2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

helaaallll :)) bednde başlıyorum haftaya diyete artık bu kiloları vermem ne kadar sürer onu bilmem ama :)

sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:

aynen canım ya bende biraz önce sağdım 60 cc çıktı adanın 1 öğünü bile deil ki akşama kadar da hor sağımdan 5-10 cc falan çıkıyor uğraşmıyorum bende artık .. mafoldumben

kızlr şimdi bi yazı okudum bi kadının 6 aylık bebeği varmış ve katı gıdalara geçiyormuş cam rendeyi soruyor doktoruna ve doktor cam rende metal rende farketmez cam daha kolay ve pürüzsüz parçaladığı için cam rendeyi öneriyoruz demiş.yani şimdi rondodan geçirsek meyveleri olmazmı acaba?

özgecim ben artık herşeyi veriyorum..blendırdan geçirip yani.
kayınvalidem sağolsun bu konuda acayip kamçıladı beni..bide o dediğim doktorun yazılarında da okuyunca daha cam rendeyle filan uğraşmıyorum..
sende uğraşma bence
ben bugün pek hamaratım.saat 6dan beri ayaktayım..yorulma nedir bilmedim kızlar ya..
çamaşır katladım,çamaşır astım,evi süpürdüm,sildim,,toz aldım,balkonları sildim,bulaşık mak içini boşalttım.bayo tuvaleti temizledim.alyayı yedirdim oynattım,yıkadım tekrar uyuttum..zemuszemus
az sonrada kociş kalksın yatak odasını süpürüp silicem tozunu alıcam nevresim değişicem..biri beni durrdurrsunn lütfeeennnhihoyyythihoyyyt

gunaydın kızlarrrrrrrrrr ben denıze gıdıyorum ıns bogulmadan gerı gelırım :roflol:

gulsahım bravo canım supersın bı ara bızede gel :roflol:

gunaydın kızlarrrrrrrrrr ben denıze gıdıyorum ıns bogulmadan gerı gelırım :roflol:

gulsahım bravo canım supersın bı ara bızede gel :roflol:

kız dikkat et haaaaa ciddi ciddi boğulma yaneelmaz:
valla bu gazla olabileer sanırım..bu hafta kadını da çağırmıcam zati..gerek yok evim misler gibinalkisalkisalkis

gülşahcım helal diyorum başka da bişey demiyorum ada saolsun bugün hiçbiiş yaptırmıcak bana.önceden sabah uyurdu hiç olmazsa işlerimi hallederdim bende ama bugün yerinde durmuyo yaramaz :)
canım neleri atıyosun rondoya? sebze attığın da oluyomu?

geçenlerde cam rendeyi bulanadım normal rendeyle rendeledlim..zaten şeftali yumuşaktı pütürsüz oldu... ben cam normal rende kaşıkla ezme ayırmıyorum amaç güzelce püre olsun yeterr.... rondo da our.....:icecream:

kızlar buharda pişirici mak buldum tefalin outletinden... piyasada 110-130 arası kutusu yok diye defoluya çıkarmışlar..56ya aldım..ne yapayım kutusunu garantisi filan hepsi var...lapin gibi atladım

kabak haşladım üstüne az zeytinyağ..kaşıkla ezdim yedi...biraz fazla halşlayınca zaten dağılıyor sebzeler ..rndodan girmemede gerek kalmadı...tavsiye ederimm

maşallah gülşah, kimse seni durdurmuycak içine sinene kadar temizle canım.

dilek nereye gidiyosun canım? dikkat et kendine. bol bol yağlan. ben 2-3 saat havuzda kaldım sinir bi şekilde soyuluyorum öggggg...

süheyla canım çok üzüldüm süte kıyamammm... ama sen de azalıyo diyip durma. artar umarım. bol bol iç.

günaydddın..nabersiniz?
aslıcım bişe sorcam ne zamandır aklımda..bakıcıya ne kadar veriyosun?

canım burada piyasası 250 ile 500 arasında 250 olanlar sadece çocuk bakıyorlar yemek temizlik vs yapmıyorlar ve evlerinde bakıyorlar 500 alanlar her işi yapıyorlar ve genelde 2. bir çoxuk da sözkonusu oluyor :))) biz 300 veriyoruz ablaya sağolsun ablamız çok iyi herşeyi yapar ama ben 300 le kalmıyorum hediye falan alıyorum ya da pazara çıktığımda kendimize balık kıyma vs. alıyorsam bir paket de onlara alıyorum :) eşi evi terkedip gitmişti o da geri geldi adam da çok iyi biri Ada yı çok sewiyorlar Ada da onları gördüğünde sewiniyoropuyorumnanaktan

bende clipso var onda da buharda pişirme var denemek lazım.bende bugün kabak fasulye pirinç patates haşladım rondadan geçirdim zeytinyağı döktüm ama yemedi yaramaz.fazla karışık geldi heralde :)

aslı yaw sen benle konuşmuyomusun?

kız delüüüü nerden çıkardın onu ben 7 düvelle barışık insanım küsme huyum yoktur ayrıca nie böyle birşey yapayım koskoca mart bebeklerinin içinde kızımın adaşını niye üzeyim di mi ama?? mesajlara cevap vermediğimi kastediyosan çok bölük pörçük giriyorum siteye bülü sürekli pc yi alıyo cm oynuyo sık bakamıyom bebemmmm ondandırrrr:1hug::asigim:

slm güzeller nbriniz looooooo

biz sabah erkenden kalktik burada bagzi yerler acikdi oraya gittik ananeyide aldik gezdik cok yoruldummm oglusumun odasina hali aldik öncveki aldigimiz hali cok ufakdi buu ii oldu hemide cok uyguna aldik ii günlerde kullansn ins bizden böyle isdee

dilegim bitanem cok ama cok üzüldüm ya neyseki kartlarini durdurmusun cnm ins en kisa zamnda bulursun para icinde alyamin sadakasi olsun napcan cana gelcegine mala gelsin derlerya bitanemmm
bolbol da yüz dünürün icinde hemii ben bu sene havuza falan hic gitmedim güya tr ye gelcem denize giderim diye kendime ve oglusma mayo almisdim ama napalim kismet

Selam kızlaaarrrrr.
Sevgili dünürümün güzel günaydını yok bugün.. Sanırım ev ahalisiyle güzel bir gün geçiriyodur.
Gülşahım tebrik ediyorum canım seni. Süpersinn.. Kiloları veriyorsun..evi temizliyorsun... Yürüyüşler yapıyorsun... Hayat normale dönüyor senin içinn.. Süperrrr... alkisalkisalkis:lepi:
Dileeeek güzelce yüz boğulmadan gel yoksa kafanı kırarım bakkaydirigubbakcemile3
Ahucum makineni güle güle kullan canım..
Şehnazım sizde halınızı iyi günlerde kullanın..Ardacımda üzerinde yürüyerek eskitsin inşallah.

yok dünürüm yok liyayla uğraşıyorum
kaç gündür iştahı yoktu bugün ateşi çıktı ilaç falan verdim üstünü soydum onu takipteyim kafam karışık yanii
yoksa günaydın deyip demediğimin bile farkında değilim canım

Kıyamam canım yaaa.. Nooldu acep.. Anıl'ın da iştahı yok.. Eskisi gibi yemiyo. Mamada bile 90 cc yi zor bitiriyo.. ısilikde çıkmış kollarında kızamık zannettim dün birazda ateşi var gibi geldi.. Bugün azalmış biraz.. Ne kadar evhamlıyız biz anneler yaaa. Aman hasta masta olmasınlar kuzucuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…