Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun sende benim gibi 15 sene değilde 6-7 sene beklersin :))))selam kızlar,
Gülşah şimdiden yazabilirsin bence. gerçi başarı hedefe ulaşmaktır. neyse bekle en iyisi biraz daha. benim de 5 kilom kaldı hamile kaldığım kiloya.ama bi çabam yok açık söylemek gerekirse. sıcak beni eritiyo zaten.
pazartesiyi bekliyoruz hepimiz derya. güzel haberlerini okumak istiyoruz artık. maşallah ayrıca güzel idil e.
funda canım çok şanslısın çünkü erken anne oldun. biz seninle orantılı anne olsak diyelim. bizim Ela mecbur bakacak bebeğe. çünkü ben yaşlanmış olucam 2. bebekte((((((((((( belim bıkınım tutmayacak:çok üzgünüm:
bu arada kızımın öksürüğü devam ediyo. ya dün gece de kuzenimin kızı hastaneye kaldırıldı. 13 gün sonra yaşını dolduracak. diş çıkarıyo. aynı zamanda klimadan şüpheleniyolar. 41 derece ateşle yatırdılar.
aman kızlar dişlere dikkat. offf tüm bebekler hastalanıyo. heppsine acil şifalar diliyorum...
haklısın her çocuk bir olmaz ama kız çocukları çoğunlukla anneye yardımcı oluyorCanım biz göreledeyiz burada birşey yok gayet iyi...
Ayyy canım benim ben de çok duygulandım şimdi ama senin kızının güzel huyundan o her çocuk yapmaz maşallahhhhh Bu arada iki gündür ne güzel günaydınlar atıyorsun
Canım pztesi çok güzel sonuçlar alırsınız işallahh
Gülşahcım harikasın çok güzel gidiyorsun
Ayşincim çok geçmiş olsun işallah biran önce iyileşir bebemiz.Akrabanızın bebeğinede çok üzüldüm ya işallah düzelir en kısa zamanda
Bize gelince burada günler aynı dün...Ben geçen gün foto mak. kaybettim burada çok üzgünüm.Dün biraz denize gittik serindi ama nisan ayaklarını soktu su gelince zıplıyo çok şekerdi :) Haftaya çarşamba evdeyim işallah sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın muck.Bu arada buraya gelince kızım sadece emmeye başladı ek vermiyorum maşallah
emelim geçmiş olsun canım kıyamam ben boncuğumaselam kızlar nasılsınız ben kaç gundur gıremıyorum pc yı bıle açamadım sarı papatyam kaç gundur yedıgını çıkartıyor en son babası ıle kavga ettık ben sen camı açıyorsun gece o yuzden dıyordum ama kusma kesılmedı dahada arttı dun dr.ye gıttık yenı ek gıdaya geçenlerde olur dedı miğdesi ekşiyor dedi bir şurup verdi onu ıçırıyorum kusmuyo ıçırmedıgım anda her taraf kusmuk oluyo sınırlerım yıprandı yamafoldumbenmafoldumben
selam kızlar nasılsınız ben kaç gundur gıremıyorum pc yı bıle açamadım sarı papatyam kaç gundur yedıgını çıkartıyor en son babası ıle kavga ettık ben sen camı açıyorsun gece o yuzden dıyordum ama kusma kesılmedı dahada arttı dun dr.ye gıttık yenı ek gıdaya geçenlerde olur dedı miğdesi ekşiyor dedi bir şurup verdi onu ıçırıyorum kusmuyo ıçırmedıgım anda her taraf kusmuk oluyo sınırlerım yıprandı yamafoldumbenmafoldumben
Cok duygulandim bende ,ne güziel:) Ben ve kiz kardesimde anneme öyle derdik sen uyu biz bakariz diye - sen calis bz bakariz diyorduk yapiyordukta - erkek kardessim suan 3,5 yasinda:) Ben rüya 3 yasina girdiginde ikinci yavrum yeni dogmus olsun istioyrum ama bakalim iste kader ne nasil nezaman olur bilinmez:)kızlar kesinlikle bebekleriniz büyüyünce 2. yi yapın
ben iyiki ilayda büyüyünce yapmışım bu gece buna birkez daha emin oldum
gece liya uyandı acıkmış kalktım baktım ilaydada uyanık kitap okuyor
neyse mamasını yaptım liyaya vereceğim ilayda sen yat anne uykun açılmasın ben yediririm dedi
yedirmiş uyutmuş ben sabah uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam canım kızım benim
çok duygulandım benim yarı yardımcım liyanın küçük annesi o :)
Gülsahcim bende elbiseleri bugün topladim olmiyanlari annemler Türkiyeyd ucacaklar Eylülde ozaman beraber göndereyim diyorum...ayy kıyamam ben onaiye ya..yavrum benim..maşallah ona..2.bebek düşünemiyorum hayatım ama aslının dediği gibi umurum bizim yavrularımızda ilayda gibi olur.inşallah:Saruboceq:iyi temiz kalpli saf..
bende alyanın yenidoğan kıyafetleri tulumlarını topladım şapkalarını eldivenleini filan bir arkadaşım doğum yapacak ona hazırlıyorum tekrar yıkıcam ütülücem filan..güle güle kullansın inşallah..zaman ne çabuk geçiyor vay be..
Bende diyorum bu emel nerde kac gündür - Cok gecmis olsun papatyama !! Ama bence ilac verme yavas yavas alisir kendisi ?selam kızlar nasılsınız ben kaç gundur gıremıyorum pc yı bıle açamadım sarı papatyam kaç gundur yedıgını çıkartıyor en son babası ıle kavga ettık ben sen camı açıyorsun gece o yuzden dıyordum ama kusma kesılmedı dahada arttı dun dr.ye gıttık yenı ek gıdaya geçenlerde olur dedı miğdesi ekşiyor dedi bir şurup verdi onu ıçırıyorum kusmuyo ıçırmedıgım anda her taraf kusmuk oluyo sınırlerım yıprandı yamafoldumbenmafoldumben
ya emelcim geçmiş olsunda böyle herşeye bir şurup, bir damla verilmesi doğru mu yani sonuçta dr kendi demiş ek gıdalara bünyesi alışmaya çalışıyor.Şu bünyeyi niye kendi haline bırakmıyolarda hemen bir ilaç birşey sinir oluyorum!!!!!
motilium dıye bır surup verdı canımemelim geçmiş olsun canım kıyamam ben boncuğuma
liya da 3-4 gündür kusuyordu demekki ek gıdalardanmış
ne şurubu verdi canım ?
tesekkur ederım canım ınsallah ıdılın tahlıllerıde temız çıkaremel canım geçmiş olsun
demek bçöylede oluypormuş
allah allah umarım uzun sürmez
![]()
fusuncum benımkı ek gıdalara alısması degıl canım mıgde eksımesı yapıyo o yuzden kusuyo ama ılacı ıçınce kusmadı bırde hıç kılo alamamıs aksıne verıyoya emelcim geçmiş olsunda böyle herşeye bir şurup, bir damla verilmesi doğru mu yani sonuçta dr kendi demiş ek gıdalara bünyesi alışmaya çalışıyor.Şu bünyeyi niye kendi haline bırakmıyolarda hemen bir ilaç birşey sinir oluyorum!!!!!
ah aysınım ben 2 aydır mama verıyorum süt yok bende mafoldumbenEmel çok geççmiş olsun, kusmalarına dayanılmıyo yaa. heleki tamamen memeyi boşalttıysa(( bana kaç defa oldu. nasıl doyurucanı şaşırıyosun.
sağol Fundacım, Füsuncum, umarım bulunur fot. makinesi. aman nisanı da üşütmeyin bi bebeğin hasta olmasını kaldıramam artık...
Melekcimm YARASSIN NNN canımzemuszemus
tesekkur ederım canımcanım geçmiş olsun...yedirdiklerine de dikkat et...:sinifsinif:
su ver bide susuz kalmasın. umarım yiğidim alışır mamalara en kısa sürede...a.s.
emelim canım kıyamam ben ona ya..aslında gaviscon filanmı verdi..içirmesen hayatım ya..kusa kusa alışacaklar.alyada öyle.yalnız kayınvalidem bir metod gelştirdi sağolsun,kaşığı ağzına koyup peşine emziğini koyuyor böylece ağzındakini midesini bulandırmadan yutuyor alya..yoksa öğürtüp kusturuyordu kendini ben her ne kadar beceremesemde bu yedirme şeklini kayınvalidem çok başarılı ve çok hoşuma gitti..
mamayı ben de duydum yapayım dedim de hani mama 1 saat içilmezse dışarda kalırsa bozuluyo ya korktum. ki ada bi kere dışarda 2 saat kadar kalmış(belki biraz daha fazla) mamayı içince hepsini geri kusmuştu çok korkmuştum.hava serin bişey olmaz falan demiştim. sen yaptınmı yoğurt? nasıl oldu?kızlar mamaya yoğurt mayalayacam Ada sanırım yoğurdun tadını sevdi muzlu yoğurt kavanoz maması verdim bayıldı yoğudu inek sütüne değil de maya mayalayayım ilk öyle vereyim yemezse içne şeftali rendelerim
ay canım ya kıyamam ben ona geçmiş olsun senin bebişine de kuzenininkine de.selam kızlar,
Gülşah şimdiden yazabilirsin bence. gerçi başarı hedefe ulaşmaktır. neyse bekle en iyisi biraz daha. benim de 5 kilom kaldı hamile kaldığım kiloya.ama bi çabam yok açık söylemek gerekirse. sıcak beni eritiyo zaten.
pazartesiyi bekliyoruz hepimiz derya. güzel haberlerini okumak istiyoruz artık. maşallah ayrıca güzel idil e.
funda canım çok şanslısın çünkü erken anne oldun. biz seninle orantılı anne olsak diyelim. bizim Ela mecbur bakacak bebeğe. çünkü ben yaşlanmış olucam 2. bebekte((((((((((( belim bıkınım tutmayacak:çok üzgünüm:
bu arada kızımın öksürüğü devam ediyo. ya dün gece de kuzenimin kızı hastaneye kaldırıldı. 13 gün sonra yaşını dolduracak. diş çıkarıyo. aynı zamanda klimadan şüpheleniyolar. 41 derece ateşle yatırdılar.
aman kızlar dişlere dikkat. offf tüm bebekler hastalanıyo. heppsine acil şifalar diliyorum...
geçmiş olsun hayatım ya ne yediriyosun? ilk başta kaşık maması vermiştim ada da güzel güzel yedi sonra kustu hepsini ama meyveleri falan kusmuyor.seninki herşeyi mi kusuyor?bi de her yeni verdiğiniz şeyi 1-2 çay kaşığı vermeye başlayın sonra yavaş yavaş arttırın demişti dr. sen nasıl veriyosun? ay canım inşallah fazla ilaç içmesine gerek kalmaz ya kıyamamselam kızlar nasılsınız ben kaç gundur gıremıyorum pc yı bıle açamadım sarı papatyam kaç gundur yedıgını çıkartıyor en son babası ıle kavga ettık ben sen camı açıyorsun gece o yuzden dıyordum ama kusma kesılmedı dahada arttı dun dr.ye gıttık yenı ek gıdaya geçenlerde olur dedı miğdesi ekşiyor dedi bir şurup verdi onu ıçırıyorum kusmuyo ıçırmedıgım anda her taraf kusmuk oluyo sınırlerım yıprandı yamafoldumbenmafoldumben