chosen seninki kaç aylık gazı olmasın benimki de başta öyleydi çoook yordu beni ama şimdi daha iyi.
bizim günümüz günümüzü tutmuyo.sabah genelde 7 gibi kalkıp mamamızı içiyoruz ama değişen miktarlarda.bazende hiç içmiyo.altını değiştiriyorum.saat 12 ye kadar evin içinde geziyoruz.kucağa alıştı benimki bazende oyun halısında oynuyo 10 dk ama sıkıldı ondan da.sonra uykusu geliyo.1 saat uyuyo bu arada ben de verebilirsem mama veriyorum uykusunun arasında.sabah içtiyse içmiyo içmediyse içiyo mamasını.sonra saat 1-1,5 gibi uyanıyo bu arada ben bişeyler yiyebilirsem yiyorum ama genelde canım istemiyo yorgunluktan çünkü sabaha kadar iki kere mama hazırlıyorum kalkıp ve devamlı emziğini düşürüp uyandığı için yarım saate bir onu veriyorum.tabi benim uyku bir işe yaramıyor.neyse saat 4,5-5 e kadar oynuyoruz.saat 3 gibi mama muhallebi ne bulursam veriyorum.saat 4,5-5 ta uyuyor genelde.sonra yemek hazırlıyorum saat 6 da babacık geliyor bizimki de yeni uyanmış oluyor.onlar biraz oynayıp geziyorlar bende sofrayı hazırlıyorum.iftardan sonra bizimki mızırdanmaya başlıyo.çünkü yavaş yavaş uykusu geliyor ama 10 a kadar uyumuyor.mama yedirip oynuyoruz.kucakta gezdiriyoruz.10 da bi rahatsızlığı yoksa uyuyor.eğer gündüz pusetinde biraz oturur ve makinenin sesinden korkmazsa bazen temizlikte yapabiliyorum eğer durmazsa her işim hafta sonuna kalıyor.eveeet bizim de böyle işte arkadaşlar...