Of yaa sabahtan beri tartismalar kavgalar felanda flandaaa.. sonunda bitti ama artik yeter... Esime yeter arrtik ailenin cenesini kapat yoksa ben gidiyorum dedim 3 senedir nedir bunlardan cektigim yaaa ailemi araya karistirmyorum bunlarda beni basi bos sandilar galiba... annemde aramis (bu arada kaynana bu sabah türkiyeden geldi) ve kizina sahip cik benim kizima ne kaynanalik yapiyor, basibosmu sandiniz , üc senedir hepiniz üstüne gidiyorsunuz, kücük bi yavrusu var suanda ona destek cikacaginiza her ay birsey cikartiyorsunuz - kiz kurban kesti onu bile burnundan getirdiniz! Istemiyorsaniz söyleyin geri gelsin kizim pasa pasa otursun babasinin evinde biz hepsine bakariz demis:) Veeee Kaynanamda sunlari söylemis: Sibel bizime kizimiz, egerki biz sibelin moralini bozmussak bizle alakasini kessin ama eger S... (görümce) birsey dediyse ozaman onla alakasini kessin (O arada kayinpederim arkadan bagirmis ben simd S... ariyorum ne karisiyor, ne saldiriyor bu cocuklara) ... S.. hanim efendi ben öyle seyler demedim demis .. Üc kagitci yaaa... Esim aramis bagirip cagirmis ilk önce kayganayi, annesine demis ben herseyi okudum yalan söylemeyin ardindan ablasini aramis ve birdaha bize karisma yoksa seni cok fena yaparim, caninmi skliyo senin ya git knedine baska mesgale bul demis.. kaynanam da biraz önce aradi biz sizi cok özledik bugün gelin dedi bende eger o geliyorsa gelmem o gitsin sonra siz gelin yada ben gelirim, yüzünü görmek istemiyorum dedim tamam dedi...
Actim agzimi yumdum gözümü, söyledim kayganaya ne istiyorsunuz bizden sizolmasaniz biz cok mutluyuz ama sizin yüzünüzden neden tartisayim ben esimle, bana ne kayganalik yapiyor senin kizin , bizi niye hayatindan cikartamiyor bizle ugrasmaktan vazgecmiyor dedim... Kaygana tamam üzme kendini sütüne yansiycak sonra Serdal kökümüzü getirir dedi...
Biraz uzun oldu ama kizlar sizde olmasaniz kime dökücem bunlari herkes üc kagitci - fesat burda!!
Cok gecmis olsun - sonuclarin iyi olmasina sevindimmm eski dünürüm...:) yerimseniben