2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazancıım hoşgeldin gözlerimiz arıyor walla seni :)))
Ezgim hala valizleri boşaltamadın mı bebemmm????

kızlar kesinlikle bebekleriniz büyüyünce 2. yi yapın
ben iyiki ilayda büyüyünce yapmışım bu gece buna birkez daha emin oldum
gece liya uyandı acıkmış kalktım baktım ilaydada uyanık kitap okuyor
neyse mamasını yaptım liyaya vereceğim ilayda sen yat anne uykun açılmasın ben yediririm dedi
yedirmiş uyutmuş ben sabah uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam canım kızım benim
çok duygulandım benim yarı yardımcım liyanın küçük annesi o :)

neyse mamasını yaptım liyaya vereceğim ilayda sen yat anne uykun açılmasın ben yediririm dedi
yedirmiş uyutmuş ben sabah uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam canım kızım benim

ay duygulanıyorum sen böyle anlatınca fundam MAaşallah İlayda ne temiz yürekli bir çocuk inşallah bizim kızlarımız da İlayda gibi iyi yürekli, akıllı,merhametli olurlar:asigim: öp annesi benim için o güzel genç kızı:1hug:

ay duygulanıyorum sen böyle anlatınca fundam MAaşallah İlayda ne temiz yürekli bir çocuk inşallah bizim kızlarımız da İlayda gibi iyi yürekli, akıllı,merhametli olurlar:asigim: öp annesi benim için o güzel genç kızı:1hug:
olur canım merak etme bak gör ada'da nasıl bakacak kardeşine annesi :)

ayy kıyamam ben ona ya..yavrum benim..maşallah ona..2.bebek düşünemiyorum hayatım ama aslının dediği gibi umurum bizim yavrularımızda ilayda gibi olur.inşallah:Saruboceq:iyi temiz kalpli saf..
bende alyanın yenidoğan kıyafetleri tulumlarını topladım şapkalarını eldivenleini filan bir arkadaşım doğum yapacak ona hazırlıyorum tekrar yıkıcam ütülücem filan..güle güle kullansın inşallah..zaman ne çabuk geçiyor vay be..

bu arada kızlar 68 olmuşum..düşünebiliyomusunuz..
1.5 ayda verdiğim kiloyu..
tam 10 kilo..
Allahım çok büyük,hedefim 57..Allahın izniyle istediğim kiloya düşeyim başarı öykülerine yazıcam öykümü..zemuszemus

ayy kıyamam ben ona ya..yavrum benim..maşallah ona..2.bebek düşünemiyorum hayatım ama aslının dediği gibi umurum bizim yavrularımızda ilayda gibi olur.inşallah:Saruboceq:iyi temiz kalpli saf..

öyle deme gülşahım
bende çok büyük konuştum ilayda doğduğunda tövbeler ettim bir daha mı diye
kesinlikle diyordum 1 tane yeter 2. yi asla ve asla düşünmüyorum
düşün 10 sene istemedim hemde kararım kesindi sonra yavaş yavaş acabalar başılıyor
sonra kardeş istekleri yalnızmı kalacak endişesi ve en büyüğüde bebek özlemii
sonra ne oluyor istiyorsun olmuyor istiyorsun olmuyor hatta hiç çocuğun yokmuş gibi bebek hasreti çekiyorsun rüyalarına giriyor
gerçi şimdi ben ne kadar söylesem zamanı gelmeyince aynı duyguları hissedemezsin çünkü bana da aynılarını söylerlerdi de yok istemem ben derdim.:)))

tam 10 kilo..
Allahım çok büyük,hedefim 57..Allahın izniyle istediğim kiloya düşeyim başarı öykülerine yazıcam öykümü..zemuszemus
bu arada çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim 2 aya kalmaz istediğin kiloya ulaşırsın

selam kızlar nasılsınız biz sonuçları pazartesi alıcaz yani herşey paartesi belli olacak ddün tahlilleri verdik işte
sizler nasılsınız
gülşah ne güzel zayıflamışın galiba ben hiç zayıflayamayacağım
k m n m kj bunları idil yazdı çıldırıyo klavyeyi görünce xz<a ÇP>

konuşmaya çalışıyor hiç durmuyor doktoru bayılıyor
sinirleniyor şimdide eltimde bişeyler demeya çalışıyor ama diyemiyoor
babaıs bu 15 güne kalmaz yürür diyor
hiç durmuyor durduramıyorum

böceğim maaşallah ne güsel vermişsin hiç geri almazsın inşallah azmine hayranım başarı öykünü heyecanla bekliyorum ben de tartılayım bari hahahahahahahaa deryacııım inşallah temiz sonuçları görürsünüz İdilciimiz çok kıpırdak annesi herşeyi çabuk çabuk yapacak pıtırcıııkk

vay anasini 1.5 ayda 10 kilomu masallah gulsah ne yapiyosun kiz oyle

aslim tsk ederim canim, bu hafta tamirat durdu, haftaya basliyor yine, bir bitsin sahalara donucem yine:))

deryam inslh iyi haberler alirsin, yavrum yeter cektiginiz yaa

selencem valla bende tam tersini diyorum, keske kucukken yapsaydim, buyuk cocugunuz erkekse hemen ikinciyi yapin o zaman, hicbir yardimi olmuyor cunku, oglum 2 dk ilgilen oynat diyorum, oflayip puflamaya basliyo

kızlar mamaya yoğurt mayalayacam Ada sanırım yoğurdun tadını sevdi muzlu yoğurt kavanoz maması verdim bayıldı yoğudu inek sütüne değil de maya mayalayayım ilk öyle vereyim yemezse içne şeftali rendelerim

tam 10 kilo..

:hooray: tebrik eder imrenm duygumla başbaşa kalırım....mafoldumben..
yok hatta kıskanırım:gitme::gitme:

selam kızlar,

Gülşah şimdiden yazabilirsin bence. gerçi başarı hedefe ulaşmaktır. neyse bekle en iyisi biraz daha. benim de 5 kilom kaldı hamile kaldığım kiloya.ama bi çabam yok açık söylemek gerekirse. sıcak beni eritiyo zaten.

pazartesiyi bekliyoruz hepimiz derya. güzel haberlerini okumak istiyoruz artık. maşallah ayrıca güzel idil e.

funda canım çok şanslısın çünkü erken anne oldun. biz seninle orantılı anne olsak diyelim. bizim Ela mecbur bakacak bebeğe. çünkü ben yaşlanmış olucam 2. bebekte:(((((((((((( belim bıkınım tutmayacak:çok üzgünüm:

bu arada kızımın öksürüğü devam ediyo. ya dün gece de kuzenimin kızı hastaneye kaldırıldı. 13 gün sonra yaşını dolduracak. diş çıkarıyo. aynı zamanda klimadan şüpheleniyolar. 41 derece ateşle yatırdılar.
aman kızlar dişlere dikkat. offf tüm bebekler hastalanıyo. heppsine acil şifalar diliyorum...

füsun Giresun nasıl??? sel olaylarından bahsediyor tvler durum nedir orada??

Canım biz göreledeyiz burada birşey yok gayet iyi...

Ayyy canım benim ben de çok duygulandım şimdi ama senin kızının güzel huyundan o her çocuk yapmaz maşallahhhhh Bu arada iki gündür ne güzel günaydınlar atıyorsun

selam kızlar nasılsınız biz sonuçları pazartesi alıcaz yani herşey paartesi belli olacak ddün tahlilleri verdik işte
sizler nasılsınız
gülşah ne güzel zayıflamışın galiba ben hiç zayıflayamayacağım
k m n m kj bunları idil yazdı çıldırıyo klavyeyi görünce xz<a ÇP>

Canım pztesi çok güzel sonuçlar alırsınız işallahh

Gülşahcım harikasın çok güzel gidiyorsun

Ayşincim çok geçmiş olsun işallah biran önce iyileşir bebemiz.Akrabanızın bebeğinede çok üzüldüm ya işallah düzelir en kısa zamanda

Bize gelince burada günler aynı dün...Ben geçen gün foto mak. kaybettim burada çok üzgünüm.Dün biraz denize gittik serindi ama nisan ayaklarını soktu su gelince zıplıyo çok şekerdi :) Haftaya çarşamba evdeyim işallah sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın muck.Bu arada buraya gelince kızım sadece emmeye başladı ek vermiyorum maşallah

Back