Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyorum yeri belli ama daha patlama yok..piketimmmm anılım diş mi çıkartıyo ??
Hadi gözümüz aydın canım. Çok sevindim. İdil'de iyileşir inşallah.alyanında dün kültür sonuçlarını aldık tertemiz çıktı şükürler olsunki.yemesi az ama olsun sağlıklı olsunda varsın yemesin.ne edeyim.
esma gidince günaydın da bana kaldı madem..e günaydınn
İnşallah herşey yoluna girecek canım.. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz biran önce.herkese slm nasılsınız biz dün gitik sabah 5:30 da çıktık eden
neyse 7:30 gibi oradaydık
kayıt için sıraya greçtik kızınız 0-18 yas grrubunda yok dediler hani ücretsiz ya muayene felan napacaz ssk ya gidin dediler aksilik hep beni bulacakyaneyse maraş sskda tanıdık var arasdık adama bakmış kayıtlıyız 1 satimiz güme gitti tekrar girdik tc yi 2 kez girince oldu
o 1 saat bizim tekrar malatyaya gitmemize sebep oldu
neyse sıraya girdik bekleki sıra gelsin herbir hasata 20 dakşk akalıyor drun odasındasıra bize geldi dr herşeyi sordu iye ile ilgili nezaman basladığınız ne kullandığmızı bütün tahlşilleri tekrar istedi yani burda geçirdiğimiz zaman boşa gittikan tahlili için gittik kızımın kanını alan hemşire olacak pislik sanki canını aldı mahvetti kzızı kız ağlamaktan katıldı bayılıyordu şırındayı batırdı sıkasıka alldı kızıben susturmaya çalışıyorum bari sen gürülytü yapma çocuk ağlar diyor valla senin için noırmal olabbilir ama benim kızım ilk defa bukadar ağlıyor dedimhakkını verecktmde eşim göz ettikızım okadar ağlamışki kanı pıhtılaşmış tahlillerin bazısı çıkmamışama kan tahlili temizd vitamini verme dedi kalsiyumu fazlaymışve idrar istediler idilk yapmadı normal olarak ve kaldı perşembeye tekrr gideceğiz işemezse sontayla alacaklar baska çare kalmadıama idrarı iyice tuhaflaştı turuncu gibi bişey bulasıyor bezineyani hiç bişey yapamadık ultrasonu bile haftaya pazartesi randevu verdilerondan sora tedaviş dedi dr
nasıl hasta çocuklar vardı ya tüylerim diken diken oldu allahım beterinden saklasın çok fenaydı
kızlar ada ayakta sallanarak uyumaya alıştı şimdi nasıl uyutcam bilmiyorum ya sallamak da istemiorum ayağımda ama başka türlü de uyutamadım bi türlü. napsam sizce? varmı böyle olup sonra kendisi uyuyabilen bebek?
demir ilacının adı ferro sanol ya da ferrum olablir ikisi de kullanılıyor bebeğin kilosuna göre damla sayısı veriliyor mesela ADa 6200 gr 6 damla veriyorum. devitamini olarak da deviti bıraktık acd vitamini içeren multitabs veriyorum 1ml ama hergün vermiyorum çünkü Ada burada çok fazla güneşe maruz kalıp doğrudan alıyor d vitaminini