Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirler iyidir canimmm... Esim arkamda olunca biraz kenari sIkIstilar...Hoşgeldinnnnnnnnn nasıl oldu sinirlerin???
Hosgeldin - Gecmis olsun sana ve esine!!merhaba kızlar nedeyse 1 ay oldu girmeyeli..
taşındık zor da olsa.eşimin çalıştığı tam biz taşınacakken deiştirdiler.çok yorulmaya başladı bş de ayak tabanlarındaki kaslar yırtyılşmış üstüne her bastıında canı yanıyodu.doktor fazla ayakta durma falan demiş.ben de o fazla yorulmasın die nerdeyse bütün evi kendim topladım.kayınvalidemle kayınpederim vardı adayı onlara verdim vee nooldu.ada ayakta sallanarak uyumaya sürekli kucakta durmaya alıştı! tuvalete bile giderken yanımda götürmek zorunda kaldım bi süre!!! şimdi yavaş yavaş alışıyor tek kalmaya.acaip canım sıkıldı bi ara bu duruma.bi de bende bel fıtığı başlangıcı çıktı.doktor ağır kaldırma fazla ayakta durma diyor bizim kız kucakta ve ayakta durmaya alıştığı için 2 dk durmuyor. gece yatakta bile yatamaz oldum ağrılarım o kadar şiddetlendiki..kilo ver dedi doktor doğal olarak. bikaç hafta sonra başlıcam diyete.
buraya taşındığımız zaman neti bağlattı eşim, sorun varmış birazönce geldiler hallettiler sorunu çook sevindim çok özledim sizi..
geçmişi okuyamıyorum zaten çok birikmiş bi de ev dandini çalıyor toparlamam lazım hasta olan anneler ve bebişleri varsa çook geçmiş olsun arada bakmaya çalışırım yine. pc açık
Cok gecmis olsun canim! Bu günlerde gececek eminim biraz sabirr!!HERKESE MERHABALAR BİR AYDIR YOKTUM BENİM OĞLan hala iyileşmedi çok moralim bozuk hala amip ve idrar yolu enfeksiyonu çocuğum bi hoş oldu bende tabi.konyada ne gezebildim ne bişey yapabildim hastane hastane gez tahlil yaptır sonuç göster ortada iyileşme filan yok ama apar topar döndük EMELİM kusura bakma seninle görüşemedik ama hiçbişeye fırsat bulamadım
Boceqim sevindim tahlilerin temiz cikmasina... Sagligi yerinde olsun tahlileri temicz ciksin yavas yavas annesi alyaya prensesler gibi bakar - yedirir !! [COLOR]doğacım geçmiş oılsun canım çok.nedir bu bebelrin çektikleri yarabbim.çok üzüldüm..Allahım yardımcınız olsun inşallah duacınızım..
deryadan haber yok değilmi,inşallah güzel haberlerle gelirler.merak ettim ben çok..
alyanında dün kültür sonuçlarını aldık tertemiz çıktı şükürler olsunki.yemesi az ama olsun sağlıklı olsunda varsın yemesin.ne edeyim.
esma gidince günaydın da bana kaldı madem..e günaydınn
Canim tabiki Allah herseyin beterinden saklasin!herkese slm nasılsınız biz dün gitik sabah 5:30 da çıktık eden
neyse 7:30 gibi oradaydık
kayıt için sıraya greçtik kızınız 0-18 yas grrubunda yok dediler hani ücretsiz ya muayene felan napacaz ssk ya gidin dediler aksilik hep beni bulacakya
neyse maraş sskda tanıdık var arasdık adama bakmış kayıtlıyız 1 satimiz güme gitti tekrar girdik tc yi 2 kez girince oldu
o 1 saat bizim tekrar malatyaya gitmemize sebep oldu
neyse sıraya girdik bekleki sıra gelsin herbir hasata 20 dakşk akalıyor drun odasında
sıra bize geldi dr herşeyi sordu iye ile ilgili nezaman basladığınız ne kullandığmızı bütün tahlşilleri tekrar istedi yani burda geçirdiğimiz zaman boşa gitti
kan tahlili için gittik kızımın kanını alan hemşire olacak pislik sanki canını aldı mahvetti kzızı kız ağlamaktan katıldı bayılıyordu şırındayı batırdı sıkasıka alldı kızı
ben susturmaya çalışıyorum bari sen gürülytü yapma çocuk ağlar diyor valla senin için noırmal olabbilir ama benim kızım ilk defa bukadar ağlıyor dedim
hakkını verecktmde eşim göz etti
kızım okadar ağlamışki kanı pıhtılaşmış tahlillerin bazısı çıkmamış
ama kan tahlili temiz
d vitamini verme dedi kalsiyumu fazlaymış
ve idrar istediler idilk yapmadı normal olarak ve kaldı perşembeye tekrr gideceğiz işemezse sontayla alacaklar baska çare kalmadı
ama idrarı iyice tuhaflaştı turuncu gibi bişey bulasıyor bezine
yani hiç bişey yapamadık
ultrasonu bile haftaya pazartesi randevu verdiler
ondan sora tedaviş dedi dr
nasıl hasta çocuklar vardı ya tüylerim diken diken oldu allahım beterinden saklasın çok fenaydı
Iyidir sen nasilsin Melekcim?Selam annısler..
Bu topıc harıc dıgerlerının gecmısını okudum.
Burayı da okuyamayacam :)
ne var ne yok nasılsınız?
Fusun ıle konustum az once.. Dun asıları olmustu Nısan. 38.2 ımıs gece. Bu sabah Gıresun'a gıtmısler ıyılermıs. Sızlere cok selamları var
hadi ya cidden bu antibiyotiği içtiğimizden beri oluyor nasıl rahjatladım anlatamambu arada derya canım o turunculuk antibiyotik kullanımından sanıyorum.kimi antiiyotikler idrarda turunculuk yapabiliyor.bizim doktorumuz olursa korkma demişti.
sibel canım geçmiş olsun kardeşin ve anneciğine.Allahım tez zamanda şifalarını versin inşallah..
amanın kimsecikler gelmemiş ya 4 ten beri
erkenmiş ayına göre olduğu gbi ters dönmesi güzel dedi maşallah dediDeryacim eger gercektende Gülsahin dedigi gibi turunculuk antibiyotiklerdense bende cok rahatladim senin adina:)
Anlamadim doktor neden sasirdi dönüyor dedigin de?
:) ooh ne güzel sırnaşık şey teşekkür ederim canım bu arada.E bi masallahta bizden gelsn ozmn
Kizlar rüyanin iki gündür aldigi yeni huy: Meme ucuyla birlikte emerken bas parmaginida kenardan sokusturup emiyorr haha ... Zevki sefa sürüyorrr
maşallah kuzumuza bu yürüdüğü zaman yerindce durmucak seni de mahvetcek :):Saruboceq: gülşah bu gülümseme senden esinlenipmi yapıldı yoksa senmi ondan esinlendin merak işte
kızım konuşmaya çalışıyor kızlar doktora dün döndüğünü söyledim şaşırdı ters dönüyo ya gerçi bugünlerde yapmıyo
daha çok erkewn elkide o yüzden çok zayıftır diyo
keşke senden sonra hasta olmasaydıda seni doyası sevseydim diyo idile u ne tatlı bişey diyo bencede çok tatlı hemde herseyden çok
canım benim ya kıyamam ben ona benim ki de geçen gün bi mama denedim milupanın kaşık maması dediğin gibi herşeyi kustuherkese en kocamanından günayddııınn...
derya canım ben önceden bir başlık açıp dua ettiğimiz bir gülümseme olsa nasıl olur demiştim..herkes de iyi olur filan yazmıştı.
sonra baktıkkki eklenmiş adıda benim adım olmuşkaydirigubbakcemile3
teşekkürler kızlar ama yeme sorunumuz hala sürüyor.dün gece mercimek çorbası vereyim dedim uyku halinde belki içer.3.kaşıktan sonra gün içinde ne yediyse çıkardı..
birtane iştah açıcı bir şurup varmış sipraktinmi ne adı,duyanınız varmı?