2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülşah seni tebrik eddrim bacım dur bi tartılayım dedim bir ayda DÖRT kilo almışım 69 olmuşum yaws şimdi durduk yere moralim bozuldu bak

ayy kızlar tlf açıp söylemediğim kimse kalmadı kilomu böyle bir şeymiş zayıflamak
sizlerede çok teşekkür ederim..
nazan ben aç geziyorum yani o kadar az yiyrumki yesemde..ekmeği tamamen çıkarttım hayatımdan.tatlıyıda aynen..yersemde mesela 1.5 ayda en fazla 2 kere azıcık sütlü tatlı yemişimdir..ki ben inanılmaz yerdim öyle böyle değil..her gün 1 saat yürüyorum..böye böyle verdim işte..inşallah bakalım istediğim kiloya düşerim..
aslıcım süte mayalasana hayatım..bende dün ilk kez yoğurt verdim kayınvalidem yani alyada sevdi gibi.
fundam canım tekrar iğne olmak filan ne bileyim bana çok uzak geliyor genede Allah bilir..ben çalışmayı düşünüyorum 2.çocuktan sonra çok zor olur çalışmak genede kısmet.ama bugün kalsam aldırırım Allah biliyor içimi..
derya hoşgeldin canım haberlerini bekliyoruz

cok pısmanım.. ogle yemegınde boynere gıdınce yemegımı az once yedım.. cok acıktıgım ıcın pızza yedım.. veee kadayıf tatlısı :(

selam kızlar nasılsınız ben kaç gundur gıremıyorum pc yı bıle açamadım sarı papatyam kaç gundur yedıgını çıkartıyor en son babası ıle kavga ettık ben sen camı açıyorsun gece o yuzden dıyordum ama kusma kesılmedı dahada arttı dun dr.ye gıttık yenı ek gıdaya geçenlerde olur dedı miğdesi ekşiyor dedi bir şurup verdi onu ıçırıyorum kusmuyo ıçırmedıgım anda her taraf kusmuk oluyo sınırlerım yıprandı yamafoldumbenmafoldumben

selam kızlar,

Gülşah şimdiden yazabilirsin bence. gerçi başarı hedefe ulaşmaktır. neyse bekle en iyisi biraz daha. benim de 5 kilom kaldı hamile kaldığım kiloya.ama bi çabam yok açık söylemek gerekirse. sıcak beni eritiyo zaten.

pazartesiyi bekliyoruz hepimiz derya. güzel haberlerini okumak istiyoruz artık. maşallah ayrıca güzel idil e.

funda canım çok şanslısın çünkü erken anne oldun. biz seninle orantılı anne olsak diyelim. bizim Ela mecbur bakacak bebeğe. çünkü ben yaşlanmış olucam 2. bebekte:(((((((((((( belim bıkınım tutmayacak:çok üzgünüm:

bu arada kızımın öksürüğü devam ediyo. ya dün gece de kuzenimin kızı hastaneye kaldırıldı. 13 gün sonra yaşını dolduracak. diş çıkarıyo. aynı zamanda klimadan şüpheleniyolar. 41 derece ateşle yatırdılar.
aman kızlar dişlere dikkat. offf tüm bebekler hastalanıyo. heppsine acil şifalar diliyorum...
olsun sende benim gibi 15 sene değilde 6-7 sene beklersin :))))
bu arada kuzeninin kızınada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım

Canım biz göreledeyiz burada birşey yok gayet iyi...

Ayyy canım benim ben de çok duygulandım şimdi ama senin kızının güzel huyundan o her çocuk yapmaz maşallahhhhh Bu arada iki gündür ne güzel günaydınlar atıyorsun

Canım pztesi çok güzel sonuçlar alırsınız işallahh

Gülşahcım harikasın çok güzel gidiyorsun

Ayşincim çok geçmiş olsun işallah biran önce iyileşir bebemiz.Akrabanızın bebeğinede çok üzüldüm ya işallah düzelir en kısa zamanda

Bize gelince burada günler aynı dün...Ben geçen gün foto mak. kaybettim burada çok üzgünüm.Dün biraz denize gittik serindi ama nisan ayaklarını soktu su gelince zıplıyo çok şekerdi :) Haftaya çarşamba evdeyim işallah sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın muck.Bu arada buraya gelince kızım sadece emmeye başladı ek vermiyorum maşallah
haklısın her çocuk bir olmaz ama kız çocukları çoğunlukla anneye yardımcı oluyor
değişik günaydınlar gelecek bekleyin beni :)))
bizde seni çok seviyoruz canım foto. mak. için bende üzüldüm
maşallah kızınada emiyormuş bizimki tamamen bıraktı.

selam kızlar nasılsınız ben kaç gundur gıremıyorum pc yı bıle açamadım sarı papatyam kaç gundur yedıgını çıkartıyor en son babası ıle kavga ettık ben sen camı açıyorsun gece o yuzden dıyordum ama kusma kesılmedı dahada arttı dun dr.ye gıttık yenı ek gıdaya geçenlerde olur dedı miğdesi ekşiyor dedi bir şurup verdi onu ıçırıyorum kusmuyo ıçırmedıgım anda her taraf kusmuk oluyo sınırlerım yıprandı yamafoldumbenmafoldumben
emelim geçmiş olsun canım kıyamam ben boncuğuma
liya da 3-4 gündür kusuyordu demekki ek gıdalardanmış
ne şurubu verdi canım ?

emel canım geçmiş olsun
demek bçöylede oluypormuş
allah allah umarım uzun sürmez

5365.jpg

ya emelcim geçmiş olsunda böyle herşeye bir şurup, bir damla verilmesi doğru mu yani sonuçta dr kendi demiş ek gıdalara bünyesi alışmaya çalışıyor.Şu bünyeyi niye kendi haline bırakmıyolarda hemen bir ilaç birşey sinir oluyorum!!!!!

Emel çok geççmiş olsun, kusmalarına dayanılmıyo yaa. heleki tamamen memeyi boşalttıysa:((( bana kaç defa oldu. nasıl doyurucanı şaşırıyosun.

sağol Fundacım, Füsuncum, umarım bulunur fot. makinesi. aman nisanı da üşütmeyin bi bebeğin hasta olmasını kaldıramam artık...

Melekcimm YARASSIN NNN canımzemuszemus

canım geçmiş olsun...yedirdiklerine de dikkat et...:sinifsinif:
su ver bide susuz kalmasın. umarım yiğidim alışır mamalara en kısa sürede...a.s.

kızlar kesinlikle bebekleriniz büyüyünce 2. yi yapın
ben iyiki ilayda büyüyünce yapmışım bu gece buna birkez daha emin oldum
gece liya uyandı acıkmış kalktım baktım ilaydada uyanık kitap okuyor
neyse mamasını yaptım liyaya vereceğim ilayda sen yat anne uykun açılmasın ben yediririm dedi
yedirmiş uyutmuş ben sabah uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam canım kızım benim
çok duygulandım benim yarı yardımcım liyanın küçük annesi o :)
Cok duygulandim bende ,ne güziel:) Ben ve kiz kardesimde anneme öyle derdik sen uyu biz bakariz diye - sen calis bz bakariz diyorduk yapiyordukta - erkek kardessim suan 3,5 yasinda:) Ben rüya 3 yasina girdiginde ikinci yavrum yeni dogmus olsun istioyrum ama bakalim iste kader ne nasil nezaman olur bilinmez:)
ayy kıyamam ben onaiye ya..yavrum benim..maşallah ona..2.bebek düşünemiyorum hayatım ama aslının dediği gibi umurum bizim yavrularımızda ilayda gibi olur.inşallah:Saruboceq:iyi temiz kalpli saf..
bende alyanın yenidoğan kıyafetleri tulumlarını topladım şapkalarını eldivenleini filan bir arkadaşım doğum yapacak ona hazırlıyorum tekrar yıkıcam ütülücem filan..güle güle kullansın inşallah..zaman ne çabuk geçiyor vay be..
Gülsahcim bende elbiseleri bugün topladim olmiyanlari annemler Türkiyeyd ucacaklar Eylülde ozaman beraber göndereyim diyorum...
Bende diyorum bu emel nerde kac gündür - Cok gecmis olsun papatyama !! Ama bence ilac verme yavas yavas alisir kendisi ?
ya emelcim geçmiş olsunda böyle herşeye bir şurup, bir damla verilmesi doğru mu yani sonuçta dr kendi demiş ek gıdalara bünyesi alışmaya çalışıyor.Şu bünyeyi niye kendi haline bırakmıyolarda hemen bir ilaç birşey sinir oluyorum!!!!!

Katiliorum sana canim neden bu doktorlar herseyde hemen ilaca gecerler anlamiorum:)
Biz rüyayla agiz burun salyayi gittigimizde bile doktor aslinda birsürü ilac verebilirim ama vermesem daha iyi siz su bir kac ilaci alin eger iyiye gitmiyor rdiyor ve endiselendiginiz zaman verin - gecer diyordu ... Burda doktorlar bebelere ilac vermekten hicmi hic yana degillerr

Buarada nasilsiniz kizlar?
Biz bütün gün evdeydik - temizlik - rüyanin banyosu - yemek derken anca bittim ! Rüya suanda uyuyor !! Haa unutmadan zayiflayan arkidislerr kiskanioomm bakkk... Melek ben 52-55 olayim diyorum sen 56yim cok diyorsun OFF OFF... Sinirlerim bozulacak diye hic tartilmiyorum ama gören herkes aa zayiflamissin birde regl olsan tamam diyorlar bakalimm...

emelim canım kıyamam ben ona ya..aslında gaviscon filanmı verdi..içirmesen hayatım ya..kusa kusa alışacaklar.alyada öyle.yalnız kayınvalidem bir metod gelştirdi sağolsun,kaşığı ağzına koyup peşine emziğini koyuyor böylece ağzındakini midesini bulandırmadan yutuyor alya..yoksa öğürtüp kusturuyordu kendini ben her ne kadar beceremesemde bu yedirme şeklini kayınvalidem çok başarılı ve çok hoşuma gitti..

emelim geçmiş olsun canım kıyamam ben boncuğuma
liya da 3-4 gündür kusuyordu demekki ek gıdalardanmış
ne şurubu verdi canım ?
motilium dıye bır surup verdı canım
emel canım geçmiş olsun
demek bçöylede oluypormuş
allah allah umarım uzun sürmez

5365.jpg
tesekkur ederım canım ınsallah ıdılın tahlıllerıde temız çıkar
fusuncum benımkı ek gıdalara alısması degıl canım mıgde eksımesı yapıyo o yuzden kusuyo ama ılacı ıçınce kusmadı bırde hıç kılo alamamıs aksıne verıyo
Emel çok geççmiş olsun, kusmalarına dayanılmıyo yaa. heleki tamamen memeyi boşalttıysa:((( bana kaç defa oldu. nasıl doyurucanı şaşırıyosun.

sağol Fundacım, Füsuncum, umarım bulunur fot. makinesi. aman nisanı da üşütmeyin bi bebeğin hasta olmasını kaldıramam artık...

Melekcimm YARASSIN NNN canımzemuszemus
ah aysınım ben 2 aydır mama verıyorum süt yok bende mafoldumben
canım geçmiş olsun...yedirdiklerine de dikkat et...:sinifsinif:
su ver bide susuz kalmasın. umarım yiğidim alışır mamalara en kısa sürede...a.s.
tesekkur ederım canım
emelim canım kıyamam ben ona ya..aslında gaviscon filanmı verdi..içirmesen hayatım ya..kusa kusa alışacaklar.alyada öyle.yalnız kayınvalidem bir metod gelştirdi sağolsun,kaşığı ağzına koyup peşine emziğini koyuyor böylece ağzındakini midesini bulandırmadan yutuyor alya..yoksa öğürtüp kusturuyordu kendini ben her ne kadar beceremesemde bu yedirme şeklini kayınvalidem çok başarılı ve çok hoşuma gitti..

bocugum benımkının yemesınde bırsey yok
guzel yıyor 15 20 dakıka sonra mıgdesı eksıyor o yuzden kullanmam lazım surubun adı motilium

selam gençlik
fundamın günaydınlarından sonra sönük bir ifade oldu ama sağlık olsun ehuheueheueheuh
kızçeler nasılsınız bebeleriniz nasıl?biz bugün evdeyiz bebeğimle kaşık ağızlı kızıma çorba yapıyorum

kızlar mamaya yoğurt mayalayacam Ada sanırım yoğurdun tadını sevdi muzlu yoğurt kavanoz maması verdim bayıldı yoğudu inek sütüne değil de maya mayalayayım ilk öyle vereyim yemezse içne şeftali rendelerim
mamayı ben de duydum yapayım dedim de hani mama 1 saat içilmezse dışarda kalırsa bozuluyo ya korktum. ki ada bi kere dışarda 2 saat kadar kalmış(belki biraz daha fazla) mamayı içince hepsini geri kusmuştu çok korkmuştum.hava serin bişey olmaz falan demiştim. sen yaptınmı yoğurt? nasıl oldu?

selam kızlar,

Gülşah şimdiden yazabilirsin bence. gerçi başarı hedefe ulaşmaktır. neyse bekle en iyisi biraz daha. benim de 5 kilom kaldı hamile kaldığım kiloya.ama bi çabam yok açık söylemek gerekirse. sıcak beni eritiyo zaten.

pazartesiyi bekliyoruz hepimiz derya. güzel haberlerini okumak istiyoruz artık. maşallah ayrıca güzel idil e.

funda canım çok şanslısın çünkü erken anne oldun. biz seninle orantılı anne olsak diyelim. bizim Ela mecbur bakacak bebeğe. çünkü ben yaşlanmış olucam 2. bebekte:(((((((((((( belim bıkınım tutmayacak:çok üzgünüm:

bu arada kızımın öksürüğü devam ediyo. ya dün gece de kuzenimin kızı hastaneye kaldırıldı. 13 gün sonra yaşını dolduracak. diş çıkarıyo. aynı zamanda klimadan şüpheleniyolar. 41 derece ateşle yatırdılar.
aman kızlar dişlere dikkat. offf tüm bebekler hastalanıyo. heppsine acil şifalar diliyorum...
ay canım ya kıyamam ben ona geçmiş olsun senin bebişine de kuzenininkine de.

geçmiş olsun hayatım ya ne yediriyosun? ilk başta kaşık maması vermiştim ada da güzel güzel yedi sonra kustu hepsini ama meyveleri falan kusmuyor.seninki herşeyi mi kusuyor?bi de her yeni verdiğiniz şeyi 1-2 çay kaşığı vermeye başlayın sonra yavaş yavaş arttırın demişti dr. sen nasıl veriyosun? ay canım inşallah fazla ilaç içmesine gerek kalmaz ya kıyamam

günaydın güzel anneler ve bebişleri. 2 gündür girip okuyup çıkıyorum okuduumdan bişey anlamadıım gibi cevap da yazamıyorum ada saolsun dün hepsinden berbat geçti akşama kadar bağırdı beynim patladı resmen..
bugün şu bel ağrım için başka doktora gidicem romatizma olabilir demişti önceki. bakalım yaptıralım tahlilleri

Back