2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy ya Ela nın çok sıkıntısı var bence Ayşincim erken kalkmalar huzursuzluklar yawrum benim inşallah sıkıntıları biter çok zor zor biraz ıhlamur ver akşam yatıştırıcı olur sakinleşir huzursuzluğuna iyi gelir

yok meleğim uludağ da:)))) zürafa nın düşkünü beyaz giyer kış günü muhabbeti:))) yazın kış otelleri daha ucuz olduğundan orası tercih edilmiş uludağ ağaoğlu :(((

Kizlar benim kocis kalkmis sabah Rüyanin agzini kontrol ediyor heyy ne oldu diyorum: Rüyamda Rüyanin üstte ön iki disi cikmis bana gülümsüyordu dedi... hahaha... Tekerleme gibi oldu Rüyamda Rüyanin Rüyasini gördüm :roflol:

selam kızlar, Elayı hastaneye götürdük haber veremedim size. sizle yazışma sırasında yine altına baktım çiş rengi nasıl olmuş diye. bi baktım akıntı tarzı bişey var. hemen panik yaptım. aklıma, Alya, ıdil ve çektikleri geldi. eşimi aradım hastaneye gidiyorum diye. o da ben çıktım bekle diyince hazırlandık çıktık. tahlil yaptırdık. neyseki sonuç temiz. 1 yaşına kadar bebeklerde olabilecek birşeymiş. endişelnmemem gerekiyomuş. kum veya enfeksiyon değil yani. huzursuzluğu da muhtemelen diş, ve diğer hastalıklardan. neys e içim çokk rahatladı. umarım kimsenin bebeği hasta olmaz. olanlar da çabuk iyileşir. gece çok sık kalkıp emmesi de acıkmasıyla alakalıymış.

gülşah kadir beyin dediklerini hatırlıyomusun?dr ve mamalar hakkında. bizim dr. da aptamil broşürü verdi. kaşık maması diyhince ben anlamadım yabancıyım mamalara ya. o da onu verdi. ama ticari düşündüğünü sanmıyorum yaa... önceden kalkmayan bebek kalkıyo gece hem de emmek için. sütlü pirinçli evde yapamayız dimi?

selam kızlar, Elayı hastaneye götürdük haber veremedim size. sizle yazışma sırasında yine altına baktım çiş rengi nasıl olmuş diye. bi baktım akıntı tarzı bişey var. hemen panik yaptım. aklıma, Alya, İdil ve çektikleri geldi. eşimi aradım hastaneye gidiyorum diye. o da ben çıktım bekle diyince hazırlandık çıktık. tahlil yaptırdık. neyseki sonuç temiz. 1 yaşına kadar bebeklerde olabilecek birşeymiş. endişelnmemem gerekiyomuş. kum veya enfeksiyon değil yani. huzursuzluğu da muhtemelen diş, ve diğer hastalıklardan. neys e içim çokk rahatladı. umarım kimsenin bebeği hasta olmaz. olanlar da çabuk iyileşir. gece çok sık kalkıp emmesi de acıkmasıyla alakalıymış.

gülşah kadir beyin dediklerini hatırlıyomusun?dr ve mamalar hakkında. bizim dr. da aptamil broşürü verdi. kaşık maması diyhince ben anlamadım yabancıyım mamalara ya. o da onu verdi. ama ticari düşündüğünü sanmıyorum yaa... önceden kalkmayan bebek kalkıyo gece hem de emmek için. sütlü pirinçli evde yapamayız dimi?
gözünaydın ayşincim hiç birşey çıkmamış. aman kimsenin bebeğine bişey olmasın allah onları korusun:Saruboceq:
kaşık mamalarından ben liyaya yediriyorum severekte yiyor ama hep yarım ölçü yaptım onun bile sonunu bırakıyor.

Deryacım inş. tahlıller temız cıkar canım valla bebek olunca hiçbişeye dayanamıyorum Allahım onların acılarını göstermesın kızlar ben 3 kılo daha almışım 88 olmuşuum az az rejım yapacam yoksa kımse benı durduramayacak Gülşahcım ayşincim sındede sorun cıkmamıs şükür gülşah benım oglanda cok ıstahsız tıg gıbı kaldı yedıremıyoruz uyku sersemı emdı emdı yoksa emmıyo bende calıstıgım için apar topar iş yerıme getrırıyolar gönlü olursa emıyo gönlü olmazsa 5 saat hiç bişey yemedıgı oluyo

Son düzenleme:
ayşinim geçmiş olsun şükürki bir şeyi yok çok sevindim.deryada gelse iyiydi..
yani onun savunduğu şey daha çok kendi yediğinizden yedirin mantığı bulgur bulamaçla dyurmayın çocuğunuzun karnını diyor.
ama kaşık mamasına karşı değil sadece bir noktasına takıldım su ile değil süt ile hazırlayın diyordu.
ben alyaya geçende süt verdim içti bir şeyde olmadı ama henüz kaşık mamasını sütle yapacak cesaretim yok.gerçi yemiyor ya su ile bile yapsam milupayı..
ay kızlar demin oynarken bir çizdi yüzünü nasıl ağladı kuzum..içim sızladı resmen ya

al benden de o kadar derya uyku sersemi yedirebilirsem ne ala yoksa ağzını bi kilitliyor btti.daha imkanı yok açmıyor.açsada kusuyor..
bu arada kilo alıyosun ama dert etme çünkü süt veriyorun canım..anne sütü en önemlisi kaliteli olması lazım..sen sakın yediklerini kısma özellikle rica ediyorum

selam kızlar berbat durumdayım ya ada mahvetti beni sabah 5 te kalktı ve daha yeni uyudu akşama kadar sürekli ağladı bağırdı.. arada oyun da oynadık güldü falan ya bişeyi olsa canı yansa falan gülmez dimi? doktora götürsemmi kararsız kaldım. normalde de çok uslu deildi ama bugün başkaydı yahu her geçen gün daha beter oluyor.kaç gündğr uykusuzum yatıyorum ben kızlar geçmişe bakamadım doğru düzgün. öpüyorum sizi iyi geceler

Back