saol bitanem iyiyimhoşbulduk canlarım fundacıım nasılsınn???
Gülşahım eskiler daha iyi bilir tecrübe ne de olsa benim kayınvalide bilmez gerçi((
beni de zor günler bekliyor vitaminsiz MArmaris te işe başlıyuor sevinmek sevinmemek arasında karasızım çünkü hiç gelemeycek kasıma kadar haftasonları biz gidecez((((
herkese en kocamanından günayddııınn...
derya canım ben önceden bir başlık açıp dua ettiğimiz bir gülümseme olsa nasıl olur demiştim..herkes de iyi olur filan yazmıştı.
sonra baktıkkki eklenmiş adıda benim adım olmuşkaydirigubbakcemile3
teşekkürler kızlar ama yeme sorunumuz hala sürüyor.dün gece mercimek çorbası vereyim dedim uyku halinde belki içer.3.kaşıktan sonra gün içinde ne yediyse çıkardı..
birtane iştah açıcı bir şurup varmış sipraktinmi ne adı,duyanınız varmı?
Kızlar Ali Tuna dızlerını kırıyor sadece kafasını degıl govdesını de kaldırıyorr duruyor duruyorrr hoppp ılerı atlıyor..
cok korkar oldum ben yaa hep yatagında tutuyorum yada yerde..
Yok gülüm demir:ferro sanolbuket demir damlası ne veriyosun dvit mi yani?
Geçmiş olsun canım.. İnşallah ilaç işe yararda annen iyileşir..Bugünde sabah annem rahatsizlandi apar topar onu hastaneye götürdük Kist varmis - ilac verdiler eger gecezse baska bir tedavi uygulancakk... ARdindan eve geldim alisverisimi yaptim evii moh götürüyordu bi güzel temizledim rüya uyuyor ben ise sizlerleyim...zemuszemusopuyorumnanaktan[/COLOR]
Gözünüzaydın canım.. Olsun hayırlısı buysa hasrete katlanılır.. Hem haftasonları kavuşacaksınız. Ya daha uzak olsaydı hiç görüşemezdiniz..beni de zor günler bekliyor vitaminsiz MArmaris te işe başlıyuor sevinmek sevinmemek arasında karasızım çünkü hiç gelemeycek kasıma kadar haftasonları biz gidecez((((
Selam annısler..
Bu topıc harıc dıgerlerının gecmısını okudum.
Burayı da okuyamayacam :)
ne var ne yok nasılsınız?
Fusun ıle konustum az once.. Dun asıları olmustu Nısan. 38.2 ımıs gece. Bu sabah Gıresun'a gıtmısler ıyılermıs. Sızlere cok selamları var
E bi masallahta bizden gelsn ozmn
Kizlar rüyanin iki gündür aldigi yeni huy: Meme ucuyla birlikte emerken bas parmaginida kenardan sokusturup emiyorr haha ... Zevki sefa sürüyorrr
saol bitanem iyiyim
eşinin işe başlaması güzel ama gözünüz aydın ama sana zor olacak sanırım
ayrıca babası kızına dayanabilecekmi bakalım onun için daha zor olmalı
Kızlar Ali Tuna dızlerını kırıyor sadece kafasını degıl govdesını de kaldırıyorr duruyor duruyorrr hoppp ılerı atlıyor..
cok korkar oldum ben yaa hep yatagında tutuyorum yada yerde..
Sağol canım bilgilendirdiğin için.Nisanım 7230gr 65cm olmuş maşallah sağlıklı dişler kabarmış dedi drumuz.Bizde demir damlasına başladık.7 damla Şu an göreledeyiz ara ara giriyorum.
Canım dün Anılın bezindede öyle turunculuk gördüm.. Daha öncede gördüğümde sıvıyı arttırdım geçmişti. Dünde suyu sevmiyo diye içine şeftali sıktım. 100 cc içirdim. Geçti.(( kızlar, elanın atını değiştiriyodum. idrarı kırmızıya yakın turuncu idi. dr u aradım ama hasta bakıyomuş. annemi aradım idrar yollarını üşütmüş olabilir dedi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?