gözünaydın ayşincim hiç birşey çıkmamış. aman kimsenin bebeğine bişey olmasın allah onları korusun:Saruboceq:
kaşık mamalarından ben liyaya yediriyorum severekte yiyor ama hep yarım ölçü yaptım onun bile sonunu bırakıyor.
ayşinim geçmiş olsun şükürki bir şeyi yok çok sevindim.deryada gelse iyiydi..
yani onun savunduğu şey daha çok kendi yediğinizden yedirin mantığı bulgur bulamaçla dyurmayın çocuğunuzun karnını diyor.
ama kaşık mamasına karşı değil sadece bir noktasına takıldım su ile değil süt ile hazırlayın diyordu.
ben alyaya geçende süt verdim içti bir şeyde olmadı ama henüz kaşık mamasını sütle yapacak cesaretim yok.gerçi yemiyor ya su ile bile yapsam milupayı..
ay kızlar demin oynarken bir çizdi yüzünü nasıl ağladı kuzum..içim sızladı resmen ya
sağol canım ben de annendeki kistin iyi huylu çıkmasına çokkk sevindim.Aysincim cok gecmis olsun - cok sevindim birseyin cikmamasina , icin ne rahatlamistir:)
sağol canım. şükür. aminn:Saruboceq:yuppı ne zaman gelıyorsun geldıgınde bulusma yapalım.
Aysınım cok sevındım canım yaa. Allah ım butun bebıslere saglık sıhha versın.
selam kızlar berbat durumdayım ya ada mahvetti beni sabah 5 te kalktı ve daha yeni uyudu akşama kadar sürekli ağladı bağırdı.. arada oyun da oynadık güldü falan ya bişeyi olsa canı yansa falan gülmez dimi? doktora götürsemmi kararsız kaldım. normalde de çok uslu deildi ama bugün başkaydı yahu her geçen gün daha beter oluyor.kaç gündğr uykusuzum yatıyorum ben kızlar geçmişe bakamadım doğru düzgün. öpüyorum sizi iyi geceler
canım benimmm hiç kıyamam geçmiş olsunkızlar geldim:) sıra numarası falan beklemedim valla kızım öksürürken.dr. ciğerleri temiz dedi, hırıltı yok boğazı da temiz dedi. öksürük şurubunu kesti. ağır bi şurupmuş. sadece burnunu açık tutmaya bak dedi. ay bi görseniz tam doktor kontrol ederken hani öksür derlerya, tam o sırada öksürmeye başladısanki tiryaki gibi çok pis öksürüyo kızım (((şimdilik burun açıcı dışında bişi kullanmıycaz. öpüyom hepinizi. kız aslı sana özel mesaj attım. benimki dolmuş sanırım. şimdik inceliycem adayı sitede.
canım ya sizede çok geçmiş olsun doktora falan götürdünmü?tatilden döndüm arkadaşlar.kızımı hasta ettim getirdim.1 haftadır grip ve iyileşemiyor burnu hep tıkalı
Tekrar sagolun kizlar yok hayir kötü huylu degilmis diyorlar...
Sehnazim ardimm her sekilde yakusuklu yawww.... takma kafana üzme o datlu canini...
bende geldim gecekuşu olaraktan:)))))
sibelim geçmiş olsun hayatımAllahım şifasını versin inşallah tez zamanda..
şehnazzzzz...çok yakışıklı maşallah bu oğluşa ya...hehe aynı alya gibi oldu.alyanın da saçları böle işte..uzarlar annesi sıkma sen canını..muck
Günaydınlarr..
Şehnaz'ım bende erkek bebekde uzun saçı sevşyorum ama böyle de çok yakışıklı olmuş Arda Kaanımız..
Şehnazımm Arda Kaanıma herşey yakışıyor sen dert etme böyle de çok şeker olmuş askere gidecek sankim eheuheueheueh yerim onun güsel suratını
günaydın kızlarrr a.s. a.s.
benım damadımın her halı guzel her halı yakısıklı yafsssssssssss
aslıııııııııı kız sabıha gokcen hava lımanı bana yakın gel mısafıredem senıııııı bebemmmm :))
özge bende o hayallerle yasıyorum ama sıkılıyorum ya
fundacım çok güzel bi günaydın olmuşşşşşşşşş zemuszemus
canım geçmiş olsun elanın dişi hayırlı olsun canım benim kuzu kuzu
Bayıldım bayıldım saçlarınaaaa ve bu açıdan ağız burun sana benzemiş şehnaz
Aslıııııııııııııııııııııı madem anadolu yakasındasın bende gelirim 22sinde buluşursanız
oo Süheylaacikkk gelmisss miss misss ... Hosgeldin canum:)tatilden döndüm arkadaşlar.kızımı hasta ettim getirdim.1 haftadır grip ve iyileşemiyor burnu hep tıkalı
Ben sevinirken birseyi yok diye simdi bu cikti demek - cok gecmis olsun Aysincim :) Umarim burun ilaci ise yararda biran önce kurtulur Ela hanimcik bu hastaliktann...kızlar geldim:) sıra numarası falan beklemedim valla kızım öksürürken.dr. ciğerleri temiz dedi, hırıltı yok boğazı da temiz dedi. öksürük şurubunu kesti. ağır bi şurupmuş. sadece burnunu açık tutmaya bak dedi. ay bi görseniz tam doktor kontrol ederken hani öksür derlerya, tam o sırada öksürmeye başladısanki tiryaki gibi çok pis öksürüyo kızım (((şimdilik burun açıcı dışında bişi kullanmıycaz. öpüyom hepinizi. kız aslı sana özel mesaj attım. benimki dolmuş sanırım. şimdik inceliycem adayı sitede.
Iste benim börülcenin bana verdigi ilk ve tek güzel fikri - yardimi : yalanci meme ... memeyi agzindan cikarttigimda hemen gine aramalarda uyurkern bende hemen o arada yalanciyi sIkIstriyorum agzina devam uyuyor uyanmadanslm kizlar, fazla ugrayamiyorum isten gucten inslh herkez iyidir, eren huy degistirmeye basladi, geceleri uyutmuyo, sabaha kadar meme agzimda uyuyayim diyo, yalanci meme niyetine yani, deli olcam, kaynanami dinlemedim, alistirmadim yalanciya, sahisiden ayrilmiyo simdide of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?