slmlar canolar nasilsiniz tatildekiler dönmüs ohh ne güzel hos geldin esmacigim tatilinin güzel gecmesine cok sevindimm
fusuncugum makinani bulmusun ii bari ya fotolar bekloruzz
aslicigim bizimkide cok aciyo usdunu ya bi bakiyorm üstünde bisi yok uyku tulumu alicam artk yapcak bisi yok hep aciyo usdunu cünkii
sibosum canom ins istedigin eve cikicaksin cnm
kizlar sibosum bize gelecek ben su tr ye gidip geleyim de ayy simiden heycan var bnede ne yapsam nasil agirlasam misafirlerimi diyeee
merhaba şehnazcığım ne güzel tr geliyormuşunnn valla ne olursa olsun memleketin başka şehir bile bambaşka geliyo insana
bu arada emel cumartesi günü konya ya uğradık mevlanayı gezdik etli etmek yedik valla numaran olsa arayıp soracakdım iyi bir yer söyle bize neredn yiyebiliriz diye ama mevlananın yakınlarında bir yerde yedik artık
[kızlar ıdrar testimiz temiz çıktı....alkisalkisalkis..sanırım huggies kokuttu çişimizi.:kedi:.primaya devam edicem beğenmedim ben bunu...
multitab dan da olabilirmış..c vitamini koku yaparmış...
batu ya tatilde uslu durduğu için maaşallah..darıs başımızza ....
kızlar ben ezgiden haber alamıyorum..göeniniz duyanıızvar mı?:uhm:
kızlar merhaba füsuncum gözün aydın canım bulmuşsun fotoğ. mak. esmacım hoşgeldin canım ohh ne güzel tatil yaptın geldin darısı seneye bizim başımıza aslım allah kavuştursun canım bize gelincee dün liya ateşlenmişti biliyorsunuz bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok ama çok teşekkür ederim dün akşam yine ateşi yükseldi ilaç verip düşürdüm sabaha kadarda tek badyle yatırdım üstünede bişey örtmedim korkudan. yavrum üşüdü biliyorum ama ne yapayım ateşinin çıkmasından iyidir. neyse sabah hemen doktoruna gittik boğazında hafif kızarıklık gördü ama idrar tahlilide istedi. çok şükür tahlilimiz temiz çıktı. o yüzden ateşin boğazdan dolayı yükseldiğine karar verdi doktor. hafif bir antb. yazdı ateşi yükselirsede carpol ver dedi. eve geldiğimizden beri ateşi çok yükselmedi 37 küsürlerde işte ama huzursuz neyse önemli bişey çıkmadı ya ....
Selam kizlar...
Esmacim gelmis hosgelmiss :)
Sehnazim maksat birlikte vakit gecirmek ne agirlamasi felan - serdal ve tolga eniste cocuklara bakcek biz gezcez hahaha :roflol:
'Biz ev komisyonuna gittik ve söyledik iste ev kücük felan filan tamam dediler rutubet basliyor evde onuda anlattik tamam dediler ve 12.Eylüle kadar mutlaka bi cevap alacagimizi söylediler ve adam olumlu olur yarim seneye ev cikar dedi ... Bekleme numaraniz asagi iner dedi bekliyoruz :)
Evi temizliyim gelicem yine..
Bu arada unutmadan Liyacima gecmis olsun - insallah atesi hic cikmaz inerde iner - bogazida cabucek gecer minnosun:)
selamın hello nassınız kızlar ben çok iyyim kızımın tahlilleir iyi çıktı 1 haftada 300 gr almış 2cm uzamış çook mutlu oldum ama dr sontalı idrar istedi kültür için 2 tane dr uğrastı bizi odaya almadılar üzülürsünüz diye ama sesini duydum nasıl ağladı o içerde ben dışarda malesef çektiği okada rişkenceye rağmen idrarını alamadılar tekrar poşet taktık dr poşetteyken bukadar mikrop normal dedi poşetin felan ki ri olabilir dedi üneyse tekrar verdik 2 gün sonra dr a telefon edip öğreneceğizz iştahı felan nasıl dedi bende iyi dedim ayda 1 kere kültür yaptır en ufak bir üreme görülürse hemen gelin dedi nasıl mutluym anlatamam umarım 2 gün sonra iyice rahatlayacağım çok teşekkür ederiim size destek olduğunuz için iyi dilekleriniz ve dualarınız için sizi seiyoz dünyanın en zayıf 90-60-90 mart anneleri cınlarım benim
hepimize geçmiş olsun...buna şükür.. hastanede 42 günlük mini bi kız vardı hatice..enfeksiyon kapmış yazık anacığı nasıl sarıp sarmalıyordu.. annesi benden bile küçüktü ambole olmuş zavallı... bebeği ağladıkça helak oldu...
en azından biz birazda olsa yırttık... savunma sistemleri şimdi daha sağlam günden güne güçleniyor mart bebekleri... herküllerim xeynalarım benim... maaşallah..
bak bak kacırmısım sohbetlerı nasılsınız bayanlar deryacım idile cok sevındım güzel kılo almış maşaallah bizden haberler annem gıttı bende 1 hafta yıllık ızın aldım 1 hafta sonunda kayınnacıgım gelecek bakalım güzel anlasacakmıyız valla anlasamasak bıle oglum hersey katlanıcam
ahu cok sevindim defnenin herseyinin temiz cikmamsina
fundacigim ins ateslenmez yine ve bogazi biran evvel iyilesir
sibosum cok sevindim ins sizde biran evvl evinize yerlesirsiniz ins hemncecik cikar
deryacigim anlatamm o kadar sevindim ki inan gözlerim dolarak okudum yazini sonuna kadar sevincden doldu gözlerim annesi azcik cni yandi idilmizin ama cok sükürki herbisisi temiz cikdi sükürler olsun ki allhimaa ins bi dahada olmaz
veee diger deryacigimm ne güzel bu 1 haftayida yigitle gecirrsin bol bol annesii
herkese günaydın funda canım liyaya geçmiş olsun inşallah hemen atlatır annesi ateşide yükselmez derya idilin sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım nede güzel kilo almış maşallah ona annesi sibel inşallah eylüle kadar güzel haber gelecek ve koca bir evin olacak canım yiğidin anası derya:) ne güzel yıllık izin almışın oğluşunla geçiriyorsun ama sana şunu söyleyem bu ayrılık daha çok zor oluyo dün batu hiç durmamış ağlamış kuzum gerçi bende burda ağladım çok zorlandım ondan ayrılırkenn
günaydddınnlar olsun herkeseee...
deryacım gözümüz aydın şükürler olsunki geçti artık...
liyacımda düzelmiştir umarım..
ahu defneninde tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım,şükür..
benim aklım hala yiğitte nası oldu acabaki?
dilek de yok,boğuldunmu bacım öteki dünyadan bi ses ver helenaniknanik