- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
- 358
helaaallll :)) bednde başlıyorum haftaya diyete artık bu kiloları vermem ne kadar sürer onu bilmem ama :)Bu arada bende 56 olmuşum.. Hedefim 55 idi zaten.. Kaldı 1 kilo.. Hamile kalmadan önce 52 kiloydum ama o kadar düşmesemde olur çok zayıf görünüyorum o zaman. Ama bir çabam yok,herşeyi yiyorum... Tatlıyla aram hiç iyi olmadı zaten.. Sıcaklardan sanırım.
sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:yahu evet demir ilacını benimki de hiç sevmiyor D vitaminine gelince güeşin anavatanında yaşıyoruz gezmeyi seven bir bakıcım var dolayısıyla iki ilaca da ben fazla gerek görmüyorum zira yurtdışında da bu damlalar verilmiyor ne demir ne de d vitamini acaba 3. dünya ülksesiyizi diye dünya sağlık örgütü bize illa demirle d vit verin mi dio hahahahahahahahahahahahahha kıllıktan yanee :)))) yemişim WHO yu ehuehuehuehue
aynen canım ya bende biraz önce sağdım 60 cc çıktı adanın 1 öğünü bile deil ki akşama kadar da hor sağımdan 5-10 cc falan çıkıyor uğraşmıyorum bende artık .. mafoldumbenson sütlerimi sağıyorum kızlar ve az önce sağdığım sütün hepsi döküldü hüngür hüngür ağlamak istiyorum senağlama 1 saat boyunca uğraşmıştım kuyudan su çeker gibi ve makinede damla kalmasın diye uğraşırken elimden kaydı hepsi döküldü senağlamasenağlamasenağlamasenağlama