amın canım amınnn
ben geldım simdide sen yoksun hatta kımsecıkler yok
ben varım ben varımhihoyyythihoyyyt semra opuyorumnanaktan
ben kacıyorum kızlar kuzuları yedırdım yıkayıp yatırıcam kısmetse optum herkesı
çok sağol canım,bende çok merak ediyorum, bu kadar zahmet verdik sana,acaba kuzum içecek mi?Ayşecim kargonu yolladım az önce çok fazla olmadı ama yeter bir süre beğenir yerse yine buluruz tatlım.
ee kendi yaptığı çorbayı yemişti defdef, seninkini yemeyince 1-0 malupsunkaydirigubbakcemile3
Kaynana konusunda herkes dertli zaten maşallah Ceren dışında. Ceren'cim Allah ağız tadını bozmasın maşallahınız var her konuda şanslısın yani hiç dert yandığını duymadım. Herşey de pek bi mutlusun Allah daim etsin a.s.
Ayşe senin komşuda alemmiş he herşeyi yapan şeytan he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Seher'cim dediğin gibi çocuğun sevmediği ne varsa koydum çorbaya. Eeee kızıma gıcığım varda benim dimi amaklava: Sanki aylardır bir lokma çorba yesin diye yapmadığı kalmayan ben değilmişim gibi :çok üzgünüm: Yok anam hepsi aynı bunların a.s.
Bide regliyimki sormayın hayatımda bu kadar kan kaybettiğimi bilmiyorum yani akannehir
Halsiz kalmayayım diye koca bir tabak meyve soydum kocamla kendime afiyetle yiyeyim cokacimcoook
Makinada çamaşırım var yıkandı. Onları da yarın sabah asarım artık. Aaa kimsede yok beeeee nerdesiniz gacılarrrrrr :umursamaz:
Bide regliyimki sormayın hayatımda bu kadar kan kaybettiğimi bilmiyorum yani akannehir
Halsiz kalmayayım diye koca bir tabak meyve soydum kocamla kendime afiyetle yiyeyim cokacimcoook
Makinada çamaşırım var yıkandı. Onları da yarın sabah asarım artık. Aaa kimsede yok beeeee nerdesiniz gacılarrrrrr :umursamaz:
aysecım hayırlı olsun bakıcınız:)))
cnm oyun oynaması sevgıyle yaklasması cok onemlı sallayarak uyutması cok onemlı degıl ama sanırım sen sana yalan soylemesıne bozuldun bence kamera da koymussun davranıslarını takıp et ıns hıcbır sorun yasamazsınız
sen sanslısın cnm bende bır ıkı aya kadar baslamayı planlıyorum lojmandayız dısarı cıksın ıstemıyorum alt komsum bakcak ama kendı evınde tabı nasıl bırakcam bılmıyorum
pınar bacım arada bır olur oyle ama ıyıdır temızlenır rahım yenılenır :) aferın defnoşa annesını uzmeden yatmış bende bayo yaptırdım kızımı uyuttum oglanı sallıyorum şişko ayaklarımı kırdı valla :))
ayşecım canım hayırlı olsun bakıcınız ınsallah ıyı cıkar ama yalan soylemesı kotu olmuş ne konuda oldugu onemlı degıl yalan soyleyen ınsan hep soyler bıde ayagında sallamasın ya ınan alışınca cok zor benımkıelr hep ayakta sallanıyor ınan bacım ayaklarımın altı soyuldu cok zor helede buyudukce ama daha ılk gunmuş dur bakalım belkı yapmaz bırdaha acemılık ceker tabıkı başta
ınsallah gonlune gore bırıdır
aysecım hayırlı olsun bakıcınız:)))
cnm oyun oynaması sevgıyle yaklasması cok onemlı sallayarak uyutması cok onemlı degıl ama sanırım sen sana yalan soylemesıne bozuldun bence kamera da koymussun davranıslarını takıp et ıns hıcbır sorun yasamazsınız
sen sanslısın cnm bende bır ıkı aya kadar baslamayı planlıyorum lojmandayız dısarı cıksın ıstemıyorum alt komsum bakcak ama kendı evınde tabı nasıl bırakcam bılmıyorum
pınar bacım arada bır olur oyle ama ıyıdır temızlenır rahım yenılenır :) aferın defnoşa annesını uzmeden yatmış bende bayo yaptırdım kızımı uyuttum oglanı sallıyorum şişko ayaklarımı kırdı valla :))
ayşecım canım hayırlı olsun bakıcınız ınsallah ıyı cıkar ama yalan soylemesı kotu olmuş ne konuda oldugu onemlı degıl yalan soyleyen ınsan hep soyler bıde ayagında sallamasın ya ınan alışınca cok zor benımkıelr hep ayakta sallanıyor ınan bacım ayaklarımın altı soyuldu cok zor helede buyudukce ama daha ılk gunmuş dur bakalım belkı yapmaz bırdaha acemılık ceker tabıkı başta
ınsallah gonlune gore bırıdır
burcum msenı 3 kere aradım ama calmadı hatlardanmıkı ya
esım gelmıs oglunu sevmeye onu gonderdık sonra yemek yedım aradım senı ama neyse bu gece kocısler yok nasılsa konusuruz
Şimdi kayınvalidemleri yolcu ettim, Defdef'im bi mıçmış paçasından akıyor. Üstünü değiştirdim. Hemen leke çözücüye bastım çamaşırlarını yoksa çıkmıyor. Ağız mendillerini de kaynattım mis oldular. Emzirdim uyudu kuzum çok şükür. Bende size bakayım dedim a.s.
Kaynana konusunda herkes dertli zaten maşallah Ceren dışında. Ceren'cim Allah ağız tadını bozmasın maşallahınız var her konuda şanslısın yani hiç dert yandığını duymadım. Herşey de pek bi mutlusun Allah daim etsin a.s.
Burcu sen alemsin kız Siboş'la güldürdün bizi kaydirigubbakcemile3
Kaan'ın dişleride yeni patladığı içindir heralde Defdef'de olmadı ama akan bi kan yoksa ondandır diye düşünüyorum :uhm:
Ayşe senin komşuda alemmiş he herşeyi yapan şeytan he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Seher'cim dediğin gibi çocuğun sevmediği ne varsa koydum çorbaya. Eeee kızıma gıcığım varda benim dimi amaklava: Sanki aylardır bir lokma çorba yesin diye yapmadığı kalmayan ben değilmişim gibi :çok üzgünüm: Yok anam hepsi aynı bunların a.s.
Esen'cim daha iyi olmana çok sevindim tatlım. ınşallah en kısa sürede iyileşir kolun a.s.
Banu'cum izne çıkıyormuşsun gözün aydın canım a.s.
Ferda'cım geçen gün Defne'de Fn tuşunu kopardı. Hâlâ takamadım kaydirigubbakcemile3
Defnoş uyandı emzirdim uyudu çok şükür. Tabi yine bizim yatakta kafamçokkarıştı
Ya Defne'nin de alt kesici dişleri çok fena kabarmış. Eller hep ağızda çok rahatsız belli. Bugün 150 cc kahvaltı dışında adam akıllı bi meyvesini yedi. Onun dışında 100 cc bile mama yemedi. Hep beni emmek istiyor. Ben yatarken uykusunda mama vericem bakalım yicek mi :uhm:
çok sağol canım,bende çok merak ediyorum, bu kadar zahmet verdik sana,acaba kuzum içecek mi?
ee kendi yaptığı çorbayı yemişti defdef, seninkini yemeyince 1-0 malupsunkaydirigubbakcemile3
bacum seninde kaynana melekti, hep iyi anlaşırdınız. nazar mı deydi ne oldu??
yaa bende çok fena regl oluyorum doğumdan sonra . hatta ilk bi kaç gün prima koyuyorum:kedi:
bu akşam misafirim vardı gene, ondan takılamadım hiç. tarlaya bakıp çıkcam.iyi geceler hepinize.
haa söylemeyi unuttum kızlar en önemli şeyi!! bugün oğlumla bakıcı teyzemizi yalnız bıraktım,1 saat komşuya indim. geldiğimde oğlum beşiğinde uyuyordu. uykusu gelince ben hep beşiğe koyarım,emziği veririm,kendi kendine uyur. teyzeye sordum nasıl uyudu diye, beşiğe koydum,eemziği verdim uyudu dedi. o gidince eve bıraktığım gizli kamera kayıtlarına baktım, 1saate yakın oynamışlar güzelce. cücüğüm diye sevmiş oğlumu hepkaydirigubbakcemile3 ama uykusu gelince ayağında sallayıp uyutmuşCADIARZU bana söylemedi bunu. kafam karıştıCADIARZU
amın canım amınnn
ben geldım simdide sen yoksun hatta kımsecıkler yok
gelıyorum hemen :))))))))))))))kız semra sana yazıyodum facen kapandı anacım
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayse bakicin iyi olur insallah Allah pisman etmesin
ay ben ters. bir hareket yaptim kolum cok agriyor duzelir mi ki tatile kadar ay burnumdan gelecek pofffff