- 11 Eylül 2007
- 1.713
- 11
- 40
Kayınvalidem geldi. Gelir gelmez uykusu var bunun dedi zorla ayağında sallayarak uyuttu çocuğu. Uyumadan önce çorba içirmek istedi tabi Defdef ondan yemedi. Ben vereyim dedim bu seferde sinir yapmış oldu Defdef hiç yemedi. Çorbanın içinde ne var diye sordu ebeninki diyecektim zor sustum. Akşama ne yemek yapıcaz dedi. Ben siz gelmeseydiniz ikimize karnıbahar yapıcaktım dedim. İyi o zaman kızartma yapalım dedi. Ne alakaysa klava: Salonda elli şeye kılıf buldu. Onu öyle yap kafayı vurmasın, bunu böyle yap oraya gitmesin. Sanki ben hiçbişey düşünmüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama çocuk bu işte yerine sabitleyemem ya klava: Şimdi namaz kılıyor. Namazı bitsin akşama kadar mutfağa girer çıkmaz. Sanki orduya yemek yapıyoruz anasını satayım. Offf sıkıldım valla klava:
al işte bır herseye karısan daha kaynana kımısı baştan boyle oluyor kımıde cocuk olunca
corbanın ıcınde ne varmış kesın pınar sen sevmedıgı şey koymusundur corbaya defne ondan yememeiştır :) ya sanane ya annesı bılmıyormu yedırıp yatırmayı sen kendı cocugunu dogurup bıldıgın gıbı buyutmusun bırakda herkes kendı buyutsun
ayy bendede var ondan dertlıyım cok kızıyorum hemen gelıyor alıyor ayagına sallıyor uyanana kadarda ayagından bırakmıyor uyandıkca sallıyor delırıyorum bırak dıyom kusup bırakıyor sonra yıne aynısı bıtmez bunların cenelerı