2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çokkk saol cnm ....

ayy çok kötü bir gün olmuşşş ya Allah kazadan beladan korusun cnm bu dönemde çok dikkatli olmak lazım:Saruboceq::Saruboceq:

civciv, sevgi, kuzularınız hastaymış çok geçmiş olsun.

tubacım başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun size de allah sabır versin.

pınar defdef'in resimleri her zamanki gbi çok tatlı

saol cnm a.s.a.s.

firsday canım ben genelde ilk 1 ay 2 tkm hastane çıkışını kullandım daha sonra ise kısa kollu çıtçıtlı ve tulumları çok kullandım ..yazın ortasındada sadace atlet ve kısa kollu badi giydirdim ..ama tulumlar benim için çok kullanışlı oldu çünkü sırt kısmı falan hiç açılmıyor rahat oluyor

selam kızlar
okuduğum kadarını yazayım
Tuba başın sağolsun canım,
Filiz çok geçmiş olsun bizimde tam yatağın üstünde var bi dolap bigün incek kafamıza hangi akla hizmet onu oraya çaktırdıysamü
Hülyacım geçmiş olsun bizde geçen hafta ateşlendik üç gün,
Burcucum ev alıyomuşsunuz galiba dün akşam okumuştum sanırım hayırlısı olsun canım
Pınarcım defnoş gittikçe babasına benziyo ne:)) siması değişmiş gibi geldi bana, bizimde dişimis çıktı :))

bizi sorarsanız ek gıdalrla boğuşuyoruz sebze sevmiyo Masal Hanım, biz bu ay tam anlamıyla geçtik ek gıdalara kahvaltı, meyve, sebze, yoğurt, muhallebi çok geldi birden galiba geçen ayda veriyodum ama böle beş öğün değil bide hemen sebzeleri birer birer artırmaya başladım baktım olcak gibi değil başa döndüm bugün sadece havuç, patats mercimek verdim yine sevmedi ama yoğurtla falan yedi bakalım hala pancar ve balkabağı alcam sizinkiler sebze seviyo mu kızlar, ben nasıl sevdiricem bilmiyorum

aynurcum ben 6.aydan berı kullanıyorum o sutlerden
ben sabah kahvaltısında bır su bardagı sutle hazırlıyorum gece muhallebısınıde bır su bardagı sutle yapıyorum sımdılık benıde emdıgı ıcın sade vermedım ama emmeseydı oylede verebılırdım onla hazırlayınca cok lezzetlı oluyor ıns senınkıde sever

gunaydın hanımlar
ooof bu oglan bıgun ıyıyse dıger gun huzursuz oluyor yaaa
gece o kadar kotuydukı sallıyorum aglıyor kucagıma alıyorum aglıyor ne yapcamı sasırdım aaaahhh dısımız bır cıksa yaa sımdıde uyuyor bende uyumak ıstıyorum aslında ama bakalım
dun domuz grıbı asımızın 2.dozunuda yaptırdık oda bıttı artık

günaydın kızlar nasılsınız hava çok kötü bugün okullar bile tatil edildi bizim iş yeri sahile yakın deniz resmen çoşmuş valla gemiler kıyıdaydı demir atmış sizde ne var ne yok

aysuncum günaydın tatlım nasılsın recebim nasıl annesi

filizcim büyük bir kaza atlatmışsınız canım. çok geçmiş olsun. okurken bile içim bi tuhaf oldu. allah korumuş yavrunu :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanız varmış dedikleri bu olsa gerek.

Sagolun kizlar, Allah göstermesin bir daha böyle bir kaza.

Hande, benim oglum sebzeyi cok sevmese de yiyiyor. Ek gidalara meyvelerden basladigim icin, alisana kadar sorun oldu biraz. Genelde ben et ya da tavuk püresiyle veriyorum sebzeyi, böyle daha güzel yiyiyor. Icine bir tane de tahil gurubundan mercimek, pirinc ya da irmik katiyorum. Tam corba gibi degilde, koyu kivamli püreye yakin bir ayarda veriyorum. Bal kabagi katiyorum birkac gündür, ise yaradi.

Gecen gece bizde öyleydik canim. Dorugun alt sol damaginda dis görünüyor beyaz bir sekilde ama henüz cikmadi, sabirla bekliyorum. Birde, domuz gribi virüsü mutasyona ugramis canim ya, o olunan asilar etkili olmayabilir. Ben acikcasi olmadim, yan etkileri birkac sene sonra ortaya cikiyormus, tirstim.

geçmiş olsun canım, aşı da huzursuzluk yapabilir. biz de dün kızıma ilk domuz gribi aşısını yaptırdık. inşallah sorun çıkmaz :Saruboceq:

a.sena sanada günaydın canım

aysuncum recebe aşımı huzursuzluk verdi acaba

herkese günaydın nasılsınız annişlerrrr

ya bugün domuz gribi aşısı oldum hatta biraz önce. şu anda aşı bulunamıyormuş. bizim işyeri doktorumuz var çok iyi bi doktor onda 10 tane varmış isteyen 10 kişiye yaptı. ben dünde sordular istiyormusun diye asla diyordum ama sabah dr başkalarına vururken vazgeçtim vurundum. o kadar kararlıydım ki anlatamam nasıl vazgeçtim bende anlamadım.

günaydın kızlar
Ahseni kontrole götürüyorum hala öksürüyor

günaydın kızlar.tuğbacım başın saolsun allaha nur içinde yatırsın. filizcim sanada geçmiş olsun allah kourmuş valla.hülyacım ve esencim sizlere de geçmiş olsun. banucum hava felaket kötü ya sabah selini anneme bırakırken koştura koştura gittim.üşümesin diye:))

tülaycım aynen ya bizim burda gemi kıyaya vurdu onu izledik görseydin
çorba ölçüleri ve tarifi için sağol tatlım eşim çok ama çok beğendi:)
selinim ya işt çalışınca uykuları bölünüyor soğukta hastalanmazlar inşallah tatlım
cerenn ceylinim sizede günaydın kızlar cerenn aşın hayırlı olsun
esencim ahsene geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…