2009 mart anneleribebeğinizle gününüz nasıl geçiyo

dilemin21

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
244
35
biz sabah 7 de uyanıyoruz altımız temizleniyo.bi banyo.ama sonra uyku yok yatağına yatırıp dönencesini açıyorum onunla oynayana kadar ben ortalığı topluyorum.mamasını hazırlıyıp saat 9.30 gibi mamasını yediriyorum.yere ince yorganı serip yerde oynamasını emeklemesini sağlıyorum.bende bu arada temizliğe başlıyorum.tabi öğlen oluyo.işim bitiyo.öğlen mamasını yiyip bi yarım saat bir saat şekerleme yapıyoruz.oğlumla beraber.öğleden sonra balkonu yıkayıp oğluma yere ince yorganı serip balkonda oturuyoruz saat 16 da yemek hazırlamaya başlıyorum.zaten saat 18 gibi babamız geliyo.akşam yemeği derken.babamızı görünce dayanamıyoruz.saat onikilere kadar oturuyoruz.sonra gece maması yiyip yorgunluktan mest olup düşüp yatıyoruz.bizim bir bütün günümüz böyle sizin nasıl?gamyoncuiremsu

oh ne güzel imrendim vallahi sana.içimden derin bi ahh cektim :)
biz sabah 6-6.30 gibi kalkıyoruz.karnımızı doyurup altını altını alıyorum.bababsına veriyorum onu biraz uyumak için ama ne mümkün 5dk dan sonra baslıyo aglamaya.derken yalan olan uykumdan kalkıp onunla oynuyoruz eşim ve ben.8.30-9 gibi uykusu geliyo baslıyo mızıranmaya.ne ayakta ne yatakta nede kendi kendine uyuyo.eşimle ben battaniyesine koyup uyutmaya calısıyoruz.aslında artık elde sallanmayıda istemiyo ama ondan baska yerdede uyumuyo.neyse bagrıs çağrış uyuyoruz.onu hamagına yatırıp biraz eşim biraz ben sallıyoruz..çünkü sallaması durunca uyanıyo hanfendi.bugun sağolsun eşim sallarken uyuya kalmıs adamcagız kız hemen uyandı.gene kalktık.eşim onu oyalarken ben kahvaltı hazırlıyorum.sonra eşimi yol edip kalakalıyorum benim tatlı kabusumla.her 2 saatte bi uyumak istiyo sandalyenin tek bacagına bagladdıgım battaniyenin bi ucuyla onu sallamaya baslıyorum.tabiki gene aglayıp sızlıyo.gören derki bu cocugun bi yerine bişey olmus.15-20 dk kadar sallıyorum.sonra uyumaya baslıyo amaa derin dalamıyo arada gene sallamam gerekiyo kıpırdayınca.saat 7de eşim eve geliyo bütün günüm her 2 saatte bi onu sallamakla ve heran onunla ilkgilenmekle geçiyo.kendi kendine en fazla 5dk sessiz kalabiliyo.bu arada tabi ne yemek nede temizlik yapabiliyorum.akşam eşim eev geldiğinde atıstırmalık bişşeyler hazırlayabiliyorum ve toplayabilirsem evi toplayabiliyorum.bu arada hazırladıgım yemegide hanfendi 10 da uyudugu zamn yiyebiliyoruz anca.sağolsun babasıda akşam eve geldiginde en fazla yarım saat oyalayabiliyo.sonra karnı acıkmıs bunun deyip tekrar bana satıyo:) kendime ayıracak bi 5dk yok inanınki.eşimle basbasa kaldıgımmız bi 5 dk yok.klimalı odada yattıgımız için yataklarımızıda ayırdık zaten ben kızımla bi çekyatta oda öbür cekyatta yatıyo.su an bile bunları yazarken onu sallıyorum.ama nasıl becer,iiyosa derin uykusunun içinde her zamanki gibi hapşırıp kendini uyattı.bu daha neki benim kızım uykusunda esniyo bile.eşimle hayret edip kalıyoruz bu duruma.şimdi onu alıp karnını doyurmaya gidiyorum.olsun diyorum kendi kendime genede bu kadar sıkıntıya değer ben kızımı cok seviyorum :)

chosen seninki kaç aylık gazı olmasın benimki de başta öyleydi çoook yordu beni ama şimdi daha iyi.
bizim günümüz günümüzü tutmuyo.sabah genelde 7 gibi kalkıp mamamızı içiyoruz ama değişen miktarlarda.bazende hiç içmiyo.altını değiştiriyorum.saat 12 ye kadar evin içinde geziyoruz.kucağa alıştı benimki bazende oyun halısında oynuyo 10 dk ama sıkıldı ondan da.sonra uykusu geliyo.1 saat uyuyo bu arada ben de verebilirsem mama veriyorum uykusunun arasında.sabah içtiyse içmiyo içmediyse içiyo mamasını.sonra saat 1-1,5 gibi uyanıyo bu arada ben bişeyler yiyebilirsem yiyorum ama genelde canım istemiyo yorgunluktan çünkü sabaha kadar iki kere mama hazırlıyorum kalkıp ve devamlı emziğini düşürüp uyandığı için yarım saate bir onu veriyorum.tabi benim uyku bir işe yaramıyor.neyse saat 4,5-5 e kadar oynuyoruz.saat 3 gibi mama muhallebi ne bulursam veriyorum.saat 4,5-5 ta uyuyor genelde.sonra yemek hazırlıyorum saat 6 da babacık geliyor bizimki de yeni uyanmış oluyor.onlar biraz oynayıp geziyorlar bende sofrayı hazırlıyorum.iftardan sonra bizimki mızırdanmaya başlıyo.çünkü yavaş yavaş uykusu geliyor ama 10 a kadar uyumuyor.mama yedirip oynuyoruz.kucakta gezdiriyoruz.10 da bi rahatsızlığı yoksa uyuyor.eğer gündüz pusetinde biraz oturur ve makinenin sesinden korkmazsa bazen temizlikte yapabiliyorum eğer durmazsa her işim hafta sonuna kalıyor.eveeet bizim de böyle işte arkadaşlar...

chosen seninki kaç aylık gazı olmasın benimki de başta öyleydi çoook yordu beni ama şimdi daha iyi.
bizim günümüz günümüzü tutmuyo.sabah genelde 7 gibi kalkıp mamamızı içiyoruz ama değişen miktarlarda.bazende hiç içmiyo.altını değiştiriyorum.saat 12 ye kadar evin içinde geziyoruz.kucağa alıştı benimki bazende oyun halısında oynuyo 10 dk ama sıkıldı ondan da.sonra uykusu geliyo.1 saat uyuyo bu arada ben de verebilirsem mama veriyorum uykusunun arasında.sabah içtiyse içmiyo içmediyse içiyo mamasını.sonra saat 1-1,5 gibi uyanıyo bu arada ben bişeyler yiyebilirsem yiyorum ama genelde canım istemiyo yorgunluktan çünkü sabaha kadar iki kere mama hazırlıyorum kalkıp ve devamlı emziğini düşürüp uyandığı için yarım saate bir onu veriyorum.tabi benim uyku bir işe yaramıyor.neyse saat 4,5-5 e kadar oynuyoruz.saat 3 gibi mama muhallebi ne bulursam veriyorum.saat 4,5-5 ta uyuyor genelde.sonra yemek hazırlıyorum saat 6 da babacık geliyor bizimki de yeni uyanmış oluyor.onlar biraz oynayıp geziyorlar bende sofrayı hazırlıyorum.iftardan sonra bizimki mızırdanmaya başlıyo.çünkü yavaş yavaş uykusu geliyor ama 10 a kadar uyumuyor.mama yedirip oynuyoruz.kucakta gezdiriyoruz.10 da bi rahatsızlığı yoksa uyuyor.eğer gündüz pusetinde biraz oturur ve makinenin sesinden korkmazsa bazen temizlikte yapabiliyorum eğer durmazsa her işim hafta sonuna kalıyor.eveeet bizim de böyle işte arkadaşlar...

mart 24 de doğdu benimki.6 ayın içindeyiz.gündüz gaz olayımıız bitti çok şüjkür.ama gece emdiğinin gazını uyku sırasında cıkaramıyo ve sbah aglamakla uyanıyo gazdan dolayı ama gün içinde öyle bi problemimiz yok.bu uyuyamadıgı için 2 si acil olmak üzere tam 6 kere doktora gittik.hiç bişeyi yok huysuz bebek dediler. bazıları böyle olurmus.şans beni buldu demekki :) . bebeklerinizle cok güzel vakit geciriyosunuz allah bozmasın.sunu yazarken bile aglıyo şimdi. ben kaçtım arkadaslar :)

Biz hergün sabah kesinlikle 5:30- 6 civarı kalkıyoruz, altımız değişiyor. Anne sütü almıyor ve kesinlikle uyanır uyanmaz bişey yemiyor. Saat 7 gibi kahvaltı hazırlıyorum sonra 8 de 30 dk bir uyku uyuyor. uyandığında zorla meyve püresi yediriyorum. 11 gibi tekrar 30 dk uyku. Önceleri bende bezzde, ayakta uyuturdum zor olyodu valla. Şimdi eve park salıncağı aldık onun içine koyuyorum ve sallıyorum uyuyunca yataga direk. saat 12 gibi tekrar çorba veriyorum yine zorla :-) sonra 2 ye kadar uyku yok banyo filan yapıyoruz rutin :-) Öğlen uykusu çok şükür 1.30 saat. uyuyunca bende uyuyuyayım diyorum ama işler bekler. yemek filan yapıyorum bende bu arada. saat 4 gibi tekrar yoğurtla meyve veriyorum. Sonra oyunlarla vakit geçiriyoruz.
Ramazan girdi gireli iftar vakti basıyor yaygarayı. uyku modu başlıyo biz sularımızı içip eşimle birlikte uyutuyoruz Efe beyi. sonrasında iftar. Bu uykusu Efe'nin sabaha kadar , aralarda mızmızlanıyo ve mama veriyorum tekrar uyuyor Allahtan. Şimdilik böyle akşam uykusu çok şükür iyi olunca bende dinleniyorum ya da erkenden bende uyuyorum sabah zinde olmak için malum 5.30 da mesai başlıyor.

X