SElam kizlarrr
Anil ve Liyacigima cok gecmis olsun
Ardim cicilerini güle güle kullansin
Deryacimmm dualarim sizinleee iyi haberlerini bekliyoruzz
dün gece saat birde kiz kardesim ve ben cocktail icmeye gidicektik alkölsüz amma sonra baktimki erkek kardesim ben Rüyaya bakarim zaten uyuyor gitcegiiz yer yakin diyince esimde geldi birlikte ve cok eglendik eski günler gibi oldu benim nazlanmalarim - onun elimi öpmeleri - belimi oksamalari :kedi: :kedi: bayadir cikamamistik disari iyi geldiii...
Bugün yüzmeye gittik kocis ordan ise gitti annem ve babamda bize katildi ailecek güzeldi - eglenceli gecti yeni aldigim mayoda üstüme iyi oturdu biraz kendie güvenim cogaldi off off ama halen kiloluyum...
Geliyor ama birsyler yazamiyorum bir kac gündür, sizlerii cok özledimm...
inşallah istediğin gibi bi ev olur.. küçük ev temizlik için iide eşyalar sıkıştırdımı çok zor..insanın içini bunaltıyor... şöööle ferah bi eve çık.. bizede foto koyKizlar bu arada yarin ev dairesine gidiyoruz eger kabul ederlerse bir bucuk sene yerine yarim sene yada bir kac ayda yceni bir ev cikabilir ve büyük bi eve tasinabiliiriz cogunuz biliyordur evim cook kücüükkk insallah kabul ederlerde büyük ev verirler biktim artik bu evden hergecen gün doluyor...
Ahucum ara sira iyi oluyor dene bir an önce derimm:)
kendine geliyorsun cünküü... hep evde - bebekle biraz bulaniyor insann..
Dvite gelince ben veriyorum - bir sene boyunca verilecek sonra devami icin bakicaz dedi doktor...
bencede cok sacma Türkiye Almanya-Avusturyadan cook sicak neden verilmesin ki buralar da?
Ama demir ilaci vermiyorum mesela - kan tahlilinde demir eksikligi cikmamisti cünki..
Ahucum ona gelince anneme sordum ben oda diyorki nezaman ek gidalara basladin ve alisti rüya ozaman sabah aksam birak isteren yanimda ama emzirirken birakma - kiyamam ne yapacagimi sasiririm diyor:)
Ama tabiki öylesine yok bakmam diyenlere - dedigin gibi kimsenin eline düsürmesin Allah...
Evet bende cok mutluyum her saniyemi geciririm Rüyamla - bunlari bile bile dogurdum ben ama ara sira bir saatligine bile olsa insan yanliz kalinca ayda - haftada bir kendine geliyor degisik birseyler yaptimi:)
Ahucum cok sagol canim insallah cikarim büyük bi eve hemen ama hemencik fotolari koyucammm... yeterki cikayim - ev mum doldu ben mum delisiyim - aa büyük eve tasininca güzel durur diye büyük evin esyasi hazir kücük evde ama büyük ev yokk
yok kuzum kayganayı evde bıraktık kafa dinledik zaten kocişim onla konuşmuş ağzının payını almış benle uğraşmıyor artıkkkkkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?