2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emel canım ben bazen veriyorum bazen vermiyorum.mamalarda zaten var.bu internette bahsettiğim doktorada sordum verme dedi bana..

dilekcim çok geçmiş olsun canım üzülmemek elde değil biliyorum ama canınız sağolsun
giden parada başınızın gözünüzün sadakası olsun

kızlar kesinlikle bebekleriniz büyüyünce 2. yi yapın
ben iyiki ilayda büyüyünce yapmışım bu gece buna birkez daha emin oldum
gece liya uyandı acıkmış kalktım baktım ilaydada uyanık kitap okuyor
neyse mamasını yaptım liyaya vereceğim ilayda sen yat anne uykun açılmasın ben yediririm dedi
yedirmiş uyutmuş ben sabah uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam canım kızım benim
çok duygulandım benim yarı yardımcım liyanın küçük annesi o :)
Maaşallah Liyacığıma.. Yetiştiren güzel yetiştirmiş,Allah da merhametini vermiş şükür. Onunda gönlüne göre olsun herşey inşallah.

bu arada kızlar 68 olmuşum..düşünebiliyomusunuz..
1.5 ayda verdiğim kiloyu..
tam 10 kilo..
Allahım çok büyük,hedefim 57..Allahın izniyle istediğim kiloya düşeyim başarı öykülerine yazıcam öykümü..zemuszemus
alkisalkisalkis:lepi: Tebrik ederim canım. Ama dikkat et vitaminlerini ihmal etme güçsüz kalma emi.

selam kızlar nasılsınız biz sonuçları pazartesi alıcaz yani herşey paartesi belli olacak ddün tahlilleri verdik işte
sizler nasılsınız
gülşah ne güzel zayıflamışın galiba ben hiç zayıflayamayacağım
k m n m kj bunları idil yazdı çıldırıyo klavyeyi görünce xz<a ÇP>
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım.

konuşmaya çalışıyor hiç durmuyor doktoru bayılıyor
sinirleniyor şimdide eltimde bişeyler demeya çalışıyor ama diyemiyoor
babaıs bu 15 güne kalmaz yürür diyor
hiç durmuyor durduramıyorum
Maaşallah fındık kurdu bu yaaa.

bu arada kızımın öksürüğü devam ediyo. ya dün gece de kuzenimin kızı hastaneye kaldırıldı. 13 gün sonra yaşını dolduracak. diş çıkarıyo. aynı zamanda klimadan şüpheleniyolar. 41 derece ateşle yatırdılar.
aman kızlar dişlere dikkat. offf tüm bebekler hastalanıyo. heppsine acil şifalar diliyorum...
Geçmiş olsun canım... Allah tüm bebelere şifa versin inşallah.

selam kızlar nasılsınız ben kaç gundur gıremıyorum pc yı bıle açamadım sarı papatyam kaç gundur yedıgını çıkartıyor en son babası ıle kavga ettık ben sen camı açıyorsun gece o yuzden dıyordum ama kusma kesılmedı dahada arttı dun dr.ye gıttık yenı ek gıdaya geçenlerde olur dedı miğdesi ekşiyor dedi bir şurup verdi onu ıçırıyorum kusmuyo ıçırmedıgım anda her taraf kusmuk oluyo sınırlerım yıprandı yamafoldumbenmafoldumben
Şurup işe yaramış sevindim. İnşallah çabuk alışır kuzucum.. Yesinde yarasın.

günaydın güzel anneler ve bebişleri. 2 gündür girip okuyup çıkıyorum okuduumdan bişey anlamadıım gibi cevap da yazamıyorum ada saolsun dün hepsinden berbat geçti akşama kadar bağırdı beynim patladı resmen..
bugün şu bel ağrım için başka doktora gidicem romatizma olabilir demişti önceki. bakalım yaptıralım tahlilleri
İnşallah temiz çıkar sonuçların canım.. Benimde omurilik kemiğim ağrıyor ama doktora gitmeye üşeniyorum ya da ne bileyim kötü bişey çıkar belki diye erteliyorum..
Benimki birazda duruş bozukluğundan kaynaklandı.. Anıl doğduğundan beri neredeyse kamburum çıkacak. Aklıma geldikçe dikleştiriyorum kendimi.

kızlarrr çok kotuyum ya cüzdanımı kaybettım için esimin alyanın benım kımlıklerım kartlarım sıgorta kartım kk kartım hepsi gitti :( lutfen dua edın bulunsun ya offffff
yok kızlar malesef gitti herşey kartlarımı iptal ettirdim şimdi karakol ve gazeteye ilan vercem :(
Kıyamam canım yaaa. Çok sinir bozucu.. Birsürü uğraştıracak şimdi seni. Cana gelmesin yeterki.

Bu arada bende 56 olmuşum.. Hedefim 55 idi zaten.. Kaldı 1 kilo.. Hamile kalmadan önce 52 kiloydum ama o kadar düşmesemde olur çok zayıf görünüyorum o zaman. Ama bir çabam yok,herşeyi yiyorum... Tatlıyla aram hiç iyi olmadı zaten.. Sıcaklardan sanırım.

Canlarım 56 kiloyla bile balık gibi görünüyorum.. Çok zayıf değilim yani. Boy fazla yok.

yahu evet demir ilacını benimki de hiç sevmiyor D vitaminine gelince güeşin anavatanında yaşıyoruz gezmeyi seven bir bakıcım var dolayısıyla iki ilaca da ben fazla gerek görmüyorum zira yurtdışında da bu damlalar verilmiyor ne demir ne de d vitamini acaba 3. dünya ülksesiyizi diye dünya sağlık örgütü bize illa demirle d vit verin mi dio hahahahahahahahahahahahahha kıllıktan yanee :)))) yemişim WHO yu ehuehuehuehue

yahu evet demir ilacını benimki de hiç sevmiyor D vitaminine gelince güeşin anavatanında yaşıyoruz gezmeyi seven bir bakıcım var dolayısıyla iki ilaca da ben fazla gerek görmüyorum zira yurtdışında da bu damlalar verilmiyor ne demir ne de d vitamini acaba 3. dünya ülksesiyizi diye dünya sağlık örgütü bize illa demirle d vit verin mi dio hahahahahahahahahahahahahha kıllıktan yanee :)))) yemişim WHO yu ehuehuehuehue
:roflol::roflol:çok hoşşun aslım yaaa doğru olabilir yanii:roflol::roflol:

aslında doğru yaa zaten bıngıldağın hemen kapanması da istenmeyen bi durum diye biliyorum.neden d vitamini verdirtiyolar ki :uhm: bu işte bi pislik olmasın CADIARZU

sağlık olsun diyelim Dilekcim, ben de 40 tl düşürdüm demiştimya sonrasında eşim iyi bi iş aldı unuttuk o parayı:) gidince geliyo gibi geliyo bana. inşallah bulan ihtiyaç sahibidir diye düşünürüm hep. ama uğraşılar da insanın caını sıkar şimdi:S

Emel gülşahın bahsettiği dr. du sanırım demir ilacı sonraki yıllarda alerjik bünyeler yapıyomuş. ama tabi tahlillerde demir eksikliği farkedilirse de kullanılmalı bence.

son sütlerimi sağıyorum kızlar ve az önce sağdığım sütün hepsi döküldü hüngür hüngür ağlamak istiyorum senağlama 1 saat boyunca uğraşmıştım kuyudan su çeker gibi ve makinede damla kalmasın diye uğraşırken elimden kaydı hepsi döküldü senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Back