selam fusuncum, sen gitin seller aldı oraları:) maşallah çileğime...
sibel canım annene çok geçmiş olsun. kardeşine de. kist nerdeymiş. önemli biş yoktur umarım.
Kizlar benim kocis kalkmis sabah Rüyanin agzini kontrol ediyor heyy ne oldu diyorum: Rüyamda Rüyanin üstte ön iki disi cikmis bana gülümsüyordu dedi... hahaha... Tekerleme gibi oldu Rüyamda Rüyanin Rüyasini gördüm :roflol:
gözünaydın ayşincim hiç birşey çıkmamış. aman kimsenin bebeğine bişey olmasın allah onları korusun:Saruboceq:selam kızlar, Elayı hastaneye götürdük haber veremedim size. sizle yazışma sırasında yine altına baktım çiş rengi nasıl olmuş diye. bi baktım akıntı tarzı bişey var. hemen panik yaptım. aklıma, Alya, İdil ve çektikleri geldi. eşimi aradım hastaneye gidiyorum diye. o da ben çıktım bekle diyince hazırlandık çıktık. tahlil yaptırdık. neyseki sonuç temiz. 1 yaşına kadar bebeklerde olabilecek birşeymiş. endişelnmemem gerekiyomuş. kum veya enfeksiyon değil yani. huzursuzluğu da muhtemelen diş, ve diğer hastalıklardan. neys e içim çokk rahatladı. umarım kimsenin bebeği hasta olmaz. olanlar da çabuk iyileşir. gece çok sık kalkıp emmesi de acıkmasıyla alakalıymış.
gülşah kadir beyin dediklerini hatırlıyomusun?dr ve mamalar hakkında. bizim dr. da aptamil broşürü verdi. kaşık maması diyhince ben anlamadım yabancıyım mamalara ya. o da onu verdi. ama ticari düşündüğünü sanmıyorum yaa... önceden kalkmayan bebek kalkıyo gece hem de emmek için. sütlü pirinçli evde yapamayız dimi?
ohh bee eğitim İstanbul daymış ümraniye Ağaoğlu my city otel yuppiiii ulaşım derdim yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?