2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu dvit olayından ben çok pis huylandım.... neden yurt dışında verilmiyor oysaki burası almanyadan ingiltereden daha da güneşli.... bide ben 17dakka güneşe çıkmak bebeğin günlük d ihtiyacını karşılıyor diye okudun... bana rakam çok tuhaf geldi ne bileyim 15-20 dakka yerine çok net 17 yazmışlar.....

bide bişey sorucam idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar....ya defnemin çişi bi tuhaf kokuyor bezin rengide tuhaf sarımsı.... dr dan randevu aldık yarına ama merak ettim sizin kızlarda belirtiler neydi....

ben prima kullanıyordum huggise geçtim sarı renk ondan da olabilir mı? primada mavi yerden daha önce rengi belli lmuyor olabilir.... ayrıca mamaya geçtik defne sıvı sevmiyor diye biraz yoğun yapıyorum herşeyi yani az sulu..acaba bunlardan da olur mu?....

şu iştah olayıda bizde de kötü sıcaklardan herhalde..

ohh ohh ii olmuş kocişinle eğlenmişsiniz ... bizde defneye bakacak adam yok 3lü takılıyoruz... defneyi taşımaktan biz el ele bile tütüşamıyoruz...:gitme:... bugün gittiğimiz restauranttaki garson acıdı halimize de "isterseniz siz yiyin ben sallayım bebeği.." dedi çok güldük ...

Kizlar bu arada yarin ev dairesine gidiyoruz eger kabul ederlerse bir bucuk sene yerine yarim sene yada bir kac ayda yceni bir ev cikabilir ve büyük bi eve tasinabiliiriz cogunuz biliyordur evim cook kücüükkk insallah kabul ederlerde büyük ev verirler biktim artik bu evden hergecen gün doluyor...

Ahucum ara sira iyi oluyor dene bir an önce derimm:)
kendine geliyorsun cünküü... hep evde - bebekle biraz bulaniyor insann..
Dvite gelince ben veriyorum - bir sene boyunca verilecek sonra devami icin bakicaz dedi doktor...
bencede cok sacma Türkiye Almanya-Avusturyadan cook sicak neden verilmesin ki buralar da?
Ama demir ilaci vermiyorum mesela - kan tahlilinde demir eksikligi cikmamisti cünki..

inşallah istediğin gibi bi ev olur.. küçük ev temizlik için iide eşyalar sıkıştırdımı çok zor..insanın içini bunaltıyor... şöööle ferah bi eve çık.. bizede foto koy

aahhh ahhh sorma defneyle olmak güzelde hakkaten insan arıyor arada rahatlamayı...

geçen hafta kaynanam bizdeydi...(kayınvalide bile yazamıycam..kaynana lafı ona çok bile .:mymeka:... ayrıca canımıza okudu ki bu konu hakkında topic açsam yeridir...hiç anlatmayım...) dışa çıkarken defneyide almak zorunda kaldık bakmadı kadın. bide ben emzirip yatırıp çıkıcaktım. allah kimseyi muhtaç etmesin böylelerine.

Ahucum ona gelince anneme sordum ben oda diyorki nezaman ek gidalara basladin ve alisti rüya ozaman sabah aksam birak isteren yanimda ama emzirirken birakma - kiyamam ne yapacagimi sasiririm diyor:)
Ama tabiki öylesine yok bakmam diyenlere - dedigin gibi kimsenin eline düsürmesin Allah...
Evet bende cok mutluyum her saniyemi geciririm Rüyamla - bunlari bile bile dogurdum ben ama ara sira bir saatligine bile olsa insan yanliz kalinca ayda - haftada bir kendine geliyor degisik birseyler yaptimi:)

Ahucum cok sagol canim insallah cikarim büyük bi eve hemen ama hemencik fotolari koyucammm... yeterki cikayim - ev mum doldu ben mum delisiyim - aa büyük eve tasininca güzel durur diye büyük evin esyasi hazir kücük evde ama büyük ev yokk

biz ek gıdaya geçtik onunki bahane... neyse hiç anmayım....

yeni eve çıkmak çok güzel yaa insan pek bi özeniyor. onu alayım bunu alayım diye...delikafadulden... sen şimdiden başlamıssın... hadi hayırlısı :Saruboceq:

günaydddın herkeseee..ooo muhabbet güzelmiş gece..
dün akşam bizim arkadaşlar bizdeydi öğleden sonra aradılar geliyoruz akşam çayına diye.deepfrezde herşey vardı onları çıkardım yanınada hemen bi sütlü tatlı yaptım sonrada kocişin yanına geçtim karşıya denize.su çok güzeldi kızlar ya..
dün öğlende mayo bakmaya çıktık tekrar..bikinim var ama mayo giyeyim dedim.aman allahım ka bus gibi hiç alışkın değilim ya bişe beğenemedim.geri döndük..
bu sene deniz bende yattı anlıcağınız..
inşallah sibelcim geçersiniz isediğiniz eve..ama büyük evde çok zor.benim oturduğum ev 180-190 m2 civarında temizlikzor oluyor burada..
ahu canım sadece idrarın koyu renk olması yada kokulu olması enfeksiyon olduğunu göstermiyor..ateşini kontrol et mesela yüksek olmalı,kusması varmı?birde iştahsızlık had safhada olmalı..eğer doktor tahlil yapıyor tahlildede nitrit pozitif çıkıyorsa enfeksiyon var demektir..ben defnecimde olduğunu sanmıyorum sen sakın bize bakıp etkilenme lütfen.

herkese günaydıııınnnn ben gelldiimmmmm sizleri çoookkk özledimmm oğlumla beraber çok güzel bir tatil yaptık denize girdi son gün havuza girdi çok hoşuna gitti oğluşumun ama çok sıcak ve nem olduğu için çok terledi boğum yerleri benek benek isilik döktü ama kayseriye gelince geçti hiç üzmedi annesini oğluşum bugün onu eve bırakıp gelmek çok koydu bana çok alışmışdık heran beraber olmaya neyse bakalım özleyelim biraz demi:))))
sizler ne yapıyorsunuz bakalım geçmişi nasıl okuyacam ben yaaaaa:)

hoşgeldin esmacım naber hayatım..
ben batuşumu çok özledim bal suratlım benim..
iyi ettiniz gezdiniz geldiniz ohh..kaynanada sizlemi geldi?sırnaşık şeynaniknanik

yok kuzum kayganayı evde bıraktık kafa dinledik zaten kocişim onla konuşmuş ağzının payını almış benle uğraşmıyor artıkkkkkk :))

kızlar geçmişi okuyamadım dün denize soktum nisanı oplattım soğuk olmasına rağmen hiç ağlamadı suya şaşkın şaşkın baktı durdu

foto makinam bulundu çok sivinçliyim muckkkkkkkkkkkkkkkk

hellooooowwwwwwwwww motooooooooooooo
eheuheueheueheuehe günaydın gül güzelleriiii bugün babamızı yolculadık gurbete gitii eheuheueheue kızımn keyfine diyecek yoktu maaşallah ama gece üşüdü üstünü örttüm açıp durdu sabah buz gibiydi hasta olmasa bari ((( artık uzun kollularla yatırcam cıbıl cıbıl yatmak yokkk

hoşgeldiniz esma ve meltem belli ki güzel geçmiş tatiliniz:)
sibel umarım istediğiniz ev çıkar. ahu dr. dan dönünce haber ver. gerçi verirsin ama umarım bi sorun yoktur.
deryanın da güzellll haberlerini bekliyorum. inşallah düzelnmiştir idil.
füsuncum makinanızı bulmanıza da çok sevindim. hadi bakalım siftah yap da foto gönder

kızlar dr. ela için sütlü pirinçli muhallebi verdi. dün gece 1 de yedirdim. 5 te uyandı yine emdi. bebeği bundan yiyip de sabaha kadar uyuyan var mı?gece uyanıyo emiyo uyuyo diyince doymuyo demekki dedi dr. ama eğer normal süreçte devam edecekse muhallebi yerine emzireyim. gerçi tadını da sevdi ama. ne kadar uzun o kadar iyi...

bir de dün yaklaşık bir büyük demet dereotu yedimDDD ay alışınca ne kadar güzel geliyo tadı:)

hoşbulduk ayşinciğim evet güzel geçti tatill ama sabah batuyu eve koyup gelmek çok zor oldu ilk işe başladığımda bu kadar zorlanmamıştım ben oğlumu çok özledim yaaa oda beni özlemiş ağlamış kuzum sabah biraz dün ankaradan kuzenlerimiz gelmişti 4 yaşındaki kızı telde babasıyla konuşurken ağlıyodu seni özledim diye çok hoşumuza gitmişdi gülmüşdük ama benim kuzumda beni özlemiş bende onu çoooookkkk özledim bende bugün onun için ağlıyorummm ayy bu sefer cidden çoookk zor olduuu kızlarrrr :gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…