2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burcum msenı 3 kere aradım ama calmadı hatlardanmıkı ya
esım gelmıs oglunu sevmeye onu gonderdık sonra yemek yedım aradım senı ama neyse bu gece kocısler yok nasılsa konusuruz

Şimdi kayınvalidemleri yolcu ettim, Defdef'im bi mıçmış paçasından akıyor. Üstünü değiştirdim. Hemen leke çözücüye bastım çamaşırlarını yoksa çıkmıyor. Ağız mendillerini de kaynattım mis oldular. Emzirdim uyudu kuzum çok şükür. Bende size bakayım dedim a.s.

Kaynana konusunda herkes dertli zaten maşallah Ceren dışında. Ceren'cim Allah ağız tadını bozmasın maşallahınız var her konuda şanslısın yani hiç dert yandığını duymadım. Herşey de pek bi mutlusun Allah daim etsin a.s.

Burcu sen alemsin kız Siboş'la güldürdün bizi kaydirigubbakcemile3
Kaan'ın dişleride yeni patladığı içindir heralde Defdef'de olmadı ama akan bi kan yoksa ondandır diye düşünüyorum :uhm:

Ayşe senin komşuda alemmiş he herşeyi yapan şeytan he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Seher'cim dediğin gibi çocuğun sevmediği ne varsa koydum çorbaya. Eeee kızıma gıcığım varda benim dimi ama klava: Sanki aylardır bir lokma çorba yesin diye yapmadığı kalmayan ben değilmişim gibi :çok üzgünüm: Yok anam hepsi aynı bunların a.s.

Esen'cim daha iyi olmana çok sevindim tatlım. İnşallah en kısa sürede iyileşir kolun a.s.

Banu'cum izne çıkıyormuşsun gözün aydın canım a.s.

Ferda'cım geçen gün Defne'de Fn tuşunu kopardı. Hâlâ takamadım kaydirigubbakcemile3

ben kacıyorum kızlar kuzuları yedırdım yıkayıp yatırıcam kısmetse optum herkesı

Defnoş uyandı emzirdim uyudu çok şükür. Tabi yine bizim yatakta kafamçokkarıştı

Ya Defne'nin de alt kesici dişleri çok fena kabarmış. Eller hep ağızda çok rahatsız belli. Bugün 150 cc kahvaltı dışında adam akıllı bi meyvesini yedi. Onun dışında 100 cc bile mama yemedi. Hep beni emmek istiyor. Ben yatarken uykusunda mama vericem bakalım yicek mi :uhm:

Bide regliyimki sormayın hayatımda bu kadar kan kaybettiğimi bilmiyorum yani akannehir

Halsiz kalmayayım diye koca bir tabak meyve soydum kocamla kendime afiyetle yiyeyim cokacimcoook

Makinada çamaşırım var yıkandı. Onları da yarın sabah asarım artık. Aaa kimsede yok beeeee nerdesiniz gacılarrrrrr :umursamaz:

Defnoş'um bu akşam erken uyudu ve uyanmadı çok şükür. Benle birlikte oda spora gele gide çocuğun düzeni bozuldu. Şimdi evdeyiz ya inşallah yine eskiye dönüyoruz heralde :lepi:

Ayşecim kargonu yolladım az önce çok fazla olmadı ama yeter bir süre beğenir yerse yine buluruz tatlım.
çok sağol canım,bende çok merak ediyorum, bu kadar zahmet verdik sana,acaba kuzum içecek mi?

ee kendi yaptığı çorbayı yemişti defdef, seninkini yemeyince 1-0 malupsunkaydirigubbakcemile3
bacum seninde kaynana melekti, hep iyi anlaşırdınız. nazar mı deydi ne oldu??

yaa bende çok fena regl oluyorum doğumdan sonra . hatta ilk bi kaç gün prima koyuyorum:kedi:

bu akşam misafirim vardı gene, ondan takılamadım hiç. tarlaya bakıp çıkcam.iyi geceler hepinize.

haa söylemeyi unuttum kızlar en önemli şeyi!! bugün oğlumla bakıcı teyzemizi yalnız bıraktım,1 saat komşuya indim. geldiğimde oğlum beşiğinde uyuyordu. uykusu gelince ben hep beşiğe koyarım,emziği veririm,kendi kendine uyur. teyzeye sordum nasıl uyudu diye, beşiğe koydum,eemziği verdim uyudu dedi. o gidince eve bıraktığım gizli kamera kayıtlarına baktım, 1saate yakın oynamışlar güzelce. cücüğüm diye sevmiş oğlumu hepkaydirigubbakcemile3 ama uykusu gelince ayağında sallayıp uyutmuşCADIARZU bana söylemedi bunu. kafam karıştıCADIARZU

Son düzenleme:
aysecım hayırlı olsun bakıcınız:)))
cnm oyun oynaması sevgıyle yaklasması cok onemlı sallayarak uyutması cok onemlı degıl ama sanırım sen sana yalan soylemesıne bozuldun bence kamera da koymussun davranıslarını takıp et ıns hıcbır sorun yasamazsınız
sen sanslısın cnm bende bır ıkı aya kadar baslamayı planlıyorum lojmandayız dısarı cıksın ıstemıyorum alt komsum bakcak ama kendı evınde tabı nasıl bırakcam bılmıyorum

pınarcım heray aynı olmayabılıyor gecmıs olsun gecer ıns
afıyet olsunopuyorumnanaktan

pınar bacım arada bır olur oyle ama ıyıdır temızlenır rahım yenılenır :) aferın defnoşa annesını uzmeden yatmış bende bayo yaptırdım kızımı uyuttum oglanı sallıyorum şişko ayaklarımı kırdı valla :))
ayşecım canım hayırlı olsun bakıcınız ınsallah ıyı cıkar ama yalan soylemesı kotu olmuş ne konuda oldugu onemlı degıl yalan soyleyen ınsan hep soyler bıde ayagında sallamasın ya ınan alışınca cok zor benımkıelr hep ayakta sallanıyor ınan bacım ayaklarımın altı soyuldu cok zor helede buyudukce ama daha ılk gunmuş dur bakalım belkı yapmaz bırdaha acemılık ceker tabıkı başta
ınsallah gonlune gore bırıdır

yaa ben hiç istemiyorum oğlumu bir yabancının eline bırakıp işe gitmeyi(( bide sabah 7 buçukta çıkacam evden 3buçukta geri dönecem. yarı devre filan olsa neyse yine. off!! Allah yardımcısı olsun kuzularımızın:Saruboceq: ama dediğin gibi en azından kendi evimde. bugünlük iyiydi. 1 saat kadar yalnız kaldılar,sadece odada oturup oyuncak oynadılar. yarın biraz daha uzun yalnız bırakacam. kamera 2 saate kadar kayıt yapabiliyor. bide tembihleyim bakalım ayağında filan sallama aman alışmasın diye. o zaman ne yapacak? komşuna da güveniyorsan,tanıdığın insan en azından. ben bu kadınla ilk defa tanıştımkafamçokkarıştı

neyse iyi geceler,daha namaz kılınacak. öpücükleropuyorumnanaktan

evet canım yalan söylemesine bozuldum. hemde ayağında sallama filan dememiştim, niye yalan söyledi onu da anlamadım. hem hiç ağlamamış ki kuzum sallasın. gözlerini oynamaya başlayınca,koy beşiğine ver emziğini sızıp gidiyor zaten bebeğim. hem kendine de daha kolaybilmiyorumkismile neyse bakalım yarın neler bekliyorum kuzumu:çok üzgünüm:

Hadi hayırlı olsun cnm, oğluştan ayrılmak zor gelecek ama akşamları beraber olucaksınız cnm bide böyle düşün
Şeniz

semracım aynı durumdayız maalesef, gerçi seninki katmerli... artık ayağımda sallamak istemiyorum ama başka türlüde uyumuyo.... :gitme:

burcum msenı 3 kere aradım ama calmadı hatlardanmıkı ya
esım gelmıs oglunu sevmeye onu gonderdık sonra yemek yedım aradım senı ama neyse bu gece kocısler yok nasılsa konusuruz

Cnm çalmadı valla, belkide ben kağanı sallarken aramış olabilirsin öteki odaya geçmiştim
fisfisfis

ilahi pınarcım , kız vallahi bak kötü bi niyetle söylememiştim, gerçekten ilgimi çekti, Rabbim cerenlerin ağızlarının tadını bozmasın çok uyumlu bir çift maşallah, Rabbim herkese böyle uyumlu bir evlilik ve melek gibi kaynana nasip etsin inş., aksi halde zor oluyor... sen ne kadar iyi niyetli olursan ol karşıdakinde olay bitiyor yani...

inş. çıkarırda rahatlar dicem ama bi kaç günde öğrendimki dişler çıkıncada rahatlanmıyormuş... bu yüzden sana bana ve tüm dişli yada diş çıkaran veletusların analarına sabır dilicem...
akannehir

afiyet olsun cnm...

cnm hayırlı olsun inş. ama niye ayağında salladı ki başka işimi yok işkence gibi vallahi

amın canım amınnn
ben geldım simdide sen yoksun hatta kımsecıkler yok

ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayse bakicin iyi olur insallah Allah pisman etmesin
ay ben ters. bir hareket yaptim kolum cok agriyor duzelir mi ki tatile kadar ay burnumdan gelecek pofffff

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayse bakicin iyi olur insallah Allah pisman etmesin
ay ben ters. bir hareket yaptim kolum cok agriyor duzelir mi ki tatile kadar ay burnumdan gelecek pofffff

iyi akşamlar cnm, sen nasılsın, bende bi bakayım kk ya öyle yatayım dedim, aman dikkat et cnm ya iyileşene kadar zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…