2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ok o zaman kızlar hemen bir topik açalım 22 ağustos anadolu yakası mart anneleri buluşması tabi müsait olan tüm istanbullu anneler gelsin

sağol canım, aminnn hiç bir bebeğe çocuğa kötü bişey olmasın:Saruboceq:

sağol canım, sen inek sütü mü verdin. pınarın bebek sütünden mi? ben dün yaptım ilk defa funda nın dediği gibi yarım ölçü kullandım. bitiremedi. zaten 12 de uyudu sanırım 3 te yine emmek istedi. mama pek tutmadı sanırım. zzamanla alışır belki.

Aysincim cok gecmis olsun - cok sevindim birseyin cikmamasina , icin ne rahatlamistir:)
sağol canım ben de annendeki kistin iyi huylu çıkmasına çokkk sevindim.

yuppı ne zaman gelıyorsun geldıgınde bulusma yapalım.

Aysınım cok sevındım canım yaa. Allah ım butun bebıslere saglık sıhha versın.
sağol canım. şükür. aminn:Saruboceq:

canım huysuzluğu dişten olabilir belki. bir de sıcaklar bebeği çok ama .çok huzursuz ediyo. ela ile 3 gündür sabah 5-6 gibi kalkıp salona taşınıyoruz. bugun maşallah ara emmesi dışında 12 ye kadar uyudu.

günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. dün kızımın amcası ve yengesi geldi. güzelce oynadılar. ama öksürük devam ediyodu. eltim balgam olduğunu söyledi. haklıymış bu sabah baya bi kustu, sütle birlikte sümüksü bişey de çıktı. balgamdan şikayetçi olan bi ilaç kullanan oldu mu hiç?

offf geçmiş olsun ayşinim inş tez zamanda atlatırsınız balgam cıkarması iyi ama pisliği atıyorr

kızlar geldim:) sıra numarası falan beklemedim valla kızım öksürürken.dr. ciğerleri temiz dedi, hırıltı yok boğazı da temiz dedi. öksürük şurubunu kesti. ağır bi şurupmuş. sadece burnunu açık tutmaya bak dedi. ay bi görseniz tam doktor kontrol ederken hani öksür derlerya, tam o sırada öksürmeye başladı sanki tiryaki gibi çok pis öksürüyo kızım(((şimdilik burun açıcı dışında bişi kullanmıycaz. öpüyom hepinizi. kız aslı sana özel mesaj attım. benimki dolmuş sanırım. şimdik inceliycem adayı sitede.

tatilden döndüm arkadaşlar.kızımı hasta ettim getirdim.1 haftadır grip ve iyileşemiyor burnu hep tıkalı

canım benimmm hiç kıyamam geçmiş olsun

ayşincim tekrar geçmiş olsum kuzumun dişinden neler çıktı((( eğer sıra falan bekleseydn iyice sinir olurdun Elacıım da gerilirdi ( iyi olmuş beklememn

Tekrar sagolun kizlar yok hayir kötü huylu degilmis diyorlar...

Sehnazim ardimm her sekilde yakusuklu yawww.... takma kafana üzme o datlu canini...

Günaydınlarr..

Şehnaz'ım bende erkek bebekde uzun saçı sevşyorum ama böyle de çok yakışıklı olmuş Arda Kaanımız..

Şehnazımm Arda Kaanıma herşey yakışıyor sen dert etme böyle de çok şeker olmuş askere gidecek sankim eheuheueheueh yerim onun güsel suratını

hepinize cok tesekkür ederim bu haline alismaya calisiyorum yadirgadim cok cünki uzun sac cok hosuma gidiyo erkek bebkde ama napalim kökü ondda uzar yine

aysincigim cok üzldüm cnm pamuguma ya cok buyuk gecmis olsun

ooo bizim kacak süheyla da gelmis hosgeldin kuzummm özledim seni yaaopuyorumnanaktan

slm kizlar, fazla ugrayamiyorum isten gucten inslh herkez iyidir, eren huy degistirmeye basladi, geceleri uyutmuyo, sabaha kadar meme agzimda uyuyayim diyo, yalanci meme niyetine yani, deli olcam, kaynanami dinlemedim, alistirmadim yalanciya, sahisiden ayrilmiyo simdide of off

tatilden döndüm arkadaşlar.kızımı hasta ettim getirdim.1 haftadır grip ve iyileşemiyor burnu hep tıkalı
oo Süheylaacikkk gelmisss miss misss ... Hosgeldin canum:)
Cok gecmis olsun bu arada - doktora felan götürdün mü?

Ben sevinirken birseyi yok diye simdi bu cikti demek - cok gecmis olsun Aysincim :) Umarim burun ilaci ise yararda biran önce kurtulur Ela hanimcik bu hastaliktann...
Iste benim börülcenin bana verdigi ilk ve tek güzel fikri - yardimi : yalanci meme ... memeyi agzindan cikarttigimda hemen gine aramalarda uyurkern bende hemen o arada yalanciyi sIkIstriyorum agzina devam uyuyor uyanmadan

günaydın tatlı annişler ve minik melekler.....opuyorumnanaktan

bugün yokum fethiye dolaylarında seyredeceğim öpüldünüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…