2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende sporun yanında diyet yapsam çok iyi olacak ama boğazım durmuyor tatlım mafoldumben

Sağolasın canım a.s.

selam kizlAr annemdeyim tlfdan girdimm[/B]

Hoşgeldin canım a.s. Kolun nasıl oldu ağrı sızı var mı :uhm:

Son düzenleme:
Ben mutfağımı toparladım, eşimle Defdef'i yıkadık. Mamasını yedi, emerken uyudu kuzum. Yatağına yatırdım bakalım biz yatana kadar uyanmazsa bu gece yatağında yatıracağım inşallah :Saruboceq:

Bizde kocişle Ezel keyfi yapalım zemuszemus

ıyi Akşamlar Kızlar,

Ay sabah pat dıye cıkıverdım.Misafirim geldi.Kuzenler,yegenler keyıf yaptık.Akşam 8 gıbı gönderdım.Yemek,mama,uyku derken şimdi oturdum.ınsallah Bora da bu gece uyur artık.Sayamıyorum bıle kalkmalarımızı valla.Pınarcım ben de odasında yatırıcam bakalım bu gece.Bizim odadakı yatağında mı rahat olmuyor acaba.

Tuba cok sevındım canım ıyı olmana.Herseyın bası sıkıntı,stres işte.Malesef atamıyoruz hayatımızdan.

Aysecım Sibel gönderıcekmış.Severse kuzum tarhanayı ben de gönderebilirim.Haber verırsın.

canım benım hadı bakalım hayırlısı belkı bora sever odasını eee malum koca adam o ayrı oda ıstıyordur sen cocuga cızgı fılm ızletıyon sınırınden yaramazlık yapıyor benım bıtanem :)))
ayy aklıma geldıkce guluyorum boraya cızgı fılm olayını :)))))) hah ha

Semoş bugun senı cok formda gördum.Yarın Bora yı bırakabilirmiyim.Ben azıcık gezmeye gidicem.Hem yardımcında var.sırnaşık şey

Semoş bugun senı cok formda gördum.Yarın Bora yı bırakabilirmiyim.Ben azıcık gezmeye gidicem.Hem yardımcında var.sırnaşık şey

bırak tabı canım ya 10 tane bora burak olsa benım yardımcı ustesınden gelır hıc gozun arkada kalmasın :)))))))))))))))))))
hahah hem ben senın gıbı cızgı fılm ızletmem babaannesının yontemı bıle daha ıyı dıscovery kanalını acarım oglusuma ızler

Herkese iyi geceler..
saat çoktan 12 yi geçti ama ben ancak sırsat bulabildim bişeyler yazmaya,öyle yoğun bi gündü ki!

Zaten bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım bugün ..dışarı çıktık kayınvalidemle,bazı hediye işlerimiz vardı,aslında gün çokda iyi başlamamıştı duraktan çağırdığım taksici kısa mesafe hideceğimizi duyunca bozuldu ani franlar,garip surat ifadeleri yapmaya başladı bende sağda dururmusun diyip durdurdum ve indim taksiden,başka taksimi yoktu memlekette,oğlum bile kasılmıştı korkudan,canımızı yoldamı bulduk sanki..
Herneyse gittik nitekim alışveriş merkezine ama benim canım oğlum arabama oturmamda oturmam diye tutturdu,niye aldıkki acaba biz bu arabayı,ne var sevmicek bilmiyorum ben anlayamadım,tabii 3 saat kucakta canım çıktı normalde dursa canıma minnet ağlaya zırlaya,acayip sinir bozucu bi durumdu bi ara çıldırmak üzereydim..Son anda uyududa bizde alacağımızı alıp çıktık yarım saatte..
Ve eve geldik tabikii,fazla zaman geçmemiştiki kapı çaldı ve dayımlar geldi,anneannem yengem,yeğenim ,dayım filan..çok sevinddim benim için gelmişlerdi,akşamde eltim,kaynım,kızları ve tabiki kayınvalidem baya kalabalık olduk,Hiç tahmin etmemiştim akşama ne yapacağımız bile belli değildi belki biyere yemeğe giderdik ama eşimi arayıp geliyoruz demişler.İyide oldu..Birlikte sevdiğimiz insanlarla geçirdik zamanımızı..
Akşam beş gibide kapı çaldı ve kocaman bi çicek aldım sağolsun eşim göndermiş çok sevindim,Sonra mantı,dolma katmer,ciğ köfte,vs derken koca bir masa hazırladık..Taabi kocacımda güzel bi pasta almış onlada tatlandırdık,Nitekim güzel bi Doğumgünü kutlaması oldu,hernekadar oğluşum fazla mutlu olmasada bu durumdan,biz idare etirrdik iştee.. Bi yaşım daha geçti gitti,kaç diye sormayın boşverin ..
Dilerim bundan sonraki tüm yaşlarımda ailemle,sevdiklerimle,arkadaşlarımla,sizlerle ve tabiiki oğluşumla olmak..
Doğumgünümü kutlayan bütün arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ederim,KK benim için koca bi dünya oldu,çok uykum olmasına rağmen yorgun olmama rağmen mutluluğumu sizle paylaşmadan yatmak istemedim.Hepinizi çok seviyorum..a.s.
İyi geceler..
Bu arada kocamın ne aldığını merak eden varsa 3g li bi cep telefonu..Sağolsun çok sevindim onu çok seviyorum..:asigim:
İnşallah yarın size resimleri atıcam öpüyorumm

Ben yine odasında yatıramadım tatlım sen yatırabildiysen ne mutlu :1no2:

sende bayagı azımlısın aslında bacım baksana bıkmadan gıdıyon spora ben eve alsam yururyus yaparmıyımkı dıye dusunuyom:))))
kac kılo oldu toplamda

Valla bu ay hiç tartılmadım tatlım ya. Yarın son zaten 3 aylık üye olmuştum. Şu diğer tarafa otelin salonuna yazılayım orda net bi tartarlar ama bu ay hiç ümitli değilim kilomdan :1no2:

Evde olsa yapmam bende dışarıda olunca mecburi oluyor yerimseniben

Canım gündüzü pek keyifli olmasa da akşam çok güzel bi doğum günü geçirmişsin çok sevindim. Allah bundan sonra tüm doğum günlerini böyle keyifli gerçimeyi nasip etsin a.s.

Yeni telefonunu da güzel günlerde kullan a.s.

İlk günaydın benden olsun a.s.

Akşam Defne uyuduktan bi yarım saat sonra uyandı. Salonda oynarken baktım uykusu geldi yine. Aldım bizim yatağa gittik her zamanki gibi. Onu emzirip uyutayım derken saat 10'da bende uyumuşum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Tabi gece yine yanımızda yatmış oldu zilli kaydirigubbakcemile3 Ezel'de yarıda kaldı izleyen bana özet geçsin yerimseniben

Neyse yarım saat önce eşimi işe gönderdim. Akşam yatarken salonu toparlayamadığım için hemen ortalığı hallettim. Annem gelir kahvaltıya kadın böyle çarşı gibi görmesin her yeri. Şimdi yine cup yatağa kızımın yanına gider ben :lepi:

Aaaa bu arada Tuba'yı çok taktım heralde kafama Allah hayırlara çıkarsın rüyamda Tuba'yı ve annesini gördüm. Emine teyzenin evine gidiyormuşuz ama ben ayakkabıyla basıyormuşum girişe. Tatlım ben namaz kılıyorum öyle girmesen diyor. Ay bi üzülüp utanıyorum. Elime bi bez alıp hemen bi güzel siliyorum kapı ağzını. Oda ellerimi tutup Allah razı olsun diyor.

İnşallah bu sabah doktorunndan hayırlı haberler alırsın tatlım a.s.

Aman çok dikkat et canım. Benim duvar ünitesinin çekmeceleri çok ağır ama Allah'tan stoplu yavaş yavaş kapanıyor. Yoksa Defne habire sıkıştırırdı kafamçokkarıştı
Allah korusun canım yaa.Evet biran gözden ayırmamak lazım en tehlikeli zamanları nerde bir tehlike var hemen bulurlar orayı nerden anlıyolarsa kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuma:)) bir başlıyolar,pir başlıyolar bu sıpalar:)) benim kuzu 10 gün önce sürünemiyodu bile, şimdi doğru,tv sehpasına kablolaraakannehir

kaydirigubbakcemile3 çok şekerler yaa maşallah.Ne hikmetse en çokta bu kablolara takıklar heralde,gördükleri yerde hiç affetmiyolar kaydirigubbakcemile3 .Seninkide başlamış emeklemeye maşallah.biz daha o aşamaya gelemedik bi gelsek nolcak acaba çok merak ediyorum. a.s.

Korkulcak bişi yokmuş çok şükür....Okadar stres yaptın boşuna.Allah muhafaza hastalıktan değil stresten başına bişi gelcek...Accık relax ol şekerim. iyi düşünmek iyilik getirir unutma.a.s.

canım onla gecmıs olsun ınsallah bugunku sonuctanda bısey cıkmaz herseyın bası stres malesef hayırlı haberlerını beklıyorum canıma.s.

kıs pınarrrr hayır olsun bende senı ve defneyı gordum ruyamda guya sıze gelmısız duruyla esım falan yemek falan yıyorus duruyla defne halının uzerınde oynuyolar onlara bakıyoduk derken duru aglamaya basladı uyandımkaydirigubbakcemile3

bu kk gercekten hayatını etkılemekle kalmıyo ruyalarına bıle gırıyo opuyorumnanaktan

ferdacım dogum gununun sevdıklerınle bırlıkte gecmesıne sevındım senın adına allah bozmasın canıma.s.

herkeze günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:

semracım hayırlı olsun dıyetın ınsallah pes etmeden verırsın kıloları cabucak guya emzırenler daha cabuk kılo verır derler bende dahada alıyorum şu boğazımı bı tutmayı öğrensem gece duruyu emzırmeye kalktım kendımı buzdolabının onunde cukulata yerken buldum mafoldumben

burcucum dişi cıkmadı dıye tasalanıyodun çift çift cıkıyo masallah kaanımaaa:dance::dance::dance:

esen ınsallah daha ıyısındır tek kolla hayat zordur ama allah yardımcın olsun canım

kIZLARRRRRRRRRR BABASIYLA AÇIP BAKABİLDİK DEMİN DİŞLER 2 TANEYMİŞŞŞ :))))))))))))sositososito

hayırlı oldun incileriniz tatlım maşallah kuzuma

canım benim sonuçlar inşallah iyi çıkar dış gebelik falan yoktur

esencim nasılsın tatlım kolun nasıl oldu

canım hediyeni güle güle kullan tekrar nice yaşlara güzel geçmesine çok sevindim

pınarcım sanada günaydın tatlım defnecik ayrılamıyor annesinden:))) kıyamam ben ona

Günaydıınn hoşgeldin.a.s. erkencisin bugun.Benimde bugun annemler gelicek .erken kalkayım demiştim ama yine 9 u buldu :kedi: Hemeen işlerimi bitirmem lazım çok işim var yemek yapıcam inş yetiştirim.Arada bi uğrarım gerçi bi uğrayınca bidaha kalkamıyorum ama kaydirigubbakcemile3
Sabah dünden kalan tavuk suyu vardı onu güzeelce buz kalıplarına boşaltıp attım dolaba.donunca çıkarıp dolap poşetini doldurcam sonrada lazım oldukça birer ikişer bebişimin mamalarına katarım.
Nese şimdilik kaçtım ben öpüldünüzz lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

saolasin canim opuyorumnanaktan amin cümlemizi saklasin Rabbim beterinden :) ay o fitil cok fena bişi be :) ay ben bide hamileyken kullanmiştim onu..koca karnimla neyse daha anlatmiyim :))))) doktor sezeryana girmiş..10.30da aricam tekrar :)

he ya ayni dedigin gibi cikti :) ne bileyim kizim..ilk kez basima geldi böyle bişi :) Rabbim göstermesin bi daha ya..sanada tez zamanda şifa versin Rabbim..sonucunda normal bişi degil :) sende artik normal karşilama su işi :)

saolasin canim opuyorumnanaktan eevet maalesef hep sıkıntı stres..dedemde hastaliklarin %80i sinirseldir derdi..hakikaten öyle..de ben kendimden pek beklemiyordum..herşeyi cok takan biri degilim..ama demekki farkinda olmadan epey kasmişim kendimi cenazede..

ay buarada ne zamandir söylecem sana bi söylemedim :) umarim geçmiştir boranin ishali..ama gecmediyse şunu yap : mamayla muhallebi yap..mamayida fazla koy..mesela 150cc suya 7 kaşik mama koy..hem ishalini keser hemde hastaliktaki yemek aciğini kapatir serra hep kabiz ama bi kere ishal oldu..ogun 2 kere bundan yapmiştim..ilaçla birlikte epey iyi gelmişti..

canim güzel bi dogumgünü geçirmene cok sevindim :) eşinede kocaman bi aferin :) hediyelerinide güle güle kullan :) umarim bu yeni yaşin sana mutluluklar getirir,oglusunda bu yeni yaşinda uslu bi cocuk olur

canimmmm opuyorumnanaktan ay rüyalar tersine cikarmiş derler ya :))) annemde tam tersi kapinin dişinda ayakkabi cikarilmasindan hiç hoşlanmaz muhakkak içeri sokar insani hatta gittiği yerde kendi ayakkabisini muhakkak içeri alir,dişari birakanada biraktiran ev sahibinede kizar hiç sevmez öyle gereksiz titizlikleri hayirlara ciksin inşaAllah diyelim :)

canim saolasin opuyorumnanaktan ilk defa basima böyle bişi geldi canim :) kız ben zaten cok relaximdir hatta biraz fazlaya kaciyor arada kötümü iyimi bilemicem ama serrayi da öyle yetiştirmeye calişiyorum :) babasina benzerse yanariz cünkü bi bogazi şişse "hastayim hastayim" diye gezer ortada

Günaydınlarrra.s.

Kuzum sabah 8 de uyandı kahvaltını yaptı tabi bu kahvaltı faslı yaklaşık 45 dak sürüyor neyse az öncede mama içip uyudu. Ay gün içinde çok yorgun oluyorum ya niyetli olunca kızımla uğraşınca pilim bitiyor resmen:1no2:

Herkesler iyiidr umarım güzel bir gün dilerimopuyorumnanaktan

Gunaydın Kızlar,

Umarım herkes iyidir.Artık hastalık haberi almayalım ya.Cok üzülüyorum şu bebişlere.

Bizde 7 de kalktık bu gece.Pınar ben yatırdım odasına Bora yı bu gece ama sabah 5 te aldık yanımıza.Git gel canım cıktı.Böyle böyle alışır inşallah.Ve su ishal illetinden hala kurtulamadık.Bugun biraz hava aldırıcam dışarda cok bunaldı kuzum ev hayatından.

Ferda ne guzel sevdıklerinle gecırmışsın mutlu gununu.Valla alışverişte benım gıbı olmuşsun.Bora da arabadan nefret ediyor.Kucaktada benım canım cıkıyor.Hediyenı gule gule kullan.

Semoş koptum yaaaa.Madara ettın kadını heryerde.Atom karıncayı Borayla duşunemiyorum.

Allah korusun canım yaa.Evet biran gözden ayırmamak lazım en tehlikeli zamanları nerde bir tehlike var hemen bulurlar orayı nerden anlıyolarsa kaydirigubbakcemile3

Onların kafalar hep cinliğe çalışıyor tatlım kaydirigubbakcemile3

Allah hayırlara çıkarsın tatlım valla dediğin gibi bu kk herşeyimizi etkiliyo :lepi:

pınarcım sanada günaydın tatlım defnecik ayrılamıyor annesinden:))) kıyamam ben ona

Günaydın canım sorma hep dibimde yerimseniben

Günaydın canım a.s. Kolay gelsin. Bende öyel yaparım. Hatta kayınvalidem kemik sularını falanda öyle buz poşetlerine doldurdu. Birer birer atıyorum a.s.

Amin canım gerçekten hayırlara çıksın. İnşallah bugünki hayırlı haberinin malumu olmuştur bana a.s.

O fitil fena bişey ya. Hamileyken kullandığım en azından yuvarlak minik bişeydi bu seferki dev gibi hemde mekanizmalı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım Allah kabul etsin a.s.

Günaydın tatlım. Ohhh ne güzel sabaha kadar yatmış en azından. Bizimki akşamdan geldi yanımıza yine hiç alışamayacak bu gidişle :1no2:

günaydin kizlar a.s.

azönce doktorumla konustum..negatif cikmiş testim :) batinda sivi varmiş..onun için bi ilaç daha verdi..o akinti yapiyormus..aman neyse diş gebelik felan cikmadi ya bosver :))

ay kızlar bu arada dün muayne olurken canim yanmasin diye nefesimi tutmustum..tam o sirada doktor yumurtaya bakiyor ekranda..bende onu kese sandim mi :))))) ay bi nefes vermişim oooo nee diye DD doktor güle güle yumurta merak etme dedi 2.5 cm cikmiş..ne alaka keseye benzettim bilemiyorum zaten serra karnimdaykende ay burnu ne güzel derdim doktor orasi ayagi derdi hayal gücüm cok geniş

annemle babamda serrada uyuyor..serra sabah uyutmamiş annemleri bende kahvemi içiyorum :) yeni bi diyete basladim..genc kizken kuzenimle cok yapardik bu diyeti..güzel bi diyet..hemde sonuc almiştik..inşaAllah bu seferde sonuc alirim..valla cok sıkıldım bu kilolardan cokkkkk..pek kilo veremedim 10günden beri..buna sasirdim..ama sanirim spora yeni basladigim için böyle oldu..sporsuz diyet bi işe yaramiyor bende..

bugun annemler serraya bakarken bende temizliğimi yapayim,ev götürüyor valla..sonrada spor yaparim inşaAllah :)

Güzel bir doğum günü geçirmişin ne güzel nice saağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber olduğun yıllaraa.s. hdiyende güzelmiş güle güle kullan bravo walla eşinealkisalkisalkis

Günaydın canıma.s.Rüyanda hayırlara çıksın inşallaha.s.Defne de uyuyorum diye sana şaka yapmış annesiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

kIZLARRRRRRRRRR BABASIYLA AÇIP BAKABİLDİK DEMİN DİŞLER 2 TANEYMİŞŞŞ :))))))))))))sositososito

Hayırlı olsun canım a.s.

Geçmiş olsun canım nese kötü bişi yokmuş çok şükür bugünkü sonuçta iyi çıkar inşallaha.s.

Selam canım kolun daha iyidir inşallaha.s.

Kızlarrrr anam bu veletle başım belada, duvar ünitesinin çekmecelerini açmaya çalışıyo ya :))) benden gördü heralde komik oğlum benim :)))

Burcucum benimkide kablo ve priz hastası büyüdükçe hızların ayetişemiyoz walla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…