2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim çok çok geçmiş olsun.dişlerde tetikliyordur allah annenden babandan razı olsun canım insnaın kendi ailesi bir başka

zaten dıyet ve spor bır arada olunca guzel sonuc alınıyor bende spor hıc yok dıyet yapıyorum ama benım karboksı yapıldıgından spordan yırtıyorum :)) yınede en azından yuruyus yapmak ıyı olucak kosu bantı şart bızım eve benım eşimde kılolu ve cocukların gelıcegıde sımdıden bellı gıbı :))))))

ahhhh ahhh ezel kacarmıydı canım valla özet gecmek ısterdım ben fılmı reklamlar dahıl ızlıyorum kacırmamak ıcın ama bır sorun var sadece kenana bakıyorum adama dalmakdan fılmı takan kım :)))) ne yakışıklı bırsey bu yaw :))))

sagol canım valla bende yemek yemeyı cok seven bırıyım ama aynaya bakınca sinir oluyorum o yuzden tutmaya calışıyorum sen emzırıyorsunya tatlım cok acıkırsın gerceketn

şukur tatlım sonuc ıyı cıkmış bacım napayım ben alışmak zorundayım ıkı ayda bır oluyor bende ısın kotusu cok ödem yapıyor şişiyorum (yoksa manken gıbıyım)
başlamışsın dıyet ve spora hadı bakalım hayırlı olsun hulyayı koclukdan al sen baksana hıc gaz vermıyor sana :)))))))))))))

ya varya sinir oluyorum boyle drlara ıylık yerıne kotuluk yapıyorlar coucuga neysekı drun gelmışde durumu duzeltmış ınsallah bıran once toparlar kendını dişte cok ateş yapıyor ozellıkle erkek cocukları zor cıkarıyormuş benımde oglum cıkarana kadar omrum gıttı bıde hala ıkı dişi var

herkeslere gunaydın bıraz gec oldu ama bu canavarlardan ancak fırsat buldum sabah 8 de kalktılar 2 saat babaları baktı bende uyudum artık uykusuzlukdan sersemlemeye başladım gecelerı hıc uyumuyorlar ya devamlı uyanıp aglıyorlar sallıyoruz sabaha kadar uyusunlar dıye agrı kesıcı fıtıl bıle koydum kac kere ama fayda etmdı coook uykusuz cocuk bunlar ya sıyırıcam kafayı
sımdı uyuttum ıkısınıde 1 saat sonra kalkarlar onlar uyurken sızlere bakayım dedım hepınızı ve kuzuları cok optum

Haklısın canım spor ve diet birarada olmadan olmuyorda şu kafam bi anlasa bunu işte klava:

Anaammm hiç sorma ya oldum olası hastayımdır Kenan'a ayyyyyy bak uyuduğuma üzüldüm şimdi mafoldumben

Anam hadi birini uyutsan öteki var Allah kolaylık versin valla a.s.

Defdef'e meyvesini yedirdim, annem uyutuyor şimdi. Bende çamaşırlarını makinaya attım hanımefendinin. Hiç bitmiyor yahu daha dün ütülendi valla akannehir

Yerleri sildim bu arada, toz aldım ve pes edip duvar ünitesinin üzerinden herşeyi kaldırdım. Defdef'e sette çeksem oraya ulaşmayı başarıyor. Belki üzerinde birşey olmayınca uğraşmayı bırakır diyorum :uhm:

Pınarcım yıka yıka bıtmez valla ben cts den berı aralıksız her akŞam eve gıdınce ÇamaŞır atıyorum ama farkettımkı genelde makına selın hanıma ÇalıŞıyor :)))

Pınarcım yıka yıka bİtmez valla ben cts den berİ aralıksız her akŞam eve gİdİnce ÇamaŞır atıyorum ama farkettİmkİ genelde makİna selİn hanıma ÇalıŞıyor :)))

Aynen canım yıkamak bişey değilde ütülemek fena yani. Hele Defdef'in düdük kadar şeyleri ütüle ütüle bitmiyor akannehir

Bebişlerin son hallerine kızım resimlerini ekledim teyzoşları a.s.

ohh işlerı bıtırmışsın pınar elıne saglık camasır olayını hıc sorma benım gunde ıkı kere calısıyor ve yınede bıtmıyor bıde bu hafta sonu gunum var temızlık yapıyor kadın dunya camasır cıkmış yıne bu benım 3. camasır makınem 2 tane bozdum Allahdan eşim beyaz eşyacı bozulunca tamır etmeye usenıyorlar yenısını getırıyorlar :)))))
defnenın resımlerını gordum canım masallahı var tutunup kalkıyor heryere benımkıler bırazcık tembel sanırım :))) ama yurutecle heryere gırıyorlar benımde en buyk derdım mutfak dolapları ellerı sıkışıcak dıye korkuyorum

Anaaammm bide günüm falan olsa yandım heralde. Valla Allah razı olsun annem geliyor Defdef'e bakıyorda ben iş yapıyorum. Yoksa bu cadıyla mümkün değil bişey yapamam. 5 dakika göz önünden ayırsam gördün işte resimlerden neler yapıyor. Bide şimdi tırmanmaya başladı. O tutunduğu deri puf varya ona tırmanıp ordan aşağa atmaya çalışıyor kendini. Yandım ki ne yandım kafamçokkarıştı

Ohhhh valla bozuldu mu getir yenisini ne güzel :lepi:

Pınarcım yıka yıka bİtmez valla ben cts den berİ aralıksız her akŞam eve gİdİnce ÇamaŞır atıyorum ama farkettİmkİ genelde makİna selİn hanıma ÇalıŞıyor :)))

al işte ortak derdımız bu bızım bıde kuruması var kışın aslında kurutme makınesı almak ıstıyorum ama bıde ona koymaya yer lazım aslında banyom buyuk ama dolaplar falan yapılı bıdaha ona bır yer yaptırmaya usenıyorum

Aynen canım kurutmak büyük dert. Balkona assam bizim karşımızdaki evde soba yakıyorlar is kokuyor herşey. Evin içinde kurumuyor. Bende arka balkonu kapattırıp oraya kurutma makinası almak istiyorum a.s.

evet kızlar kurutma makinası iyi olur ama benim komple ev değiştirmem gerek onun için

ay sonunda girebildim bugün.ama geçmişe bakamadım.kusura bakmayın ne olurrrrr
tülaycım canım doktor ne dedi dün neyin varmış canım?

bu arada umarım herkes iyidir....

ceren canım boyun tutulması ve migrenin şiddetli olmasından dolayı beyin kılcal damarının ikisinde hafif daralma olmuş.aspirin tedavisi verdi.boyun içinde fizik tedavisi verdi.ama ben haftasonu daha deneyimli doktora gidciem tekrar randevu aldım bugün.

aman iyi bari canım kötü birşey değilmiş en azından tedavisi var sonuçta
sen dediğin gibi yinede başka bi doktora daha git bakalım ne diyecek... opuyorumnanaktan

Kayınvalidem geldi. Gelir gelmez uykusu var bunun dedi zorla ayağında sallayarak uyuttu çocuğu. Uyumadan önce çorba içirmek istedi tabi Defdef ondan yemedi. Ben vereyim dedim bu seferde sinir yapmış oldu Defdef hiç yemedi. Çorbanın içinde ne var diye sordu ebeninki diyecektim zor sustum. Akşama ne yemek yapıcaz dedi. Ben siz gelmeseydiniz ikimize karnıbahar yapıcaktım dedim. İyi o zaman kızartma yapalım dedi. Ne alakaysa klava: Salonda elli şeye kılıf buldu. Onu öyle yap kafayı vurmasın, bunu böyle yap oraya gitmesin. Sanki ben hiçbişey düşünmüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama çocuk bu işte yerine sabitleyemem ya klava: Şimdi namaz kılıyor. Namazı bitsin akşama kadar mutfağa girer çıkmaz. Sanki orduya yemek yapıyoruz anasını satayım. Offf sıkıldım valla klava:

İyi Akşamlar Kızlar,

Aysecım Sibel gönderıcekmış.Severse kuzum tarhanayı ben de gönderebilirim.Haber verırsın.
çok sağol canım. sibelcim göndereceğini söyledi. inşallah severde kuzum, gülhan teyzemizden de isteriz kuzumun öğle öğünübilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun canım. bi doktora daha görün bencede. çok güven olmuoyrakannehir

Anam gücü yokki yağızla uğraşmaya 1 saat ilgilensin pestili çıkıyor.Ben iş başlarken öyle demiyordu ama o baksaydı hastanelik olmuştu sanırım.

sibelcim çok çok geçmiş olsun.dişlerde tetikliyordur allah annenden babandan razı olsun canım insnaın kendi ailesi bir başka

Saolun teyzeleri.Bu arada hakikaten insanın kendi ailesi gibi yok annemle babam bütün gece bizimle hastanede gezdi.Bugünde oğlumun başındalar allah razı olsun.Eksikliğini göstermesin hiçbirimize.

ben geçen akşam gelen bir misafirime aynen böyle kaynanamdan dertlendim, o da çok pozitif düşünen,mutaassıp bir insan. bana, "ahh gülüm ahh,işte hep şeytan bu,seni kandırıyor" dedi. ne diyeceğimi bilemedimakannehir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…