2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

al işte bır herseye karısan daha kaynana kımısı baştan boyle oluyor kımıde cocuk olunca
corbanın ıcınde ne varmış kesın pınar sen sevmedıgı şey koymusundur corbaya defne ondan yememeiştır :) ya sanane ya annesı bılmıyormu yedırıp yatırmayı sen kendı cocugunu dogurup bıldıgın gıbı buyutmusun bırakda herkes kendı buyutsun
ayy bendede var ondan dertlıyım cok kızıyorum hemen gelıyor alıyor ayagına sallıyor uyanana kadarda ayagından bırakmıyor uyandıkca sallıyor delırıyorum bırak dıyom kusup bırakıyor sonra yıne aynısı bıtmez bunların cenelerı

Kızlar kağan çok mızmış, baktımda sanki kan var gibi dişinde, resmini çekmekle uğraştım zar zor çekebildim... bi bakın hele normalmi bu durumCADIARZU

Kıyamam ya agrıyodur o ondandır mızmızlıgı jel sÜrÜyomusun burcu ben cok mızmız olunca calpolda verıyodum yarım olcek sen bılırsın

Sibelcm inş. bir an önce düzelir kuzucuk ((

Tülaycm 2. dr konusunu iyi düşünmüşsün cnm, bakalım ne dicek

pınarcm aman çok biliyomuş o senin kaynananda he gıcık şey herşeye nane...

Kızlar bu arada geçmişi çok üstünkörü okudum atladığım varsa kusura bakmayın...

BU KAYNANALARIN HEPSINI TOPLAYIP KANAR KAZANA ATMALI COCUKLARINI PAYLASAMADIKLARINDAN BÖLE GARIP DAVRANIYOLAR SANIRIMkafamçokkarıştı

Kıyamam ya agrıyodur o ondandır mızmızlıgı jel sÜrÜyomusun burcu ben cok mızmız olunca calpolda verıyodum yarım olcek sen bılırsın

Cnm caljel sürdümyarım saati geçiyo... yanından ayrılayım basıyo çığlığı.... hep mık mık mık .... aman sağlıklı olsunda insan katlanıyo napalm...
:gitme:

burcu canımya kan değildir o tam yeni yarıyor diş o yüzden öyle gözüküyordur takip et bakalım 1-2 gün

burcu plastık kasıgı vardır muhakakk kaanın onu buzluğa koy kalsın bı 20dk sonra ver kaanın elıne o baya ıyı gelıyo soguk gene damaklarına

AYY BEN KAYNANA YÖNÜNDEN ÇOK ŞANSLIYIM VALLA. BENıMKı HıÇ KARIŞMAZ SAĞOLSUN HıÇ PROBLEM OLMADI ŞıMDıYE KADAR ŞÜKÜR...
GıDERıZ ORAYA SEVER YEDıĞıNıE FıLAN BAKAR AMA NE VAR BUNDA YOK ŞÖYLE YAP YOK BÖYLE YAP ASLA DUYMADIM
SEVıYORUM KAYNANAMI YAAA zemuszemus

SıBELCıM YAĞIZ NASIL OLDU CANIM DAHA ıYıDıR ıNŞALLAH? :Saruboceq:

burcu canımya kan değildir o tam yeni yarıyor diş o yüzden öyle gözüküyordur takip et bakalım 1-2 gün

hmm haklısın tülaycm öyle olabilir, ayy için bi fena oluyo ya kimilir ne kadar acıtıyodur resmen parçalıyo damağı....
kafamçokkarıştı
burcu plastık kasıgı vardır muhakakk kaanın onu buzluğa koy kalsın bı 20dk sonra ver kaanın elıne o baya ıyı gelıyo soguk gene damaklarına

tmm cnm sağol deniyim şimdi
:Saruboceq:

aman masallah tahtaya vur

kızlar yoğundum bakamadım mesaim bitecek birazdan herkese iyi akşamlar dilerim

burcucum dış yerlerı agrıyordur ondan mızmızdır resımdede kan gıbı durmuyor sankı fazlaca kızarmış gıbı ama tabı yakından nasıl bılemem merak etme canım dış cıkarıyorya ondandır
benımde oglum cok mızmız bugun devamlı aglıyor kucaktan ındıremıyom
sanırım oda dişten yandık ya cok zor cıkarıyor bu cocuk

:))))))))) aman maşallah Allah bozmasın, bende kaynanamla bozuğum zor bi olay gerçekten bu yüzden herkes kaynanası ile çok iyi geçinsin ve kaynanalarda melek gibi olsunlar istiyorum, kız varya tam kimler online baktım seni gördüm sonra pınarın kayınvalidesinin yaptıkları ile ilgili yazısını okudum, aha dedim şimdi ceren biz kaynanamla çok iyiyiz yazacak , ve doğru tahmin :))))
kaydirigubbakcemile3

kızlar yoğundum bakamadım mesaim bitecek birazdan herkese iyi akşamlar dilerim

sanada iyi akşamlar cnm
opuyorumnanaktan

cnm ağzına soktuğu şeylerde kan olmuyo...yani akan bi kan yok, sadece görünüşte... demekki tülayın dediği gibi damağından yeni çıktığı için öyle olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…