2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun kızlar ya işteh konusunda hepimizinki aynı heralde aman hasta olmasınlar da hastalara da allah tez şifa versin ya kıyamam o kuzucuklara

selam gençlik
anılıma liyama geçmiş olsunnn Ardiyle Defne de yeni cicilerini güle güle kullansınlarrrr
Adaşımız bizim hiç keyfimiz yok salyalar çok elimiz srekli kulaklarda diş bizi çıdrtcakk

buketcigim cok saol cnm
fundacigim cok buyuk gecmis olsun liyama
aslicigim sanada cok tesekkür ederim cnm himm aklimma gelmisken hani siz demir damlasi veriyomusnuzya biz vermiyoruzz:bbo:bisi olarmiki dr vermedi cünkim sadece d vitamini veriyoruz oda 2 yasina kadar verilecekmis

canım ben de vermiyorum demir damlasını sewmiyor onun yerine muhallebisine pekmez koyuyorum ev yapımı istersen sen de dene

ii fikirde o pekmezi yapacak adam lazim kaydirigubbakcemile3en iyisi ben anneme diyeyimde o getirsin yada ben gittigimde getireyim öyle koyayim mamalarinin icine ii fikir cok merci canomm sevorum seniopuyorumnanaktan

selam selam selam...
ben geldim millet adıyamandayım artıkın taşındım, yerleştim...
sizlerden uzak kaldım özledim..
ne var ne yok...

canlarım nasılsınız dilek gecmiş olsun ama napcan sağlık olsun bitanem teyzeleri sabah çıkıyoruz hersey belli olacak nree olurc dua edin hepinizi çok öptük

canlarım nasılsınız dilek gecmiş olsun ama napcan sağlık olsun bitanem teyzeleri sabah çıkıyoruz hersey belli olacak nree olurc dua edin hepinizi çok öptük

cnmcim ins cok güzel haberler vericeksin bizlere buna cani gönülden inaniyorm ve icimden öyle geliyo ikinizide cok öpüyorm bizi sakin habersiz birakmaopuyorumnanaktan

selamm herkese döndük biz artık tamamen,sezonu kapattık...
yne çook ii geldi bu tatil bize,doğa dışarı çok çıkamadı burnu akıp öksürdüğü için ama hasta olmadı çok şükür,bende sanırım biraz fazla yüzerek 600gr cık vermişim:))
EE herles iimi hasta bebişler nasıl en çok alya derini ve idil türküyü meral ettm umarm iileşmişlerdir

selam gençlik
anılıma liyama geçmiş olsunnn Ardiyle Defne de yeni cicilerini güle güle kullansınlarrrr
Adaşımız bizim hiç keyfimiz yok salyalar çok elimiz srekli kulaklarda diş bizi çıdrtcakk
kıyamam ben ona annesi öp benim yerime. adaşı da aynı durumda sabahtan akşama kadar çığlığa devam bi de kendi eli yetmiyor beniğm elimi yakalayıp ısırıyor :)

selam selam selam...
ben geldim millet adıyamandayım artıkın taşındım, yerleştim...
sizlerden uzak kaldım özledim..
ne var ne yok...
hoş geldin canım bende epeydir yoktum zati

hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım dualarım seninle

sende hoş geldin canım biz iyiyiz dişimiz kaşınıyo okadar :)

ooo topic şenlenmiş..hoşgeldiniz hatun kadınlar.
liyama geçmiş olsun diyorum.prensesim benim..tubacım hoşgeldn sende hayatım tekrar aramızda grmek istiyoruz seni..
meltem gezginci seni bizim yerimizede gez hele..tatilde kilo veremediğin için üzülme hayatım ben çok tanıyorum tatile gidip kilo alanları..muck.
ardacım ciclerini güzel güzel kullansın..
idilcim sendende güzel haberler bekliyoruz..
buket sanırım bu dönemsel bir iştahsızlık.idğer topicleride takip ediyorum hemen hemen herkesin bebesinde mevcut bir durum bu..
aslıcım fiyat çok iyi.sizde mbakmıyor değilmi siz ona götürüyorsunuz?off bizde güvenilir brini nasıl bulucaz ki?
bu arada bende demir damlasını çok sık kullanmıyorum.pekmez içinde kayınvalideme bi rica edicem bakalım umarım yapar.
emelden ses yok;nasıl oldu yiğit acaba?bu arada anılımada geçmiş olsun.unuttuğum olmamıştr umarım..

kızlar ya hotmailde fotoğraf göndermenin kısa bi yolu vardı bütün fotolar çıkıyodu aralarından üstlerine tıklayıp istediğin sayıda seçiyodun nasıldı bilen varmı

bende clipso var onda da buharda pişirme var denemek lazım.bende bugün kabak fasulye pirinç patates haşladım rondadan geçirdim zeytinyağı döktüm ama yemedi yaramaz.fazla karışık geldi heralde :)

tek tek dene en azından neyi sevmedi anlasın....benimki faza yağ koyunca öğğğkk yapıyor..diyette hatun...kaydirigubbakcemile3

SElam kizlarrr
Anil ve Liyacigima cok gecmis olsun
Ardim cicilerini güle güle kullansin
Deryacimmm dualarim sizinleee iyi haberlerini bekliyoruzz
dün gece saat birde kiz kardesim ve ben cocktail icmeye gidicektik alkölsüz amma sonra baktimki erkek kardesim ben Rüyaya bakarim zaten uyuyor gitcegiiz yer yakin diyince esimde geldi birlikte ve cok eglendik eski günler gibi oldu benim nazlanmalarim - onun elimi öpmeleri - belimi oksamalari :kedi: :kedi: bayadir cikamamistik disari iyi geldiii...
Bugün yüzmeye gittik kocis ordan ise gitti annem ve babamda bize katildi ailecek güzeldi - eglenceli gecti yeni aldigim mayoda üstüme iyi oturdu biraz kendie güvenim cogaldi off off ama halen kiloluyum...
Geliyor ama birsyler yazamiyorum bir kac gündür, sizlerii cok özledimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…