Kayınvalidem geldi. Gelir gelmez uykusu var bunun dedi zorla ayağında sallayarak uyuttu çocuğu. Uyumadan önce çorba içirmek istedi tabi Defdef ondan yemedi. Ben vereyim dedim bu seferde sinir yapmış oldu Defdef hiç yemedi. Çorbanın içinde ne var diye sordu ebeninki diyecektim zor sustum. Akşama ne yemek yapıcaz dedi. Ben siz gelmeseydiniz ikimize karnıbahar yapıcaktım dedim. İyi o zaman kızartma yapalım dedi. Ne alakaysaklava: Salonda elli şeye kılıf buldu. Onu öyle yap kafayı vurmasın, bunu böyle yap oraya gitmesin. Sanki ben hiçbişey düşünmüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama çocuk bu işte yerine sabitleyemem ya klava: Şimdi namaz kılıyor. Namazı bitsin akşama kadar mutfağa girer çıkmaz. Sanki orduya yemek yapıyoruz anasını satayım. Offf sıkıldım valla klava:
Kıyamam ya agrıyodur o ondandır mızmızlıgı jel sÜrÜyomusun burcu ben cok mızmız olunca calpolda verıyodum yarım olcek sen bılırsın
burcu canımya kan değildir o tam yeni yarıyor diş o yüzden öyle gözüküyordur takip et bakalım 1-2 gün
burcu plastık kasıgı vardır muhakakk kaanın onu buzluğa koy kalsın bı 20dk sonra ver kaanın elıne o baya ıyı gelıyo soguk gene damaklarına
AYY BEN KAYNANA YÖNÜNDEN ÇOK ŞANSLIYIM VALLA. BENİMKİ HİÇ KARIŞMAZ SAĞOLSUN HİÇ PROBLEM OLMADI ŞİMDİYE KADAR ŞÜKÜR...
GİDERİZ ORAYA SEVER YEDİĞİNİE FİLAN BAKAR AMA NE VAR BUNDA YOK ŞÖYLE YAP YOK BÖYLE YAP ASLA DUYMADIM
SEVİYORUM KAYNANAMI YAAA zemuszemus
kızlar yoğundum bakamadım mesaim bitecek birazdan herkese iyi akşamlar dilerim
AYY BEN KAYNANA YÖNÜNDEN ÇOK ŞANSLIYIM VALLA. BENİMKİ HİÇ KARIŞMAZ SAĞOLSUN HİÇ PROBLEM OLMADI ŞİMDİYE KADAR ŞÜKÜR...
GİDERİZ ORAYA SEVER YEDİĞİNİE FİLAN BAKAR AMA NE VAR BUNDA YOK ŞÖYLE YAP YOK BÖYLE YAP ASLA DUYMADIM
SEVİYORUM KAYNANAMI YAAA zemuszemus
canım ıyı akşamlar op meleklerını benım ıcın
kızlar yoğundum bakamadım mesaim bitecek birazdan herkese iyi akşamlar dilerim
burcucum dış yerlerı agrıyordur ondan mızmızdır resımdede kan gıbı durmuyor sankı fazlaca kızarmış gıbı ama tabı yakından nasıl bılemem merak etme canım dış cıkarıyorya ondandır
benımde oglum cok mızmız bugun devamlı aglıyor kucaktan ındıremıyom
sanırım oda dişten yandık ya cok zor cıkarıyor bu cocuk