Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kesinlikle bebekleriniz büyüyünce 2. yi yapın
ben iyiki ilayda büyüyünce yapmışım bu gece buna birkez daha emin oldum
gece liya uyandı acıkmış kalktım baktım ilaydada uyanık kitap okuyor
neyse mamasını yaptım liyaya vereceğim ilayda sen yat anne uykun açılmasın ben yediririm dedi
yedirmiş uyutmuş ben sabah uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam canım kızım benim
çok duygulandım benim yarı yardımcım liyanın küçük annesi o :)
olur canım merak etme bak gör ada'da nasıl bakacak kardeşine annesi :)ay duygulanıyorum sen böyle anlatınca fundam MAaşallah İlayda ne temiz yürekli bir çocuk inşallah bizim kızlarımız da İlayda gibi iyi yürekli, akıllı,merhametli olurlar:asigim: öp annesi benim için o güzel genç kızı:1hug:
ayy kıyamam ben ona ya..yavrum benim..maşallah ona..2.bebek düşünemiyorum hayatım ama aslının dediği gibi umurum bizim yavrularımızda ilayda gibi olur.inşallah:Saruboceq:iyi temiz kalpli saf..
bu arada çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim 2 aya kalmaz istediğin kiloya ulaşırsınbu arada kızlar 68 olmuşum..düşünebiliyomusunuz..
1.5 ayda verdiğim kiloyu..
tam 10 kilo..
Allahım çok büyük,hedefim 57..Allahın izniyle istediğim kiloya düşeyim başarı öykülerine yazıcam öykümü..zemuszemus
senin için zor ama hareketli olması iyi canım biraz sabırkonuşmaya çalışıyor hiç durmuyor doktoru bayılıyor
sinirleniyor şimdide eltimde bişeyler demeya çalışıyor ama diyemiyoor
babaıs bu 15 güne kalmaz yürür diyor
hiç durmuyor durduramıyorum
bu arada kızlar 68 olmuşum..düşünebiliyomusunuz..
1.5 ayda verdiğim kiloyu..
tam 10 kilo..
Allahım çok büyük,hedefim 57..Allahın izniyle istediğim kiloya düşeyim başarı öykülerine yazıcam öykümü..zemuszemus
füsun Giresun nasıl??? sel olaylarından bahsediyor tvler durum nedir orada??
kızlar kesinlikle bebekleriniz büyüyünce 2. yi yapın
ben iyiki ilayda büyüyünce yapmışım bu gece buna birkez daha emin oldum
gece liya uyandı acıkmış kalktım baktım ilaydada uyanık kitap okuyor
neyse mamasını yaptım liyaya vereceğim ilayda sen yat anne uykun açılmasın ben yediririm dedi
yedirmiş uyutmuş ben sabah uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam canım kızım benim
çok duygulandım benim yarı yardımcım liyanın küçük annesi o :)
selam kızlar nasılsınız biz sonuçları pazartesi alıcaz yani herşey paartesi belli olacak ddün tahlilleri verdik işte
sizler nasılsınız
gülşah ne güzel zayıflamışın galiba ben hiç zayıflayamayacağım
k m n m kj bunları idil yazdı çıldırıyo klavyeyi görünce xz<a ÇP>