2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

derya haberlerini bekliyoruz canım ben bir sürü şey yazmıştım ama gitti ya offf
nisana da çok geçmiş olsun iyi yolculuklar fusuncum

derya sana, idile ve eşine geçmiş olsun diyorum. ve bu sürecin uzamasına da üzüldüm. hergeçen gün stres artar. off sağlık problemlerimiz işte. bi üzene giremedi. sağol melekcim haber vediğin için. umarım oralarda sorun yaşamazlar, güzel bi tatil yapıp gelirler.

Hoşgeldinnnnnnnnn nasıl oldu sinirlerin???
Sinirler iyidir canimmm... Esim arkamda olunca biraz kenari sIkIstilar...
Hosgeldin - Gecmis olsun sana ve esine!!
Cok gecmis olsun canim! Bu günlerde gececek eminim biraz sabirr!!

Boceqim sevindim tahlilerin temiz cikmasina... Sagligi yerinde olsun tahlileri temicz ciksin yavas yavas annesi alyaya prensesler gibi bakar - yedirir !! [COLOR]
Canim tabiki Allah herseyin beterinden saklasin!
GEcmis olsun tekrar ve tekrar! Üzüldüm tarihlerin ileri atildigina uzattikca uzattilar bunlarda sakiz gibi - ama varsn uzatsinlar Idil Türkü iyilessindee..
Iyidir sen nasilsin Melekcim?
Bende geldim gecmisi okuyarakkk...
Haber verdigin icin tesekkürler ...
Tekrar konusursan sende iyi tatiller dilediigmizi ilet olur mu?:)

Cok uzun iki gün gecirdim sankii offff..
Dün annemlerde kaldik, ordaydim ben en kücük erkek kardeslim rahatsizlaninca ben onlarda kalmak zorunda kladim gec oluncada eve gelmedim orda kaldim esimde isten geldii... Rüya ilk kez evi haric baska biryerde uyumus oluyorr... Sakin ve rahattii zemuszemus
Bugünde sabah annem rahatsizlandi apar topar onu hastaneye götürdük Kist varmis - ilac verdiler eger gecezse baska bir tedavi uygulancakk... ARdindan eve geldim alisverisimi yaptim evii moh götürüyordu bi güzel temizledim rüya uyuyor ben ise sizlerleyim...zemuszemusopuyorumnanaktan

bu arada derya canım o turunculuk antibiyotik kullanımından sanıyorum.kimi antiiyotikler idrarda turunculuk yapabiliyor.bizim doktorumuz olursa korkma demişti.
sibel canım geçmiş olsun kardeşin ve anneciğine.Allahım tez zamanda şifalarını versin inşallah..
amanın kimsecikler gelmemiş ya 4 ten beri

hadi ya cidden bu antibiyotiği içtiğimizden beri oluyor nasıl rahjatladım anlatamam
alya nın da tahlilleri iyimiş çok sevindim darısı basımıza

:Saruboceq: gülşah bu gülümseme senden esinlenipmi yapıldı yoksa senmi ondan esinlendin merak işte
kızım konuşmaya çalışıyor kızlar doktora dün döndüğünü söyledim şaşırdı ters dönüyo ya gerçi bugünlerde yapmıyo
daha çok erkewn elkide o yüzden çok zayıftır diyo
keşke senden sonra hasta olmasaydıda seni doyası sevseydim diyo idile u ne tatlı bişey diyo bencede çok tatlı hemde herseyden çok

Deryacim eger gercektende Gülsahin dedigi gibi turunculuk antibiyotiklerdense bende cok rahatladim senin adina:)
Anlamadim doktor neden sasirdi dönüyor dedigin de?

Deryacim eger gercektende Gülsahin dedigi gibi turunculuk antibiyotiklerdense bende cok rahatladim senin adina:)
Anlamadim doktor neden sasirdi dönüyor dedigin de?
erkenmiş ayına göre olduğu gbi ters dönmesi güzel dedi maşallah dedi
:teytey::teytey::teytey:

E bi masallahta bizden gelsn ozmn

Kizlar rüyanin iki gündür aldigi yeni huy: Meme ucuyla birlikte emerken bas parmaginida kenardan sokusturup emiyorr haha ... Zevki sefa sürüyorrr

günaydinlarr herkese
dün aksam bi dünya alinti yaptim ve cvp da yazdim sonra net gidince hepsi gittii maleseff bi türlüde gelmedi net o yüzden neleri alinti yapmisdim unutum aklimda kalanlarda alyamin sonuclarinin temiz cikdigiydi cok sevindim gülsahcm ins bi daha böyle seyler yasamazsiniz ve che cigim seninde daha bitmemisdi sanisam haftaya kalmisdi bagzi testler ins onlarda hallolucak sen merak etme idil türkümüz iyilesecek cnm sen iicini ferah tut

E bi masallahta bizden gelsn ozmn

Kizlar rüyanin iki gündür aldigi yeni huy: Meme ucuyla birlikte emerken bas parmaginida kenardan sokusturup emiyorr haha ... Zevki sefa sürüyorrr
:) ooh ne güzel sırnaşık şey teşekkür ederim canım bu arada.

maşallah kuzumuza bu yürüdüğü zaman yerindce durmucak seni de mahvetcek :)

herkese en kocamanından günayddııınn...
derya canım ben önceden bir başlık açıp dua ettiğimiz bir gülümseme olsa nasıl olur demiştim..herkes de iyi olur filan yazmıştı.
sonra baktıkkki eklenmiş adıda benim adım olmuşkaydirigubbakcemile3
teşekkürler kızlar ama yeme sorunumuz hala sürüyor.dün gece mercimek çorbası vereyim dedim uyku halinde belki içer.3.kaşıktan sonra gün içinde ne yediyse çıkardı..
birtane iştah açıcı bir şurup varmış sipraktinmi ne adı,duyanınız varmı?

günaydın kızlar
dün nette problem vardı sanırım gün boyu giremedim kk ya
sabah ilk işim bakmak oldu neyseki düzelmiş
sibel geçmiş olsun annenle kardeşine acil şifalar diliyorum
böcüğüm o dediğin ilacı biliyorum ben senelerdir var taaa ilaydanın küçüklüğünden beri
yan etkisi uyku verici olması ama olumsuz yanlarınıda duydum ve ben ilaydaya kullanmadım (o da çok iştahsız bir çocuktu)
sanırım beyni uyuşturuyormuş o yüzdende uyutuyormuş
bir arkadaşım çocuğuna kullanıyordu sırf uyusun diye çocuk salak gibi dolaşırdı ya mayışık mayışık

günaydın fundacım hoşgeldin canım..
evet yan etki olarak bunu gösteriyormuş vucutta..cesaret edemem zaten vermeyide ne bilim..hiç bişe yemeyince insanın aklına çeşitli şeyler geliyor işte

haklısın canım insan yemediği zaman ne yapacağını şaşırıyor
bizimkide bu günlerde az yiyor düşün yani en az 180cc yemesi lazımken bizimki 90 cc yi bitiremiyor sanırım sıcakların çok etkisi var bi de diş zamanları geldi bakalım ne olacak

canım benim ya kıyamam ben ona benim ki de geçen gün bi mama denedim milupanın kaşık maması dediğin gibi herşeyi kustu

günaydın aslıcım hoşgeldin canım..
özge hiçsorma onu zaten hiç yemiyor..unda ne olacak bu bebelrin iştahsızlığı bilemiyorum..
bende karar aldım..
bu hafta geçsin beceremezsem ekayınvaldiemlere geçicem bir kaç gece orada kalıcam halleder alyanın düzenini.kurar güzel güzel.yoksa böyle iştahsız bir bebek olacak yani ötesi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…