- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Sibelcm inş. bir an önce düzelir kuzucuk((
Tülaycm 2. dr konusunu iyi düşünmüşsün cnm, bakalım ne dicek
pınarcm aman çok biliyomuş o senin kaynananda he gıcık şey herşeye nane...
Kızlar bu arada geçmişi çok üstünkörü okudum atladığım varsa kusura bakmayın...
SİBELCİM YAĞIZ NASIL OLDU CANIM DAHA İYİDİR İNŞALLAH? :Saruboceq:
kızlar yoğundum bakamadım mesaim bitecek birazdan herkese iyi akşamlar dilerim
burcucum dış yerlerı agrıyordur ondan mızmızdır resımdede kan gıbı durmuyor sankı fazlaca kızarmış gıbı ama tabı yakından nasıl bılemem merak etme canım dış cıkarıyorya ondandır
benımde oglum cok mızmız bugun devamlı aglıyor kucaktan ındıremıyom
sanırım oda dişten yandık ya cok zor cıkarıyor bu cocuk
bilg açık ama bi türlü yazamıyorum şimdi oğlumu uyuttum azıcık evimi toplamaya çalışıyım uyanmazsa geliccem öptüm hepinizi..
pinarcim merak etmissin. guzelim daha iyiyim agrim var ama bunada sukur bi merak edip selamimi alan da sensin sanirim
sibel yagiz hastaymisgecmis olsun
burcu eline havuç ver kaşıntısına iyi geliyor.
ŞenizŞenizSaolasın tatlım bencede kızların dediği gibi diş yeni patlıyorya ondan kızarıklıktır kana pek benzemiyor.
Birazdaha iyi tatlım ama halen toparlanamadı.
İyi Akşamlar canım
Ayyyy kıyamam semra ya biz bu bebişler yüzünden perişan olduk allah yardımcımız olsun.
klay gelsin cnmbilg açık ama bi türlü yazamıyorum şimdi oğlumu uyuttum azıcık evimi toplamaya çalışıyım uyanmazsa geliccem öptüm hepinizi..
pinarcim merak etmissin. guzelim daha iyiyim agrim var ama bunada sukur bi merak edip selamimi alan da sensin sanirim
kızlar pazartesi yıllık izne çıkıyorum iki hafta evdeyim:))) nasıl sevindim anlatamammmmmmmmmm
kızlar ben çıktım herkese iyi akşamlar
,
:))))))))) aman maşallah Allah bozmasın, bende kaynanamla bozuğum zor bi olay gerçekten bu yüzden herkes kaynanası ile çok iyi geçinsin ve kaynanalarda melek gibi olsunlar istiyorum, kız varya tam kimler online baktım seni gördüm sonra pınarın kayınvalidesinin yaptıkları ile ilgili yazısını okudum, aha dedim şimdi ceren biz kaynanamla çok iyiyiz yazacak , ve doğru tahmin :))))kaydirigubbakcemile3
ayy geldim sonunda ama yine yorgunum uykusuzum,Dağhan dün gece çok sık uyandı,sabahında köründe dikildi ayağa,o saatten beri ayaktayım.Uykum var ama bu saatte uyuyamam..
Neyse canlarım yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım hepinize tekrar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet gecemiz çok güzeldi,dilerim sizinde dediğiniz gibi bütün bi yılımızda böyle mutlu geçer..
Bu arada oğlum ilk yaramazlığını yaptı kızlar bilg.tuşunu kopardı neyseki ctrl tuşu şimdilik bi tane daha var ama kızdım anlasın biraz yanlış bişey yaptığını..
Bide kızlar oğlum artık öpücük veriyo hemde bi güzel öpüyoki ay kurban olurum..
Tubacım geçmiş olsun bak ciddi bişey yokmuş çok sevindim.
Tülaycım diş buğdayınızın resimlerini gördüm çlok güzel olmuş,Allahım sağlıklı sihatli ömürler versin kızınada sizede inşallah,darısı öbür dişlerine... :)
Sibelcim yağı alamadım bi türlü ama alıp denicem haber vericem..Yağızda daha iyidir umarım..
Pınarcım sinirlenme kayınvalidene ne yapcan işte oluyo öyle arada yaptıkları...duyma sende..
bigudi54, burcuuu, esen81, mutahhara, seherim, sibiko, tlyonl2009 hepinize tekrar selam kızlar...
,
bak şimdi nasıl tahmin ettin kız içinemi doğdu ???? :uhm:
onların yaramazlıklarını yesinler.
canım d.gününün güzel geçmesine sevindim.
Saolasın tatlım bencede kızların dediği gibi diş yeni patlıyorya ondan kızarıklıktır kana pek benzemiyor.
Birazdaha iyi tatlım ama halen toparlanamadı.
İyi Akşamlar canım
Ayyyy kıyamam semra ya biz bu bebişler yüzünden perişan olduk allah yardımcımız olsun.
bilg açık ama bi türlü yazamıyorum şimdi oğlumu uyuttum azıcık evimi toplamaya çalışıyım uyanmazsa geliccem öptüm hepinizi..
kızlar ben çıktım herkese iyi akşamlar
saat 5 deuyudular yıne uyandılar calar saat gıbıler ya 1 saat oldumu uyanıyrolar eskıden 1.5 uyurdular bıde artık gunde ıkı kere yatıyorum yanı onlar oyle yatıyor ne uykusuzlar be gecede 11 de yatıp butun gece uyanıyorlar hayalet gıbı dolaşır oldum evde zaten pıjamalarımı hıc cıkaramaz oldum be ayy ne pasaklı olmuşum
Cnmmmm Allah kolaylıklar versin sana... inş hemencik büyürlerde rahat edersin...
Pöff kimsede yok ya... hatunlaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz...