2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

offfffffffffffff....... pufffffffffffffffffffffffffff..................haaaa........... yawsssssssss
çok sıkıldım tatil yapmak istiyorum ya gunduz cıkamıyoruz tek basımıza dısarı aksam esım gelıyor yorgun bitkin dışarılı cıkalımdemeye bıle cekınıyorummmmmmm ya ben 5 dakka yerınde duramayan ben eve hapissssssssss üfff

offfffffffffffff....... pufffffffffffffffffffffffffff..................haaaa........... yawsssssssss
çok sıkıldım tatil yapmak istiyorum ya gunduz cıkamıyoruz tek basımıza dısarı aksam esım gelıyor yorgun bitkin dışarılı cıkalımdemeye bıle cekınıyorummmmmmm ya ben 5 dakka yerınde duramayan ben eve hapissssssssss üfff
sıkma canını bu kadar diloşum bu günlerde hızla geçecek bak görürsün sonra kızını da yanına alacaksın yine 5 dak. yerinde durmayacaksınız birlikte eğleneceksiniz:1hug:

slm canolarr nasilsiniz bakalim gecmisi okumaya calisdim ama kacirdiklarim muhakkak olmusdur kusuruma bakmayin
sibelim ins annenin rahatsizligi kötü huylu degildir ve biran önce atlatir

aysincigim pamugumun bisiyinin cikmamasina cok sevindim cnm

aslimm vitaminsiz ise girmis onada cok sevindim napcan cnm gülsahinda dedigi gibi dogdugun yermi doydugun yermi sonucda oda sizin icin calisacak kujummmm

bize gelince moralim cokkkkk bozukkkk (oglumun up uzun saclari gittttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumbenmafoldumben)agladimm keserken yaa ama mecburduk cünkü cok uzunlardi ama sagliksiz dilar ya yamuk yumukdular basinin arka tarafinda bi tarafinda vardi bi tarafi kep kel olmusdu yanlarinda zaten sifir hic yokdu sadece tepede vardi saclar onlarida yana tariyodm olmuyodu arkaya tariyodum olmuyodu ama kiz olsydi toka taksaydm eger olurdu ozamn cirkin durmuyodu toka topluyodu cnki ama böyl een azindn ayni hizada uzarlar dedi annm ve esim ama cok üzüldüm ya offffffffffffffffffffffffffff fotosunuda ekliyormmm kelll ardi ninn

bende geldim gecekuşu olaraktan:)))))
sibelim geçmiş olsun hayatımAllahım şifasını versin inşallah tez zamanda..
şehnazzzzz...çok yakışıklı maşallah bu oğluşa ya...hehe aynı alya gibi oldu.alyanın da saçları böle işte..uzarlar annesi sıkma sen canını..muck

Offf kk`da bi asker esiydim sehit esi oldum topicini okudum cok kötü oldum gece gece... ne yazacagimi ne diyecegimi sasirdimmm

aynen ben de dediin gibi 5 dk yerimde duramazdım şimdi dışarı adım atamıyorum ama geçicek bu günler seneye hep beraber denize gidicez gezip tozcaz bunun hayaliyle yaşıyorum kaydirigubbakcemile2 sende sıkma canını bu kadar herşey çok güzel olacak :Saruboceq:

günaydın kızlar gece kocam besledi adayı ben de kesintisiz 7 saat uyumuşum çoook iyi geldi ya anlatamam zemuszemus

Günaydınlarr..

Şehnaz'ım bende erkek bebekde uzun saçı sevşyorum ama böyle de çok yakışıklı olmuş Arda Kaanımız..

selam gençlikk

meleğimmm 16-22 ağustos İstanbul Anadolu dayım.22 ağustos c.tesi 13,00 gibi işim bitecek uçağım 19,50 de sabiha gökçenden bol bol vaktim var yani :)) tez bir buluşma tertip edelimmmm

Şehnazımm Arda Kaanıma herşey yakışıyor sen dert etme böyle de çok şeker olmuş askere gidecek sankim eheuheueheueh yerim onun güsel suratını

günaydın kızlarrr a.s. a.s.

benım damadımın her halı guzel her halı yakısıklı yafsssssssssss

aslıııııııııı kız sabıha gokcen hava lımanı bana yakın gel mısafıredem senıııııı bebemmmm :))

özge bende o hayallerle yasıyorum ama sıkılıyorum ya :(

fundacım çok güzel bi günaydın olmuşşşşşşşşş zemuszemus

selam kızlar, Elayı hastaneye götürdük haber veremedim size. sizle yazışma sırasında yine altına baktım çiş rengi nasıl olmuş diye. bi baktım akıntı tarzı bişey var. hemen panik yaptım. aklıma, Alya, İdil ve çektikleri geldi. eşimi aradım hastaneye gidiyorum diye. o da ben çıktım bekle diyince hazırlandık çıktık. tahlil yaptırdık. neyseki sonuç temiz. 1 yaşına kadar bebeklerde olabilecek birşeymiş. endişelnmemem gerekiyomuş. kum veya enfeksiyon değil yani. huzursuzluğu da muhtemelen diş, ve diğer hastalıklardan. neys e içim çokk rahatladı. umarım kimsenin bebeği hasta olmaz. olanlar da çabuk iyileşir. gece çok sık kalkıp emmesi de acıkmasıyla alakalıymış.

gülşah kadir beyin dediklerini hatırlıyomusun?dr ve mamalar hakkında. bizim dr. da aptamil broşürü verdi. kaşık maması diyhince ben anlamadım yabancıyım mamalara ya. o da onu verdi. ama ticari düşündüğünü sanmıyorum yaa... önceden kalkmayan bebek kalkıyo gece hem de emmek için. sütlü pirinçli evde yapamayız dimi?

canım geçmiş olsun elanın dişi hayırlı olsun canım benim kuzu kuzu

slm canolarr nasilsiniz bakalim gecmisi okumaya calisdim ama kacirdiklarim muhakkak olmusdur kusuruma bakmayin
sibelim ins annenin rahatsizligi kötü huylu degildir ve biran önce atlatir

aysincigim pamugumun bisiyinin cikmamasina cok sevindim cnm

aslimm vitaminsiz ise girmis onada cok sevindim napcan cnm gülsahinda dedigi gibi dogdugun yermi doydugun yermi sonucda oda sizin icin calisacak kujummmm

bize gelince moralim cokkkkk bozukkkk (oglumun up uzun saclari gittttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumbenmafoldumben)agladimm keserken yaa ama mecburduk cünkü cok uzunlardi ama sagliksiz dilar ya yamuk yumukdular basinin arka tarafinda bi tarafinda vardi bi tarafi kep kel olmusdu yanlarinda zaten sifir hic yokdu sadece tepede vardi saclar onlarida yana tariyodm olmuyodu arkaya tariyodum olmuyodu ama kiz olsydi toka taksaydm eger olurdu ozamn cirkin durmuyodu toka topluyodu cnki ama böyl een azindn ayni hizada uzarlar dedi annm ve esim ama cok üzüldüm ya offffffffffffffffffffffffffff fotosunuda ekliyormmm kelll ardi ninn

Bayıldım bayıldım saçlarınaaaa ve bu açıdan ağız burun sana benzemiş şehnaz

Aslıııııııııııııııııııııı madem anadolu yakasındasın bende gelirim 22sinde buluşursanız

Back