günaydin kizlar a.s.
azönce doktorumla konustum..negatif cikmiş testim :) batinda sivi varmiş..onun için bi ilaç daha verdi..o akinti yapiyormus..aman neyse diş gebelik felan cikmadi ya bosver :))
ay kızlar bu arada dün muayne olurken canim yanmasin diye nefesimi tutmustum..tam o sirada doktor yumurtaya bakiyor ekranda..bende onu kese sandim mi :))))) ay bi nefes vermişim oooo nee diyeDD doktor güle güle yumurta merak etme dedi 2.5 cm cikmiş..ne alaka keseye benzettim bilemiyorum zaten serra karnimdaykende ay burnu ne güzel derdim doktor orasi ayagi derdi hayal gücüm cok geniş
annemle babamda serrada uyuyor..serra sabah uyutmamiş annemleribende kahvemi içiyorum :) yeni bi diyete basladim..genc kizken kuzenimle cok yapardik bu diyeti..güzel bi diyet..hemde sonuc almiştik..inşaAllah bu seferde sonuc alirim..valla cok sıkıldım bu kilolardan cokkkkk..pek kilo veremedim 10günden beri..buna sasirdim..ama sanirim spora yeni basladigim için böyle oldu..sporsuz diyet bi işe yaramiyor bende..
bugun annemler serraya bakarken bende temizliğimi yapayim,ev götürüyor valla..sonrada spor yaparim inşaAllah :)
günaydin kizlar a.s.
azönce doktorumla konustum..negatif cikmiş testim :) batinda sivi varmiş..onun için bi ilaç daha verdi..o akinti yapiyormus..aman neyse diş gebelik felan cikmadi ya bosver :))
ay kızlar bu arada dün muayne olurken canim yanmasin diye nefesimi tutmustum..tam o sirada doktor yumurtaya bakiyor ekranda..bende onu kese sandim mi :))))) ay bi nefes vermişim oooo nee diyeDD doktor güle güle yumurta merak etme dedi 2.5 cm cikmiş..ne alaka keseye benzettim bilemiyorum zaten serra karnimdaykende ay burnu ne güzel derdim doktor orasi ayagi derdi hayal gücüm cok geniş
annemle babamda serrada uyuyor..serra sabah uyutmamiş annemleribende kahvemi içiyorum :) yeni bi diyete basladim..genc kizken kuzenimle cok yapardik bu diyeti..güzel bi diyet..hemde sonuc almiştik..inşaAllah bu seferde sonuc alirim..valla cok sıkıldım bu kilolardan cokkkkk..pek kilo veremedim 10günden beri..buna sasirdim..ama sanirim spora yeni basladigim için böyle oldu..sporsuz diyet bi işe yaramiyor bende..
bugun annemler serraya bakarken bende temizliğimi yapayim,ev götürüyor valla..sonrada spor yaparim inşaAllah :)
Günaydın canıma.s.Rüyanda hayırlara çıksın inşallaha.s.Defne de uyuyorum diye sana şaka yapmış annesiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
Günaydınlarrra.s.
Kuzum sabah 8 de uyandı kahvaltını yaptı tabi bu kahvaltı faslı yaklaşık 45 dak sürüyor neyse az öncede mama içip uyudu. Ay gün içinde çok yorgun oluyorum ya niyetli olunca kızımla uğraşınca pilim bitiyor resmen:1no2:
Herkesler iyiidr umarım güzel bir gün dilerimopuyorumnanaktan
Gunaydın Kızlar,
Umarım herkes iyidir.Artık hastalık haberi almayalım ya.Cok üzülüyorum şu bebişlere.
Bizde 7 de kalktık bu gece.Pınar ben yatırdım odasına Bora yı bu gece ama sabah 5 te aldık yanımıza.Git gel canım cıktı.Böyle böyle alışır inşallah.Ve su ishal illetinden hala kurtulamadık.Bugun biraz hava aldırıcam dışarda cok bunaldı kuzum ev hayatından.
Ferda ne guzel sevdıklerinle gecırmışsın mutlu gununu.Valla alışverişte benım gıbı olmuşsun.Bora da arabadan nefret ediyor.Kucaktada benım canım cıkıyor.Hediyenı gule gule kullan.
Semoş koptum yaaaa.Madara ettın kadını heryerde.Atom karıncayı Borayla duşunemiyorum.
Onların kafalar hep cinliğe çalışıyor tatlım kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlara çıkarsın tatlım valla dediğin gibi bu kk herşeyimizi etkiliyo :lepi:
Günaydın canım sorma hep dibimde yerimseniben
Günaydın canım a.s. Kolay gelsin. Bende öyel yaparım. Hatta kayınvalidem kemik sularını falanda öyle buz poşetlerine doldurdu. Birer birer atıyorum a.s.
Amin canım gerçekten hayırlara çıksın. İnşallah bugünki hayırlı haberinin malumu olmuştur bana a.s.
O fitil fena bişey ya. Hamileyken kullandığım en azından yuvarlak minik bişeydi bu seferki dev gibi hemde mekanizmalı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım Allah kabul etsin a.s.
Günaydın tatlım. Ohhh ne güzel sabaha kadar yatmış en azından. Bizimki akşamdan geldi yanımıza yine hiç alışamayacak bu gidişle :1no2:
Annecim geldi bizde kahvaltımızı yaptık. Ben şimdi mutfağı toparlayacağım. Sonrada bi çamaşır attım mı başka bi işim yok. Bikaç gündür kayınvalideme gitmeyince aradı bu sabah öğlen gelirim ben dedi. Demek ki ben gitmeyince o gelebiliyomuş bunu öğrendik :umursamaz:
Defdef'de azcık vakit geçirsin kahvaltısını yapayım. Babası gibi uyanınca hemen kahvaltı edemiyor hasbam kaydirigubbakcemile3
Sevindim canım bişi çıkmamasına hadi geçmiş olsun tekrara.s.
Afiyet olsun ve kolay gelsina.s.
Oh be çok sevindim canım hadi gözün aydın sıkıntı yapma artık a.s. Benimde reglim bittikten sonra akıntım geçmezse doktor başka şeylere bakıcaz dedi. Acaba benimde mi batında bi sıvı falan var bi sorayım :uhm:
Kolay gelsin temizlik için canım. Dietinde hayırlı olsun. Nasıl bişi kolay mı ya benimde ihtiyacım var bi listeye CADIARZU
Günaydın canım a.s. Sorma valla şaka ki ne şaka benim zillide kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin canim :) kizcen yatmıs sende yat madem oruclusunoruclunun uykusuda ibadettir hem salla gitsin işleri..iftardan sonra yaparsin
Tuba hadı hayırlı olsun canım.Çok sevındım temiz cıkmasına.Bende senın gibi rahat görünürüm stresı,sıkıntıyı yakıştıramam kendime.Hep güçlü olucak ya Gulhan.Sonra bir yerden mutlaka patlak verir.
Ay bı denemediğim yöntem o kalmıştı bir de onu yapayım Bora ya bakalım.Ya su gıbı yapıyor.Gunde 10 posta üst bas değiştiriyorum.
Diet dedinde face te benım duvara bak akşam birileri senı cekiştirdi.
Pınar alıştır sende bacım artık yavas yavas.Ben hıç yanıma almıyorum.Ama bizde de Alp mık dese cocuk kapıp ortamıza yatırıyor.Tabı sonra bı kavga ben alıp beşiğe.Her gece aynı terane var evde.
merhaba kızlar .banucum saol canım.dün burcu da aradı çok merak etmiş.ama allaha şükür iyiyim sadece cumartesi sonuçları başka bir doktora daha götürcem tedbirli oömak lazım.
ay mekanizmalimiay dur ben daha bugun alcam fitili bu sabah bktimda isimleri ayni degil..ay benimkide bu kocaman olandan cikmasin sakin sen gör ozaman tantanayi 5gün cenem durmaz benim eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tuba hadı hayırlı olsun canım.Çok sevındım temiz cıkmasına.Bende senın gibi rahat görünürüm stresı,sıkıntıyı yakıştıramam kendime.Hep güçlü olucak ya Gulhan.Sonra bir yerden mutlaka patlak verir.
Ay bı denemediğim yöntem o kalmıştı bir de onu yapayım Bora ya bakalım.Ya su gıbı yapıyor.Gunde 10 posta üst bas değiştiriyorum.
Diet dedinde face te benım duvara bak akşam birileri senı cekiştirdi.
Pınar alıştır sende bacım artık yavas yavas.Ben hıç yanıma almıyorum.Ama bizde de Alp mık dese cocuk kapıp ortamıza yatırıyor.Tabı sonra bı kavga ben alıp beşiğe.Her gece aynı terane var evde.
afiyet olsun canim :) gelsinde sende rahat rahat git sporuna ya..cocuğu birak tekrar al gel vs uzuyordu işin..ama diyorum ya iyi dayandin gene..inşaAllah su yakinindaki uygun olurda oraya baslarsin rahat rahat..
serrayla babasida öyle..ne uykudan önce nede uyanir uyanmaz bişi yemiyorlarbenim gibi degiller,zaman mekan ayirt etmem yemek için şakkıdı
saolasin canimmm Şeniz
saolasin canim Şeniz valla diyet cok kolay gibi degil..ama cok zorda degil..yapilmayacak bişey degil enazindan..tam bana göre..ben buraya kopyalarim..ama sen süt veriyorsun sana az gelebilir bu..
2 diyet listesi ekledim kizlar..
diet1..benim yaptigim..2haftada 9kilo verilebilir yaziyor..ama ben toplam 4ten fazla veremedim..cok cok fazla kilolular için geçerli o sanirim..
diet2..daha saglikli..dr.sefa saygilinin kitabindan almiştim bunu..bu sana daha uygun gibi pinarcim..ara ögünleri felanda var..hem sende düşün tansiyon vardi hatirladigim kadariyla..oyuzden bu daha mantikli sanki :)
diet-1
PAZARTESI...........................................................................................................................
Kahwaltı :Sekersiz Cay yada 1turk kahvesi sekersiz
Ogle :2haslanms yumurta+1cig havuc
Aksam :Buyuk Izgara et yada 3kofte(tawada),SINIRNSIZ YESIL SALATA,MEYWE..
SALI.......................................................................................................................................
Kahwaltı :sekrsiz cay+1dilim ekmk
(ekmegin yanında bişi yok,yanlış okuosun sanma:)) kuru ekmekle cay yiicen:))
Ogle :ızgara et + yesil salata..SINIRSIZ MEYWE
Aksam :HASLANMIs ET (SINIRSIZ)
CARSAMBA...........................................................................................................................
Kahwaltı : sekersz cay+1dilim ekmek
ogle : 2haslanms YumURTA+SINIRSIZ SALATA WE DOMATES
Aksam : SINIRSIZ HASLAMA ET
PERSEMBE.............................................................................................................................
kahwaltı :sEkrsİz Cay(turk kahwesi de olabilir),1dilim ekmek
Ogle :1haslnms yum.+1cig hawuc SInıRSIZ KAŞAR PEYNIR
Aksam :SINIRSIZ MEYWE WE YOGURT
CUMA........................................................................................................................................
Kahwaltı :SEkersiz Cay+limonlu havuc salata
Ogle :haslnms tavuk+domates
Aksam :IZgara et + yesil salata
CUMARTESI..............................................................................................................................
Kahwaltı :SEKERSİz cay+1dilim ekmek
Ogle :SINIRSIZ IZGARA TAVUk
Aksam :2haslnms Yumurta + cig havuc
PAZAR.........................................................................................................................................
Kahwaltı :SEKERSİZ limonlu cay
Ogle :1 ızgara et SINIRSIZ MEYWE
Aksam :HERSEY SERBEST !!
*NOT: KATIYEN DIYET DIŞINA CIKILMIIICAK!!!
2 HAFTADA 9 KİLO WERİLEBİLİR..DİYET ESNASINDA BOL MADEN SUYU ICILMELI..LİSTEDE YAZMAYAN HICBIRSEY EXTRADAN YENILMIICAK..MESELA,HASLAMA TAVUK WAR
AMAAAN NOOLCAK YANINDA SALATA DA YIYIM SISMANLATMAZ" DEMEK YOK!!!BİDE ET YAZAN YERLERDE TAVUK,BALIK DA YİYEBİLİOSUN,IZGARA YADA HASLANMIŞ OLMAK SARTIYLA....
********************************************************************************
diet-2
1 haftada 4 kilo vermek için
bu rejim ancak 1 hafta uygulanmali,daha sonra 7 günlük normal beslenmeden snra tekrarlanmalidir..rejimin toplam süresi 3 ayi geçmemeli..
1.Gün
sabah: 1 s.b. Süt-1 Galeta
ara: 1 meyve
ögle: 1 tabak haşlanmış sebze,1kase yoğurt
ara: 5 adet kepekli biskuvi
aksam: 1 izgara tavuk,1 haşlanmış patates,1adet domates,1adet salatalık
ara: 5 adet kepekli biskuvi
2.Gün
sabah: 1 muz 1 elma
ara:---
ögle: 1 porsiyon menemen (1 yumurtadan)1 gelata
ara: 1 kibrit kutusu peynir
aksam: 1 izgara dana pirzola,1 porsiyon haşlanmış mantar,1 etimek
ara: 2salatalık
3.Gün
sabah: 1 s.b. diyet Süt,2 t.k.reçel3 kepekli biskuvi
ara: ---
ögle: 1 kutu diyet ton baliği, 1 tabak yagsiz salata
ara: 1 s.b. diyet süt,4 kepekli biskuvi
aksam: 1 tabak haşlanmış sebze,3adet diyet biskuvi
ara: 1 kase yagsiz patlamiş misir
4.Gün
sabah: 1 kibrit kutusu peynir, 1ç.k.reçel 1 galeta
ögle: 1 poşet çabuk çorba,2 havuc,2 salatalik,2 galeta
ara: 1.kib.ku.peynir,1 galeta
aksam: 1 tabak kiymali sebze yemegi,1 kase yogurt
ara: 1 elma,1s.b. diyet süt
5.Gün
sabah: 1 kib.ku.peynir,5 zeytin,1 ince dilim ekmek
ögle: 1 dilim firin böregi,1kutu ayran
ara: 1s.b. süt
aksam: 1 porsiyon balik,yagsiz salata,1 ince dilim ekmek
ara: 1meyve
6.Gün
sabah: 1 kib.ku.peynir,1 ince dilim ekmek
ögle: Beyaz peynirli omlet, 1 ince dilim ekmek
ara: 1 kib.ku.peynir,1 ince dilim beyaz ekmek
aksam: 1 tabak kiymali sebze yemegi,1 kase yogurt,1 ince dilim ekmek
ara: 1 muz
7.Gün
sabah: 1 kib.ku.peynir,1 dilim kepek ekmegi,1 domates
ögle: 1 peynirli tost,1 domates
ara: 2 meyve
aksam: 1 porsiyon buglama balik,1 por.salata,2 dilim etimek
ara:1 meyve
tubacım canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına
kızlar bende yoğunum patronum geldi şehirdışından
tülaycımında sonuçları iyi çıkmış dün çok merak etmiştim
merhaba kızlar .banucum saol canım.dün burcu da aradı çok merak etmiş.ama allaha şükür iyiyim sadece cumartesi sonuçları başka bir doktora daha götürcem tedbirli oömak lazım.
Herkese iyi geceler..
saat çoktan 12 yi geçti ama ben ancak sırsat bulabildim bişeyler yazmaya,öyle yoğun bi gündü ki!
Zaten bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım bugün ..dışarı çıktık kayınvalidemle,bazı hediye işlerimiz vardı,aslında gün çokda iyi başlamamıştı duraktan çağırdığım taksici kısa mesafe hideceğimizi duyunca bozuldu ani franlar,garip surat ifadeleri yapmaya başladı bende sağda dururmusun diyip durdurdum ve indim taksiden,başka taksimi yoktu memlekette,oğlum bile kasılmıştı korkudan,canımızı yoldamı bulduk sanki..
Herneyse gittik nitekim alışveriş merkezine ama benim canım oğlum arabama oturmamda oturmam diye tutturdu,niye aldıkki acaba biz bu arabayı,ne var sevmicek bilmiyorum ben anlayamadım,tabii 3 saat kucakta canım çıktı normalde dursa canıma minnet ağlaya zırlaya,acayip sinir bozucu bi durumdu bi ara çıldırmak üzereydim..Son anda uyududa bizde alacağımızı alıp çıktık yarım saatte..
Ve eve geldik tabikii,fazla zaman geçmemiştiki kapı çaldı ve dayımlar geldi,anneannem yengem,yeğenim ,dayım filan..çok sevinddim benim için gelmişlerdi,akşamde eltim,kaynım,kızları ve tabiki kayınvalidem baya kalabalık olduk,Hiç tahmin etmemiştim akşama ne yapacağımız bile belli değildi belki biyere yemeğe giderdik ama eşimi arayıp geliyoruz demişler.İyide oldu..Birlikte sevdiğimiz insanlarla geçirdik zamanımızı..
Akşam beş gibide kapı çaldı ve kocaman bi çicek aldım sağolsun eşim göndermiş çok sevindim,Sonra mantı,dolma katmer,ciğ köfte,vs derken koca bir masa hazırladık..Taabi kocacımda güzel bi pasta almış onlada tatlandırdık,Nitekim güzel bi Doğumgünü kutlaması oldu,hernekadar oğluşum fazla mutlu olmasada bu durumdan,biz idare etirrdik iştee.. Bi yaşım daha geçti gitti,kaç diye sormayın boşverin ..
Dilerim bundan sonraki tüm yaşlarımda ailemle,sevdiklerimle,arkadaşlarımla,sizlerle ve tabiiki oğluşumla olmak..
Doğumgünümü kutlayan bütün arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ederim,KK benim için koca bi dünya oldu,çok uykum olmasına rağmen yorgun olmama rağmen mutluluğumu sizle paylaşmadan yatmak istemedim.Hepinizi çok seviyorum..a.s.
İyi geceler..
Bu arada kocamın ne aldığını merak eden varsa 3g li bi cep telefonu..Sağolsun çok sevindim onu çok seviyorum..:asigim:
İnşallah yarın size resimleri atıcam öpüyorumm
günaydin kizlar a.s.
Annecim geldi bizde kahvaltımızı yaptık. Ben şimdi mutfağı toparlayacağım. Sonrada bi çamaşır attım mı başka bi işim yok. Bikaç gündür kayınvalideme gitmeyince aradı bu sabah öğlen gelirim ben dedi. Demek ki ben gitmeyince o gelebiliyomuş bunu öğrendik :umursamaz:
Defdef'de azcık vakit geçirsin kahvaltısını yapayım. Babası gibi uyanınca hemen kahvaltı edemiyor hasbam kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar Herkese,
Yağız oğlan halen perişan halde.Ben kendi doktoruna götürememiştim sürekli acile taşındığımız için.İzinde olduğundan teldede konuşamamıştık.Dün akşam kendi doktoru gördü.Aynı hastanedeler halbuki ama ilaçları uygun bulmadı ve değiştirdi.
Calpol'u ve peditusu gereksiz buldu.Antibiyotiğimizi değiştirdi.Çıldıracaktım nerdeyse.Yavrumu onları içiricem diye perişan ettim.Bu sıkıntımıda ilettim kendisi paylaşacağını söyledi.alsanaalsanasmile
Sadece paranox ve bi farklı antibiyotik verdi 2 gün kullanıcaz.4 dişide birden patlamak üzere bu durumun ateşide tetiklediğini düşünüyor.6 hastalık değil bence dedi.Çünkü bu hastalıkta 40 dereceleri bulabilirmiş ateş.
Şimdilik fena değil durumu.İshal oldu biraz ama iştahı bi nebze topladı.Bugün artık işe gelmek zorundaydım.Annemle babam evde Yağız'ın başındalar aklım biraz daha rahat.Sabah hastalıktan sanırım ilk defa arkamdan ağlayıp anne dedi çok kötü oldum.
Uykusuz bir gün mirmirmirmir umarım benim için çabuk geçer ve hepimiz için güzel bir hafta olur...