycem bakalım bende keşifteyım:)))))))))))
cnm bende saglıkcıyım bızde hem dr arkadaslarımızdan bu sekılde yonlendırıldık hemde turkıyedekı saglık otorıtelerının cogunlugunun gorusu bu yonde benı dıger lerı yanı medyada konusan aksı gorusluler baglamıyor
bıde suan ırtıbarıyle avrup1.cısı ve dunya 6.cısıymısız nedenı tartısılır
bu derecelerimiz ! aşı konusunda mı canım :)