Haklısın canım hastaneler bile bebekler için tehlikeli. İnşallah en kısa sürede düzelir canım a.s.
Valla ben uzun zamandır ekmek kabuğu, salatalık dilimi, meyve dilimi yada bisküvi veriyorum. Merak etme yiyorlar ama yinede verdiğinde mutlaka göz önünde tut ne olur ne olmaz. Arada da su içir bişeycik olmaz a.s.
Yıkandım pamuk oldum teyzoşlarım şöyle bir öpsün beni Şeniz
Ayyy siz öpene kadar ben yerde uyudum ya kaydirigubbakcemile3
evet cnm aynen valla :bbo:
haklısın yavaş yavaş verim bari saol cnm Şeniz
oyyy kuzummm ben ısırabilirmiyimmm :jeyyar::jeyyar:
ayyyy kıyamammm yaaa tatlı rüyalar bebemmmm ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bazen. kendi yemeğini yerken vermiyorum bişey ama biz yerken, her lokmamıza ağzını açıyor,üzülüyorum bende. onun da eline veriyorum kemirebileceği bişiler.Cerencim bende hep oturtuyorum biz masadayken katilmak istio aramiza cocuk,birde öyle yapip deneyeyim sandalyeyi ,cunki yerde yediklerinde etrafa sicrama,dökme riski var,otururken eline bisiler veriyormusun cnm kemirmesi icin ekmek veya biskuvi vs.???
sen nerelisin canım?Canım bizim memlekette de hedik derler a.s.Bende yapmak isterim ama burda kımse yokkkmafoldumben
oyy maşallah pamuğuma! :) ben bayadır resim eklemiyorum da çekmiyorum da hatta yaa!!:sm_confused: yazık kuzuma, çekem bari biraza.sYıkandım pamuk oldum teyzoşlarım şöyle bir öpsün beni Şeniz
geçmiş olsun gazelime hülyacım. çok zor yaa kuzuların hastalıkalrı:çok üzgünüm:evet cnm aynen valla :bbo:
haklısın yavaş yavaş verim bari saol cnm Şeniz
oyyy kuzummm ben ısırabilirmiyimmm :jeyyar::jeyyar:
ayyyy kıyamammm yaaa tatlı rüyalar bebemmmm ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bazen. kendi yemeğini yerken vermiyorum bişey ama biz yerken, her lokmamıza ağzını açıyor,üzülüyorum bende. onun da eline veriyorum kemirebileceği bişiler.
sen nerelisin canım?
oyy maşallah pamuğuma! :) ben bayadır resim eklemiyorum da çekmiyorum da hatta yaa!!:sm_confused: yazık kuzuma, çekem bari biraza.s
geçmiş olsun gazelime hülyacım. çok zor yaa kuzuların hastalıkalrı:çok üzgünüm:
Ayyy siz öpene kadar ben yerde uyudum ya kaydirigubbakcemile3
FİRSTDAY MERHABA CANIM.hayırlı olsun bebişin.inşallah bizler gibi sağlıkla alırsın beişini kucağına.canım sormak istediklerini her zaman sorabilirsin yardım cı oluruz.
merhaba canım hoşgeldin a.s.
selam kızlar, hoşbulduk...merhaba arkadaşım hoşgeldin nasılsın a.s.
oyy maşallah yaaaa kuzuya bak çok yorulmuş heralde oynamaktan nasılda uyuya kalmış
selam kızlar, hoşbulduk...
inşallah bizler deisinz gibi sağlıkla tamamlarız süreci:Saruboceq:Allah sizin bebişlerinize de uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...
ilk sorumu sorayım o zaman opuyorumnanaktan
artık alışveriş yapmaya başladık ama doğum nisan sonu ya da mayısa denk geleceği için ilk aylıkları uzun kollumu alsam kaç aylıka kadar yazlık alsam, neler alsam bilemedim..sizler deneyim kazandınız ne alalım ne almayalımm
Oku oku bitmedi ya. Daha da okuyacaklarim var diger sayfada:umursamaz:
Kizlar dünden beridir moralim cok bozuk. Dün büyük bir kaza atlattik. Oglumun altini degistirdigim bir dolap var, dolabin üst kisminda esim duvara monte bir raf yapmisti gecen. Dorugun krem, sabun, tarak, islak mendil gibi esyalarini koyuyorduk. Ay dün altini degistirirken raf birden bir düstü, o anki refleksle Dorugu yana cekmesem, kafasinin halini düsünemiyorum bile. Cocuk nasil agladi korkudan. Üstüne birkac birsey geldi ama cani yanmadi. Elim ayagim titredi saatlerce, nasil agladim anlatamam. Sonra yemek yaparkan iki yerden parmagimi kestim. Ve aksam üzeri Dorugu yatirirkende, sütüm kesildi tüm bunlarin üstüne. Cocuk ikide bir uyandi durdu. Ne yerse yesin ve karni ne kadar doymus olursa olsun, emmeden asla uyumuyor. Bugün normale döndük neyseki ama hala etkisindeyim...(Bu arada esim yanlis dübel kullanmis rafi yaparken, kendini affedemiyor hala.)
Tuba'nin anneannesi vefat etmis, cok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabir versin.
Gazel kuzuma da gecmis olsun, insallah gecer öksürügü bir an önce.
Defnos(Defdef)'in kurabiyeleri cok güzel görünüyor. Benim oglumda Avusturya'ya gidene kadar disini cikartirsa, bizde orada mini bir kutlama yapariz insallah. Bu arada bizde "hedik" diyoruz dis bugdayina Ayse.
Pinar'cigim mantarli ve ton balikli tarifini bende en kisa sürede deneyecegim bir makarna delisi olarak...
Bu arada benim oglumda pütürlü gidalari red ediyor ve bir türlü alistiramiyorum. Gerci ufak ufak pütürlülere karsi, bugün o kadar hassas davranmadi ama bu devam eder mi bilmiyorum.
Ve unuttuklarim varsa affola...
selam kızlar, hoşbulduk...
inşallah bizler deisinz gibi sağlıkla tamamlarız süreci:Saruboceq:Allah sizin bebişlerinize de uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...
ilk sorumu sorayım o zaman opuyorumnanaktan
artık alışveriş yapmaya başladık ama doğum nisan sonu ya da mayısa denk geleceği için ilk aylıkları uzun kollumu alsam kaç aylıka kadar yazlık alsam, neler alsam bilemedim..sizler deneyim kazandınız ne alalım ne almayalımm
Oku oku bitmedi ya. Daha da okuyacaklarim var diger sayfada:umursamaz:
Kizlar dünden beridir moralim cok bozuk. Dün büyük bir kaza atlattik. Oglumun altini degistirdigim bir dolap var, dolabin üst kisminda esim duvara monte bir raf yapmisti gecen. Dorugun krem, sabun, tarak, islak mendil gibi esyalarini koyuyorduk. Ay dün altini degistirirken raf birden bir düstü, o anki refleksle Dorugu yana cekmesem, kafasinin halini düsünemiyorum bile. Cocuk nasil agladi korkudan. Üstüne birkac birsey geldi ama cani yanmadi. Elim ayagim titredi saatlerce, nasil agladim anlatamam. Sonra yemek yaparkan iki yerden parmagimi kestim. Ve aksam üzeri Dorugu yatirirkende, sütüm kesildi tüm bunlarin üstüne. Cocuk ikide bir uyandi durdu. Ne yerse yesin ve karni ne kadar doymus olursa olsun, emmeden asla uyumuyor. Bugün normale döndük neyseki ama hala etkisindeyim...(Bu arada esim yanlis dübel kullanmis rafi yaparken, kendini affedemiyor hala.)
Tuba'nin anneannesi vefat etmis, cok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabir versin.
Gazel kuzuma da gecmis olsun, insallah gecer öksürügü bir an önce.
Defnos(Defdef)'in kurabiyeleri cok güzel görünüyor. Benim oglumda Avusturya'ya gidene kadar disini cikartirsa, bizde orada mini bir kutlama yapariz insallah. Bu arada bizde "hedik" diyoruz dis bugdayina Ayse.
Pinar'cigim mantarli ve ton balikli tarifini bende en kisa sürede deneyecegim bir makarna delisi olarak...
Bu arada benim oglumda pütürlü gidalari red ediyor ve bir türlü alistiramiyorum. Gerci ufak ufak pütürlülere karsi, bugün o kadar hassas davranmadi ama bu devam eder mi bilmiyorum.
Ve unuttuklarim varsa affola...