- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Ben yine odasında yatıramadım tatlım sen yatırabildiysen ne mutlu :1no2:
Valla bu ay hiç tartılmadım tatlım ya. Yarın son zaten 3 aylık üye olmuştum. Şu diğer tarafa otelin salonuna yazılayım orda net bi tartarlar ama bu ay hiç ümitli değilim kilomdan :1no2:
Evde olsa yapmam bende dışarıda olunca mecburi oluyor yerimseniben
Canım gündüzü pek keyifli olmasa da akşam çok güzel bi doğum günü geçirmişsin çok sevindim. Allah bundan sonra tüm doğum günlerini böyle keyifli gerçimeyi nasip etsin a.s.
Yeni telefonunu da güzel günlerde kullan a.s.
İlk günaydın benden olsun a.s.
Akşam Defne uyuduktan bi yarım saat sonra uyandı. Salonda oynarken baktım uykusu geldi yine. Aldım bizim yatağa gittik her zamanki gibi. Onu emzirip uyutayım derken saat 10'da bende uyumuşum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Tabi gece yine yanımızda yatmış oldu zilli kaydirigubbakcemile3 Ezel'de yarıda kaldı izleyen bana özet geçsin yerimseniben
Neyse yarım saat önce eşimi işe gönderdim. Akşam yatarken salonu toparlayamadığım için hemen ortalığı hallettim. Annem gelir kahvaltıya kadın böyle çarşı gibi görmesin her yeri. Şimdi yine cup yatağa kızımın yanına gider ben :lepi:
Aaaa bu arada Tuba'yı çok taktım heralde kafama Allah hayırlara çıkarsın rüyamda Tuba'yı ve annesini gördüm. Emine teyzenin evine gidiyormuşuz ama ben ayakkabıyla basıyormuşum girişe. Tatlım ben namaz kılıyorum öyle girmesen diyor. Ay bi üzülüp utanıyorum. Elime bi bez alıp hemen bi güzel siliyorum kapı ağzını. Oda ellerimi tutup Allah razı olsun diyor.
İnşallah bu sabah doktorunndan hayırlı haberler alırsın tatlım a.s.
semracım hayırlı olsun dıyetın ınsallah pes etmeden verırsın kıloları cabucak guya emzırenler daha cabuk kılo verır derler bende dahada alıyorum şu boğazımı bı tutmayı öğrensem gece duruyu emzırmeye kalktım kendımı buzdolabının onunde cukulata yerken buldum mafoldumben
burcucum dişi cıkmadı dıye tasalanıyodun çift çift cıkıyo masallah kaanımaaa:dance::dance::dance:
esen ınsallah daha ıyısındır tek kolla hayat zordur ama allah yardımcın olsun canım
günaydin kizlar a.s.
azönce doktorumla konustum..negatif cikmiş testim :) batinda sivi varmiş..onun için bi ilaç daha verdi..o akinti yapiyormus..aman neyse diş gebelik felan cikmadi ya bosver :))
ay kızlar bu arada dün muayne olurken canim yanmasin diye nefesimi tutmustum..tam o sirada doktor yumurtaya bakiyor ekranda..bende onu kese sandim mi :))))) ay bi nefes vermişim oooo nee diyeDD doktor güle güle yumurta merak etme dedi 2.5 cm cikmiş..ne alaka keseye benzettim bilemiyorum zaten serra karnimdaykende ay burnu ne güzel derdim doktor orasi ayagi derdi hayal gücüm cok geniş
annemle babamda serrada uyuyor..serra sabah uyutmamiş annemleribende kahvemi içiyorum :) yeni bi diyete basladim..genc kizken kuzenimle cok yapardik bu diyeti..güzel bi diyet..hemde sonuc almiştik..inşaAllah bu seferde sonuc alirim..valla cok sıkıldım bu kilolardan cokkkkk..pek kilo veremedim 10günden beri..buna sasirdim..ama sanirim spora yeni basladigim için böyle oldu..sporsuz diyet bi işe yaramiyor bende..
bugun annemler serraya bakarken bende temizliğimi yapayim,ev götürüyor valla..sonrada spor yaparim inşaAllah :)
Günaydınlar Herkese,
Yağız oğlan halen perişan halde.Ben kendi doktoruna götürememiştim sürekli acile taşındığımız için.İzinde olduğundan teldede konuşamamıştık.Dün akşam kendi doktoru gördü.Aynı hastanedeler halbuki ama ilaçları uygun bulmadı ve değiştirdi.
Calpol'u ve peditusu gereksiz buldu.Antibiyotiğimizi değiştirdi.Çıldıracaktım nerdeyse.Yavrumu onları içiricem diye perişan ettim.Bu sıkıntımıda ilettim kendisi paylaşacağını söyledi.alsanaalsanasmile
Sadece paranox ve bi farklı antibiyotik verdi 2 gün kullanıcaz.4 dişide birden patlamak üzere bu durumun ateşide tetiklediğini düşünüyor.6 hastalık değil bence dedi.Çünkü bu hastalıkta 40 dereceleri bulabilirmiş ateş.
Şimdilik fena değil durumu.İshal oldu biraz ama iştahı bi nebze topladı.Bugün artık işe gelmek zorundaydım.Annemle babam evde Yağız'ın başındalar aklım biraz daha rahat.Sabah hastalıktan sanırım ilk defa arkamdan ağlayıp anne dedi çok kötü oldum.
Uykusuz bir gün mirmirmirmir umarım benim için çabuk geçer ve hepimiz için güzel bir hafta olur...
zaten dıyet ve spor bır arada olunca guzel sonuc alınıyor bende spor hıc yok dıyet yapıyorum ama benım karboksı yapıldıgından spordan yırtıyorum :)) yınede en azından yuruyus yapmak ıyı olucak kosu bantı şart bızım eve benım eşimde kılolu ve cocukların gelıcegıde sımdıden bellı gıbı :))))))
ahhhh ahhh ezel kacarmıydı canım valla özet gecmek ısterdım ben fılmı reklamlar dahıl ızlıyorum kacırmamak ıcın ama bır sorun var sadece kenana bakıyorum adama dalmakdan fılmı takan kım :)))) ne yakışıklı bırsey bu yaw :))))
herkeslere gunaydın bıraz gec oldu ama bu canavarlardan ancak fırsat buldum sabah 8 de kalktılar 2 saat babaları baktı bende uyudum artık uykusuzlukdan sersemlemeye başladım gecelerı hıc uyumuyorlar ya devamlı uyanıp aglıyorlar sallıyoruz sabaha kadar uyusunlar dıye agrı kesıcı fıtıl bıle koydum kac kere ama fayda etmdı coook uykusuz cocuk bunlar ya sıyırıcam kafayı
sımdı uyuttum ıkısınıde 1 saat sonra kalkarlar onlar uyurken sızlere bakayım dedım hepınızı ve kuzuları cok optum
Pınarcım yıka yıka bİtmez valla ben cts den berİ aralıksız her akŞam eve gİdİnce ÇamaŞır atıyorum ama farkettİmkİ genelde makİna selİn hanıma ÇalıŞıyor :)))
ohh işlerı bıtırmışsın pınar elıne saglık camasır olayını hıc sorma benım gunde ıkı kere calısıyor ve yınede bıtmıyor bıde bu hafta sonu gunum var temızlık yapıyor kadın dunya camasır cıkmış yıne bu benım 3. camasır makınem 2 tane bozdum Allahdan eşim beyaz eşyacı bozulunca tamır etmeye usenıyorlar yenısını getırıyorlar :)))))
defnenın resımlerını gordum canım masallahı var tutunup kalkıyor heryere benımkıler bırazcık tembel sanırım :))) ama yurutecle heryere gırıyorlar benımde en buyk derdım mutfak dolapları ellerı sıkışıcak dıye korkuyorum
Pınarcım yıka yıka bİtmez valla ben cts den berİ aralıksız her akŞam eve gİdİnce ÇamaŞır atıyorum ama farkettİmkİ genelde makİna selİn hanıma ÇalıŞıyor :)))
al işte ortak derdımız bu bızım bıde kuruması var kışın aslında kurutme makınesı almak ıstıyorum ama bıde ona koymaya yer lazım aslında banyom buyuk ama dolaplar falan yapılı bıdaha ona bır yer yaptırmaya usenıyorum
ceren canım boyun tutulması ve migrenin şiddetli olmasından dolayı beyin kılcal damarının ikisinde hafif daralma olmuş.aspirin tedavisi verdi.boyun içinde fizik tedavisi verdi.ama ben haftasonu daha deneyimli doktora gidciem tekrar randevu aldım bugün.
çok sağol canım. sibelcim göndereceğini söyledi. inşallah severde kuzum, gülhan teyzemizden de isteriz kuzumun öğle öğünübilmiyorumkismileİyi Akşamlar Kızlar,
Aysecım Sibel gönderıcekmış.Severse kuzum tarhanayı ben de gönderebilirim.Haber verırsın.
ceren canım boyun tutulması ve migrenin şiddetli olmasından dolayı beyin kılcal damarının ikisinde hafif daralma olmuş.aspirin tedavisi verdi.boyun içinde fizik tedavisi verdi.ama ben haftasonu daha deneyimli doktora gidciem tekrar randevu aldım bugün.
Selam tatlım ya dişlerde yapıyordur iyi demiş doktor valla. 4 diş kolay değil a.s.
Aman iştahı yerinde olursa çabucak toparlar inşallah. Hem hasta hem yemezse iyice zor olur. Allah annenle babandan da razı olsun valla alt kattaki hayırsız kaynananda utansınklava:
sibelcim canım benim ya çok geçmiş olsun onlar birkere hastayken biz binlerce kez kahroluyoruz onları öyle görünce inşallah biran önce iyileşir yağızım sende dinlenememişsin Allah yardımcın olsun tatlım neyseki annen baban yanında gözün arkada değil tatlım dişlerdende olaiblir birçıksada rahatlasalar bebişler
sibelcim çok çok geçmiş olsun.dişlerde tetikliyordur allah annenden babandan razı olsun canım insnaın kendi ailesi bir başka
ya varya sinir oluyorum boyle drlara ıylık yerıne kotuluk yapıyorlar coucuga neysekı drun gelmışde durumu duzeltmış ınsallah bıran once toparlar kendını dişte cok ateş yapıyor ozellıkle erkek cocukları zor cıkarıyormuş benımde oglum cıkarana kadar omrum gıttı bıde hala ıkı dişi var
Kayınvalidem geldi. Gelir gelmez uykusu var bunun dedi zorla ayağında sallayarak uyuttu çocuğu. Uyumadan önce çorba içirmek istedi tabi Defdef ondan yemedi. Ben vereyim dedim bu seferde sinir yapmış oldu Defdef hiç yemedi. Çorbanın içinde ne var diye sordu ebeninki diyecektim zor sustum. Akşama ne yemek yapıcaz dedi. Ben siz gelmeseydiniz ikimize karnıbahar yapıcaktım dedim. İyi o zaman kızartma yapalım dedi. Ne alakaysaklava: Salonda elli şeye kılıf buldu. Onu öyle yap kafayı vurmasın, bunu böyle yap oraya gitmesin. Sanki ben hiçbişey düşünmüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama çocuk bu işte yerine sabitleyemem ya klava: Şimdi namaz kılıyor. Namazı bitsin akşama kadar mutfağa girer çıkmaz. Sanki orduya yemek yapıyoruz anasını satayım. Offf sıkıldım valla klava: