2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar:)
gülşah sen yazınca şaşırdım bizimki olsa öncekileri de çıkarır. hani emzik biraz mide bulandırıcı gibi geliyo. benim kız almıyo belki ondan öyle düşünüyorum. ama neyse bi yolu bulunmuş:)

geçmiş olsun özge, fıtık ve romatizmadan mı şüpheleniliyo? yoksa fıtık olmadığın kesinleşti mi? çünkü ilk olarak fıtığı araştırıyolar diye düşünüyorum...

yarasın annesi adamıza:) yesin yesin büyüsün.

ben de dün 2. defa pirinçli muhallebi yaptım. 5 saat tuttu kızımı. 4.5 ta yine uyandı. sonra 7 de uyandı. yine taşındık salona. heryerim ağrıyo valla. ama kızım burda rahat napıyım. beşiği küçük geliyo artık ya dönemiyo tepinmeye başlıyo. 1 hafta sonra annemlerdeki park yatağını alıcaz. dolansın dursun veledim...

teşekkürler ayşincim ya fıtık başlangıcı varmış. küçükmüş yani ama yatınca dinlenince ağrıların hafiflemesi gerek benimki artıyo dedim ondan romatizma olabilir dedi bugün açıktır umarım gideceğimiz yer bi de orası baksın bakalım
al tabi annesi parkyatak çok iyi bizimki ilk doğduğundan beri park yatakta yatıyo kullanışlı heryere taşıyoruz yanımızda :)
bu arada aslıcım dondy de yatmaya tekrar başladı ada :)

Dİlegım tesekkur ederım balım
Özgem meyveyı kusmuyo danınoyu kusmuyo mamayı kusuyo fıskırtarak hemde
canım aynen benimki de öyle sanırım mama ağır geliyor bence ilaç kullanma mamayı sonraya bırak bizim dr mama için daha erken kaldıramaz demişti

kızlarrr çok kotuyum ya cüzdanımı kaybettım için esimin alyanın benım kımlıklerım kartlarım sıgorta kartım kk kartım hepsi gitti :( lutfen dua edın bulunsun ya offffff

dun eşimle pendıge mc donls gıttık paket yaptırmıştım hıç oyle şeyler yapmaz dıkkatlı olurdum cuzdanı mc poşetine attım o anda unuttum eşim benı eve bıraktı hıc dıkkat etmedm esımde dun poşetı çöp diye arkadaşına vermiş bunu at diye bende daha yeni fark ettim cüzdanımın kayıp olduğunu şimdi arkadaşı bakçak çöp inş bulur ya

bu arda hepinize tşk ederim arkadaşlar .

motilium dıye bır surup verdı canım

bocugum benımkının yemesınde bırsey yok
guzel yıyor 15 20 dakıka sonra mıgdesı eksıyor o yuzden kullanmam lazım surubun adı motilium

emel benim reflüm var motiliumu vermişti bana da dr. seninkinde de reflü olmasın.. yemeklerden sonra yediklerini kusması senelde reflüsü olan bebeklerde de olur... zaten bu hastalıkla yediklerine dikkat etmek lazım...

reflülü bebekler için yapılmış özel yastıklar var.. çünkü yedirip yatırırsan kusuyorlar..15-20dakkika yatırmamanlazım...

sen di dra sor reflümü diye....

dilek bankaları arada bari kartlarını durdursunlar...sen aramazsan harcama yaparsa bulan kişi sen ödüyorsun yok zamanında ararsan banka üstleniyor... canım bulunmasını bekleme kullanımını durdur kartlarının.... bulursan tekrara açtirirsin...

öff dilek ya..çok zor canım benim bulmanız..inşallah bulursunuz ama..diyelim
emel ozaman sana önerim kusmayı önleyici mamaya geç.alyada mamayı kabul etmiyordu biliyorsun bizim doktor ar ye geçirdi hem yaradı mama maşallah hemde tadını sevdi canım..

Kızlar bırde bugun fark ettım ben ne zaman papatyaya kan damlasını versem ogun hıÇbırsey yemıyo damlayı verecem zannedıyo galıba sıpa bugun damla vermedım masallah Çok guzel yedı sıce ne yapmalıyım

emelcim, damlayı ek besinlere karıştırmayı dene. tadını bastıracak şeylerle vermeye çalış yani.

dilek çok üzüldüm. çöpler genelde gece alınıyo ama Allahtan ümit kesilmez tabi. belediyeyi arasan diycem ama ne değişir bilemmiyorum. elinden geleni yap ama dendiği gibi kartların varsa iptal ettir önce.

ya aysinim fark edıyo ya önce seftalıye karıstırdım yada muhallebısıne sımdı ıkısınıde yemıyo agzını kıtlıyo resmen vermesek ne olur

Back