Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam selam selam...
ben geldim millet adıyamandayım artıkın taşındım, yerleştim...
sizlerden uzak kaldım özledim..
ne var ne yok...
selam selam selam...
ne var ne yok...
canlarım nasılsınız dilek gecmiş olsun ama napcan sağlık olsun bitanem teyzeleri sabah çıkıyoruz hersey belli olacak nree olurc dua edin hepinizi çok öptük
kıyamam ben ona annesi öp benim yerime. adaşı da aynı durumda sabahtan akşama kadar çığlığa devam bi de kendi eli yetmiyor beniğm elimi yakalayıp ısırıyor :)selam gençlik
anılıma liyama geçmiş olsunnn Ardiyle Defne de yeni cicilerini güle güle kullansınlarrrr
Adaşımız bizim hiç keyfimiz yok salyalar çok elimiz srekli kulaklarda diş bizi çıdrtcakk
hoş geldin canım bende epeydir yoktum zatiselam selam selam...
ne var ne yok...
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım dualarım seninlecanlarım nasılsınız dilek gecmiş olsun ama napcan sağlık olsun bitanem teyzeleri sabah çıkıyoruz hersey belli olacak nree olurc dua edin hepinizi çok öptük
sende hoş geldin canım biz iyiyiz dişimiz kaşınıyo okadar :)selamm herkese döndük biz artık tamamen,sezonu kapattık...
yne çook ii geldi bu tatil bize,doğa dışarı çok çıkamadı burnu akıp öksürdüğü için ama hasta olmadı çok şükür,bende sanırım biraz fazla yüzerek 600gr cık vermişim:))
EE herles iimi hasta bebişler nasıl en çok alya derini ve idil türküyü meral ettm umarm iileşmişlerdir
evet ya biz de ayrın yaptırcazkızlar yaa bu 4.ayın sonunda aşı var demi yanlış hatırlamıyorum...
bende clipso var onda da buharda pişirme var denemek lazım.bende bugün kabak fasulye pirinç patates haşladım rondadan geçirdim zeytinyağı döktüm ama yemedi yaramaz.fazla karışık geldi heralde :)