helaaallll :)) bednde başlıyorum haftaya diyete artık bu kiloları vermem ne kadar sürer onu bilmem ama :)Bu arada bende 56 olmuşum.. Hedefim 55 idi zaten.. Kaldı 1 kilo.. Hamile kalmadan önce 52 kiloydum ama o kadar düşmesemde olur çok zayıf görünüyorum o zaman. Ama bir çabam yok,herşeyi yiyorum... Tatlıyla aram hiç iyi olmadı zaten.. Sıcaklardan sanırım.
sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:yahu evet demir ilacını benimki de hiç sevmiyor D vitaminine gelince güeşin anavatanında yaşıyoruz gezmeyi seven bir bakıcım var dolayısıyla iki ilaca da ben fazla gerek görmüyorum zira yurtdışında da bu damlalar verilmiyor ne demir ne de d vitamini acaba 3. dünya ülksesiyizi diye dünya sağlık örgütü bize illa demirle d vit verin mi dio hahahahahahahahahahahahahha kıllıktan yanee :)))) yemişim WHO yu ehuehuehuehue
aynen canım ya bende biraz önce sağdım 60 cc çıktı adanın 1 öğünü bile deil ki akşama kadar da hor sağımdan 5-10 cc falan çıkıyor uğraşmıyorum bende artık .. mafoldumbenson sütlerimi sağıyorum kızlar ve az önce sağdığım sütün hepsi döküldü hüngür hüngür ağlamak istiyorum senağlama 1 saat boyunca uğraşmıştım kuyudan su çeker gibi ve makinede damla kalmasın diye uğraşırken elimden kaydı hepsi döküldü senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gunaydın kızlarrrrrrrrrr ben denıze gıdıyorum ıns bogulmadan gerı gelırım :roflol:
gulsahım bravo canım supersın bı ara bızede gel :roflol:
ay bende çok özledim yüzmeyi git yüz güzelce ooooohhhhhh zemuszemusgunaydın kızlarrrrrrrrrr ben denıze gıdıyorum ıns bogulmadan gerı gelırım :roflol:
gulsahım bravo canım supersın bı ara bızede gel :roflol:
kızlr şimdi bi yazı okudum bi kadının 6 aylık bebeği varmış ve katı gıdalara geçiyormuş cam rendeyi soruyor doktoruna ve doktor cam rende metal rende farketmez cam daha kolay ve pürüzsüz parçaladığı için cam can rendeyi öneriyoruz demiş.yani şimdi rondodan geçirsek meyveleri olmazmı acaba?
günaydddın..nabersiniz?
aslıcım bişe sorcam ne zamandır aklımda..bakıcıya ne kadar veriyosun?
bende clipso var onda da buharda pişirme var denemek lazım.bende bugün kabak fasulye pirinç patates haşladım rondadan geçirdim zeytinyağı döktüm ama yemedi yaramaz.fazla karışık geldi heralde :)kızlar buharda pişirici mak buldum tefalin outletinden... piyasada 110-130 arası kutusu yok diye defoluya çıkarmışlar..56ya aldım..ne yapayım kutusunu garantisi filan hepsi var...lapin gibi atladım
kabak haşladım üstüne az zeytinyağ..kaşıkla ezdim yedi...biraz fazla halşlayınca zaten dağılıyor sebzeler ..rndodan girmemede gerek kalmadı...tavsiye ederimm
aslı yaw sen benle konuşmuyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?