2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
Ahseni kontrole götürüyorum hala öksürüyor

geçmiş olsun canım...

günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydın tülaycım..aaaaaa tuğbanın annennesi ölmüşmü...
allahtan tülaycım ben mirza berkeyi bırakmıyorum çok şanslıyım evimiz yakınya annem geliyor her sabah .. işe başlarken annem sen çocuğu soğukta çıkartma ben gelirim demişti.çocuk hazırlama gibi bir derdim yok şükür.zaten düşünemiyorum sabah birde onla uğraşmayı..

sağol canımmmm
ne şanslısınız deniz kenarında işiniz var bizim burda deniz bile yokkk senağlama

cerenn valla ben hersabah erkenden kalkıyorum yağmurun kahvaltısını yaptıryorum kıyafetlerini giymesine yardımcı oluyorum sonra duruyu hazırlıyorum babasıda anneme bırakıyor çok zor oluyor evimiz yakın ama annemin gelme şansı yok kızkardeşim babam babannem var evde keşke arasıra gelebilse ama zor artık alıştım tempoya tatlım mecburen

TUĞBACIM başınız sağolsun allah sizlere ömür versin bol sabır versin allah rahmet eylesin...

bizimde evde babam,erkek kardeşim ve kız kardeşim vardı. babam artık annemle birlikte berkeye bakıyor. erkek kardeşim lisede zaten sabahtan okula gidiyor akşam geliyor. kız kardeşimde evlendiği için evde pek kimse kalmadı. annemle babam bize geliyorlar...
banucum sabah sen kaçta kalkıyorsun o zaman? allah yardım etsin....

ya bu arada 8 aydır berkenin gece uyandığını görmedim. yani kalkardıda mama yer hemen uyurdu 2 haftadır gece kalkıp oturuyor ne oldu anlamadım dünde eşim baktı 2 den sonra ne zaman uyudu bilmiyorum birgün öncede ben kalkmıştım sabahın 5 inde ilk defa oluyor doğdu doğalı anlamadım. ağlamıyorda kalkmak istiyor kalkıp oynamak istiyor bizde uyusun diye öyle beşiği sallıyoruz....

cerencim evetya bende alıştım.allahtan annemin ev çok yakın.zaten yiyeceklerini bezini kullancağı herşeyi aylık bırakıyorum anneme orya afazladan kıyafetde bırakıyorum.sabah kızımı hemen giydirip çıkıyorum.

günaydın arkadaşlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun esen canım inş. bi sorun yoktur bebişinde.ceren nasıl cesaret ettin.hadi geçmiş olsun ben hala cesaret edeyorum aşı işine kararsızım hemde çokkkkkafamçokkarıştı.kızlar dün bisoru sormuştum cvp veren olmadığı için alıntı yapacağım cvp verirseniz çok sevinirim.

......

ceren canım arada oluyor bir ara selin de öyleydi kalkıp resmen oyun oynamk isityorsu şimdilerde geçti:))

simal canım ben uzun süredir kullanıyorum. ama sadece yoğurt ve muhallebisinde.direk olarak süt vermedim.

simal canım ben uzun süredir kullanıyorum. ama sadece yoğurt ve muhallebisinde.direk olarak süt vermedim.

canım peki bana bi muhallebi tarifi verirmisin birde nekadar ölçülerde koyuyorsun yoğurda ve muhallebiye birazdaha açık yazarsan çok seviniirim çünkü bu konuda çok acemiyim.eşimle dün çok kararsız kaldık sütü alıp almamakta inek sütü diye ama burda kullanan arkadaşların olduğunu biliyodum.doktoruna sordunmu peki bu sütü kullanabilirmiyiz diye yani bi sakıncası olmaz dimi ben biraz evhamlıyımdırdakaydirigubbakcemile3.kızlar birde şuvar ben tam olarak hala kahvaltıya başlayamadım oğluma siz kahvaltısını nasıl veriyorsunuz.tarif verirseniz inanın çok sevinicem.:1hug:a.s.

canım en geç 6da kalkmış oluyorum bazen duru mama istiyor daha erken kalkıyorum sağol canım çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun

tülaycım bende öyle yedek kıyafet iki üç paket çocuk bezi mamalarını bırakıyorum bolca çantasıda orada oluyor sadece sabah duruyu giydiriyorum birde günlük yoğurdunu gönderiyorum

şimalcim ben bir ara keçi sütü verdim sulandırarak bir problem olmadı inek sütü vermedim hiç direk pınarın sütünüde yoğurtta ve muhallebisinde kullanıyorum tatlım

ben durunun kahvaltısına canım 3-4 bebe bisküvisi keçi sütü labne peynir biraz tereyağı dövülmüş ceviz ekliyorum kıvamını ayarlamak içinde biraz kahvaltı maması ekliyorum severek yiyor

süt koymadığım zamanlardada pekmez ilave ediyorum

sağol tülaycım benim :))))

muhallebisine armudu denedim tülaycım duru çok sevdi portakal suyunuda deneyeceğim en kısa zamanda:)

duru balkabaklı muhallebiyide seviyor

canım ben 1 yem.kaşık pirinç ununa 1 su bard.süt koyuyorum. kıvamını alıncaya kadar orta ateşte pişiriyorum. canım bazen ben içine az pekmez koyuyorum tat versin diye.bu arada dr.sordum ve verebilirsin dedi.kahvaltıya gelince 6 adet bisküviye yarım çay bardağı ıhlamur yada adaçayı koyuorum.bir yumurta sarısı labne peynir tek kullanımlık bazen reçel bzen pekmez koyuyorum.ama kahvaltısınıda sütle hazırlayabilirsin.ben ıhlamur ve adaçayı kışın boğazına falan iyi gelir diye katıyorum.

simal canım taksit taksit oldu ama sen ilk defa başlıcan için bisküviyi azalt bence bide yumurtayı 8/1 kadar koy her 2 günde bir azar azar artırarark ilerki zamanalrda bir yumurta sarısına çıkar.

banucum afiyet olsun canım.bende akşam gidince portakallı yapıcam muhallebisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…