2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canlarım fundacıım nasılsınn???
Gülşahım eskiler daha iyi bilir tecrübe ne de olsa benim kayınvalide bilmez gerçi :(((
beni de zor günler bekliyor vitaminsiz MArmaris te işe başlıyuor sevinmek sevinmemek arasında karasızım çünkü hiç gelemeycek kasıma kadar haftasonları biz gidecez :(((((

hoşbulduk canlarım fundacıım nasılsınn???
Gülşahım eskiler daha iyi bilir tecrübe ne de olsa benim kayınvalide bilmez gerçi :(((
beni de zor günler bekliyor vitaminsiz MArmaris te işe başlıyuor sevinmek sevinmemek arasında karasızım çünkü hiç gelemeycek kasıma kadar haftasonları biz gidecez :(((((
saol bitanem iyiyim
eşinin işe başlaması güzel ama gözünüz aydın ama sana zor olacak sanırım
ayrıca babası kızına dayanabilecekmi bakalım onun için daha zor olmalı

gülşahcım aman dikkat et bazen olan düzeni de altüst edebiliyorlar.
aslıcım ne desem bilemedim ya ada da çok özler babasını keşke merkezde bi iş olsaydı ama hayırlısı ne diyim

Sıbelcıgım annene gecmıs olsun.. umarım sorunsuz bır sekılde kısa surede atlatırsınız...

Aslıcım zor olsa gerek mınık kus babasından ayrı kalacak. Vıtamınsız de Ada vıtamını olmayınca yanında ıyıce vıtamınsız kalacak :)

Kızlar Ali Tuna dızlerını kırıyor sadece kafasını degıl govdesını de kaldırıyorr duruyor duruyorrr hoppp ılerı atlıyor..
cok korkar oldum ben yaa hep yatagında tutuyorum yada yerde..

hayırlısı olsun aslıcım.sakın üzülme doğduğun yer mi doyduğun yer mi demişler.
neticede sizin için gidiyor vitaminsizde.herşey iyi olacak hayatım..bak gör..sen moralli ol yeterki..

aynen öyle melekcimm :))))
haklısın gülşah doyduğun yer:) bir sorun daha var önümüzdeki ay ben 1 haftalık eğitime gideceğim Ada yine bakıcımızda kalacak çok üzülüyorum ne annesi ne babası yanında olamayacak umarım bu anlarını hatırlamaz hatırlasa da bizi affeder:((((

herkese en kocamanından günayddııınn...
derya canım ben önceden bir başlık açıp dua ettiğimiz bir gülümseme olsa nasıl olur demiştim..herkes de iyi olur filan yazmıştı.
sonra baktıkkki eklenmiş adıda benim adım olmuşkaydirigubbakcemile3
teşekkürler kızlar ama yeme sorunumuz hala sürüyor.dün gece mercimek çorbası vereyim dedim uyku halinde belki içer.3.kaşıktan sonra gün içinde ne yediyse çıkardı..
birtane iştah açıcı bir şurup varmış sipraktinmi ne adı,duyanınız varmı?

gülşah şimdi tek sorunu iştahsızlık mı? diğer problemler bitti dimi? arkadaşımın oğlu da iştahsız ii bi doktora gidiyo. gecen gün konuştum. bi şuruptan bahsetti. 1 yaşını doldurdu 8 kg bile değil. ona sorayım şurubu adını veririm sana onu incelersin.

Kızlar Ali Tuna dızlerını kırıyor sadece kafasını degıl govdesını de kaldırıyorr duruyor duruyorrr hoppp ılerı atlıyor..

ben anlamadım canım nasıl bir duruş bu?

aslıcım, Allah kavuştursun diyim öncelikle. bu devirde orası burası önemli d eğil sanırım. kuzenimin eşi de en az 3 yıllığına libyaya gitti. oğlu 11 aylık:(((((((( koşullar iyi olunca hayatı daha hızlı kontrol altına alabilmek için dyanaıyoruz işte bu tür ayrılıklara. o da 3 ayda 1 gelebilecek.

günaydın kızlar, ben 2 gündür ne yaptığımı bile bilmiyorum. ela huy değiştiriyo. hastalandıktan sonra değişti. gerçi daha geçmedi ama.
sabahları 5 ten sonra oda değiştirmeye başladık. yerde yatıyoruz beraber. beşiğinde ayaklarını kenarlara vuruyo, nefes alması değişiyo, sık sık uyanıyo. sanırım o oda daha sıcak. e 3 kişi yaşıyoruz küçük odada:))))

bu arada 2. dişi çıkıyo elanın,1. si alt soldu. şimdi o dişin solu. :S dengesiz çıkyo ya... alt sağ çıkmadan normal miki?

buket demir damlası ne veriyosun dvit mi yani?
Yok gülüm demir:ferro sanol
d vitamini:monovit

Bugünde sabah annem rahatsizlandi apar topar onu hastaneye götürdük Kist varmis - ilac verdiler eger gecezse baska bir tedavi uygulancakk... ARdindan eve geldim alisverisimi yaptim evii moh götürüyordu bi güzel temizledim rüya uyuyor ben ise sizlerleyim...zemuszemusopuyorumnanaktan[/COLOR]
Geçmiş olsun canım.. İnşallah ilaç işe yararda annen iyileşir..

Gözünüzaydın canım.. Olsun hayırlısı buysa hasrete katlanılır.. Hem haftasonları kavuşacaksınız. Ya daha uzak olsaydı hiç görüşemezdiniz..

Selam annısler..
Bu topıc harıc dıgerlerının gecmısını okudum.
Burayı da okuyamayacam :)

ne var ne yok nasılsınız?

Fusun ıle konustum az once.. Dun asıları olmustu Nısan. 38.2 ımıs gece. Bu sabah Gıresun'a gıtmısler ıyılermıs. Sızlere cok selamları var

Sağol canım bilgilendirdiğin için.Nisanım 7230gr 65cm olmuş maşallah sağlıklı dişler kabarmış dedi drumuz.Bizde demir damlasına başladık.7 damla Şu an göreledeyiz ara ara giriyorum.Bu arada Gülşaha,Ayşine ve Sibele teşekkür ederim. Gülşahcım sonuçlara çok sevindim.Deryacım sizinkilerde iyi çıkıcak işallah.kendinize iyi bakın canlarım

E bi masallahta bizden gelsn ozmn

Kizlar rüyanin iki gündür aldigi yeni huy: Meme ucuyla birlikte emerken bas parmaginida kenardan sokusturup emiyorr haha ... Zevki sefa sürüyorrr

Canım onu Nisan bayadır yapıyo çekiyorum elini :) Bu arada geçmiş olsun...

saol bitanem iyiyim
eşinin işe başlaması güzel ama gözünüz aydın ama sana zor olacak sanırım
ayrıca babası kızına dayanabilecekmi bakalım onun için daha zor olmalı

Canım bence güzel bir haber hayat zor ve engebeli Ada da bunu anlayışla karşılıycak bir kız olucak geçen gün konuştuklarımızı hatırlarsan buda hayatın içinden

Aynııııııııııı Nisanda öyle ben frog diyorum kızıma yani kurbağa.Gülşahcım yüzükoyun ayaklarını karnına çekiyolar emeklermiş gibi kollarıyla bir anda ileri gidiyolar

:((( kızlar, elanın atını değiştiriyodum. idrarı kırmızıya yakın turuncu idi. dr u aradım ama hasta bakıyomuş. annemi aradım idrar yollarını üşütmüş olabilir dedi:(((

Bu arada günaydın arkideşler.. Oğluşu uyuttum,evi temizledim. Arkadaşım gelecek bekliyorum.. Ama hiçbir hazırlık yapmadım börek-çörek falan.. Çay-bisküvi,meyve vs ağırlayacam.. Çok üşengecim. Ama hepsi tosunpaşam yüzünden. O uyurken ne iş yapabilirsem kar oluyor bana.. Diğer türlü uyanıkken sürekli ilgi istiyor.. Beni görmeden duramıyoor. Gördümü gülücükler,göremedimi yalancı ağlamalar sonrada gerçeğe dönüyo.. Çok oyuncu oldu bu sıpa yaaaa. Bide geveze.. Çabuk dillenecek sanırım.. Şimdiden "bu" - "baba" - "agu" gibi şeyler söylüyo.. Bol bolda aaaaaaaaa - uuuuuuuuuuu diye avaz avaz bağırıyoo.

selam fusuncum, sen gitin seller aldı oraları:) maşallah çileğime...
sibel canım annene çok geçmiş olsun. kardeşine de. kist nerdeymiş. önemli biş yoktur umarım.

yok fusunum anlamayan ayşindi ben değilim:)
alyada da var o hareketler..artık iyice hareketlendiler..ben zaten hep yerde tutuyorum daha koltuğa koymuyorum..
ayşin canım yerim onun dişlerini ben.maşallah benim kızıma bu arada..işte kültürde idrarda iyi çıktı.şükürler olsun.idilinde inşallah iyi çıkar sonuçlarıda rahatlarız biraz.evet iştahsızlık had safhada.sabah ben yazdım ya sipraktinmidir nedir iştahsızlığa iyi gelen şurup sanırım dediğin o seninde.
ama kararlıyım gidicem bu haftada geçsin kayınvalidem bi toparlasın yeme işini.çorbasını sütünü muhallebisini ayarlasın..eskiler daha becerikli bu konularda.
iyi gezmeler bu arada fusuncum sana nisanıma da kocaman maşallah tosurum benim o..
bu arada aslıcım ne yapacaksın hayatım..ben doğduğumda babam askerdeymiş düşünsene babam yanımda yokmuş.ve bir çok hareketimide görememiş..çok önemli de değil önemli olan ebeveynlerin sevgilerini hissettirmeleri..annemle mektuplaşırlarmış her mektupta ben varım yaptıklarım ağlamalarım beni özlemesi filan..çok güzel şimdi onu okumak..
bu arada alyanın blog sayfasını merak edenlere

alıntı yapmayın yalnız dilicem bir süre sonra

Son düzenleme:
Sağol canım bilgilendirdiğin için.Nisanım 7230gr 65cm olmuş maşallah sağlıklı dişler kabarmış dedi drumuz.Bizde demir damlasına başladık.7 damla Şu an göreledeyiz ara ara giriyorum.

Maaşallah Nisanımıza.. Füsuncum iyi tatiller bebem.. Bizim yerimizede gez-yüz-eğlen emi tatlım.

:((( kızlar, elanın atını değiştiriyodum. idrarı kırmızıya yakın turuncu idi. dr u aradım ama hasta bakıyomuş. annemi aradım idrar yollarını üşütmüş olabilir dedi:(((
Canım dün Anılın bezindede öyle turunculuk gördüm.. Daha öncede gördüğümde sıvıyı arttırdım geçmişti. Dünde suyu sevmiyo diye içine şeftali sıktım. 100 cc içirdim. Geçti.
Susuzluktan da oluyor.

canım antibiyotik kullanımından olabilir turunculuk kullandıysanız eğer ama koyu ise idrarının rengi idrar yolları enfeksiyonuda olabilir.yememesi hariç kusması ve idrar yaparken ağlaması varmı

maşallah anıl paşama benim kurban olurum ona..
alyada aguyu aştı artık,uuu beeeee aaaaaağğğğ diye sesler çıkarıyor..farklı sesler oldu artık ilgileri..

canlarım öksürük şurubu, burun damlası ve devit dışında bişey kullanmıyoruz. arada huysuzlukları, ağlamaları var esksi kadar neşeli değil. huzursuz, ama hem dişi çıkıyo hem de hasta zaten. demiştim ya öksürük, burun akıntısı. su içiriyim bari.sadece su versem olur mu? elimden geldiğinde meme veriyorum ama bazen onu da istemiyo. ay biberon de kullanmayı bilmiyo:S dün su vereyim dedim kenarını kösesini ısırmaya çalışıyo:1no2:

Back