2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esma canım iyi yolculuklar diliyorum sana..hayırlısıyla gidin gelin inşallah.bol bol dinlenin emi..bizim yerimizede yapın tatilinizi.
bizde denize geçtik karşıya inanılmaz bir kalabalık vardı millet hep dipdibe..çok da sıcak ya sanırım ondandı..alyada huzursuzlaşınca biz geldik eve.kociş kaldı orada şu an görüyorum onu voleybol oynuyolar plajda..

canım ya inş. idilin tahlıllerı temız cıkar canım Aslı nice mutlu yıllara canım Gülşahcım siz naptınız

kızlar hiçç bişey okuyamadan bunu yazıyım hemen.

eşin ela için şilte yaptırdı. hepinize tavsiye ederim Ela çok rahat hareket ediyo. ben de endişelenmiyorum başka odadayken. süper bişi.

kızlar şimdi doktordan geliyoruz.dr oturma banyosu verdi korkulacak bir şey yok dışarda bir yırtıkta yok. o yüzden çocuk cerrahına yönlendirdi.aşı olduk kilomuz 8250 boyumuzda 67.5 sağlığımızda gayet yeride neşemizde ama cerraha gitmeden rahat etmeyecek içim. bu arada benim sütüm yetse dahi ben ek gıdalara başladım doktorumuz verdi.oğluşta seve seve yiyiyor..bana cvp veren herkese de çok teşekkürler

Canım maşallah boyu da kilosuda gayet iyi işallah bişey yoktur

selam kızlar
ben geldim akyakaya gidiyorum evde net bağlı ama kullanamıyorum sizi öpüyorum Ada cımma kavuştum dün akşam o da iyi sizi öpüyoruz şimdilik hoşçakalın umarım herkes iyidir böcüğün Alya sıyla İdil Türkü nasıl oldu aklım kaldı onlarda??????

canım hoşgeldinnnnn Ezgi ile fotonuz yok mu yaaa merak ediyorum

Of yaa sabahtan beri tartismalar kavgalar felanda flandaaa.. sonunda bitti ama artik yeter... Esime yeter arrtik ailenin cenesini kapat yoksa ben gidiyorum dedim 3 senedir nedir bunlardan cektigim yaaa ailemi araya karistirmyorum bunlarda beni basi bos sandilar galiba... annemde aramis (bu arada kaynana bu sabah türkiyeden geldi) ve kizina sahip cik benim kizima ne kaynanalik yapiyor, basibosmu sandiniz , üc senedir hepiniz üstüne gidiyorsunuz, kücük bi yavrusu var suanda ona destek cikacaginiza her ay birsey cikartiyorsunuz - kiz kurban kesti onu bile burnundan getirdiniz! Istemiyorsaniz söyleyin geri gelsin kizim pasa pasa otursun babasinin evinde biz hepsine bakariz demis:) Veeee Kaynanamda sunlari söylemis: Sibel bizime kizimiz, egerki biz sibelin moralini bozmussak bizle alakasini kessin ama eger S... (görümce) birsey dediyse ozaman onla alakasini kessin (O arada kayinpederim arkadan bagirmis ben simd S... ariyorum ne karisiyor, ne saldiriyor bu cocuklara) ... S.. hanim efendi ben öyle seyler demedim demis .. Üc kagitci yaaa... Esim aramis bagirip cagirmis ilk önce kayganayi, annesine demis ben herseyi okudum yalan söylemeyin ardindan ablasini aramis ve birdaha bize karisma yoksa seni cok fena yaparim, caninmi skliyo senin ya git knedine baska mesgale bul demis.. kaynanam da biraz önce aradi biz sizi cok özledik bugün gelin dedi bende eger o geliyorsa gelmem o gitsin sonra siz gelin yada ben gelirim, yüzünü görmek istemiyorum dedim tamam dedi...
Actim agzimi yumdum gözümü, söyledim kayganaya ne istiyorsunuz bizden sizolmasaniz biz cok mutluyuz ama sizin yüzünüzden neden tartisayim ben esimle, bana ne kayganalik yapiyor senin kizin , bizi niye hayatindan cikartamiyor bizle ugrasmaktan vazgecmiyor dedim... Kaygana tamam üzme kendini sütüne yansiycak sonra Serdal kökümüzü getirir dedi...

Biraz uzun oldu ama kizlar sizde olmasaniz kime dökücem bunlari herkes üc kagitci - fesat burda!!

Cok gecmis olsun - sonuclarin iyi olmasina sevindimmm eski dünürüm...:) yerimseniben

Sibelcim neyseki eşin senin tarafında sırtın yere gelmez

öncelikle idil türkü ve alya derine geçmiş olsun diyorum geçmişi okuyamadım başka hasta bebe varsa onlara da geçmiş olsun bebişlerin hasta olması zor.
bende uykusuzluktan mahvoldum 16 gündür toplam 2 saat kesintisiz uyumuşumdur. uyumuyor bu çocuk her saat başı kalkıyor mama veriyom yok emziriyom yok olmuyor bir türlü başaramadım kesintisiz uyutmayı çok yorgunum uyumaktan yoruluyorum artık yat kalk yat kalk gce mahvoluyorum. kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum belim çok ağrıyor artık yaa.

oğluşumun ateşi var yaaa

Canım geçmmiş olsun hergün yeni bir huy ediniyolar bakalım bizde yolculuk sonrası bozulacakmıyız

selam kızzlarrr
inanamayacağınız bişey oldu Akyakaya geldim balkonda otururken tel çaldı Ayşince ayşin di arayan Akyakadayız yer bulamadık tanıdığın vardı arayabilir misin yer için dedi ben de akyakadayım dedim ve hemen bülübülü gidip aldı onları (bulamadılar evi bülü arabayla takip ettirdi)) o kadar sewindim ki Defneyi gördüm aman Alalahım düşünün Ada ve Defne beraber uyudular en şanslı mart annesi benim muğla da hiç mart annesi yok ama ben bissürü mart bebesi gördümmmm hwhehehehehehehehehehehe

Doğumgünün kutlu olsun canım Kızınla eşinle nice yaşlara muccccka.s.

canım idilde kusma ateş yok olmadıda iştahsızlıktı 3 gündür emiyor ama işdarını hiç yapmıyor enfazla günde 4 kez çok az oda bugün bexzinde kırmızıya yakın bi leke vardı allahım sen koru
kızlar gece dörtbuçukta çıkacağız dualarınızı bekliyoruz ne olur unutmayın bizi akşam dayanamadım enson ağladım elimde değil öyle masumki bişeyden haberi yok şuram ağrıyor diuyemiyor
neolur bişey çıkmasın ne olurrr

Canım kiremit rengi gibiyse o bebeğinin yeterli beslenmediğini aç olduğunu gösteriyor.İşallah herşey çok kolay olucak ve sonuçlar çok iyi gelicek :nazar:

Ayşincim Elanın oyun alanına bayıldım çok rahat gözüküyor.Nasıl bir malzemeden?

kızlar hiçç bişey okuyamadan bunu yazıyım hemen.

eşin ela için şilte yaptırdı. hepinize tavsiye ederim Ela çok rahat hareket ediyo. ben de endişelenmiyorum başka odadayken. süper bişi.

hakikaten süpermş çok beğendim?nasıl bişeyden yapıldı anlatırmısın?bende düşündüm..yaptırabilirim nereye yaptırılıyor birde.

deryacım hoşgeldin..alyanın yemesi yok çok berbat ya..kakası toptop çıkıyor.
buda öğrendiğim kadarıyla doymadığının işaretiymiş.:sinifsinif:

öncelikle esmaya iyi tatiller dieyim:)
aslının da doğum gununu kutlayım:) umarım herkes iyidir. eşim aldığı için pc yi bakamadım bi süre. bunu eşim kendi işyerinde yaptırdı.flokser kumaş içine çift kat ince sünger kullanılmış. terletmiyo. leke ve kusmuğu çok çabuk temizleniyo. test edilmiştir:D çam. mak. de yıkadım bişi olmadı. zor sığdırdık ama yıkandı sonuçta. nereye gitse bu şilte var altında. valla şimdiye kadar iyi ki var dediğim nadir şeylerden.

herkese tek tek teşekkür ediyor buseliyorumm iyi dilekleriniz için hepbirlikte mutlu ve sağlıklı olalım

bugün siftah yapıp denize girdik fotolar yarına

Son düzenleme:
iyi ytınız aslıcım..ben yine ayağımı sokmakla yetindim..
bende bir bakınayım nerelere yaptırabilirim ayşin.teşekkürler.
sibelim hoşgeldin anam

slm kızlar bebeğine cici bebe yediren varmı be hem aptamil ar hemde cici bebe yediriyorum acaba ikisini birlikte vermek dokunurmu

Canım kiremit rengi gibiyse o bebeğinin yeterli beslenmediğini aç olduğunu gösteriyor.İşallah herşey çok kolay olucak ve sonuçlar çok iyi gelicek[/B] :nazar:
hadi ya öyle mi
canlarm biz gidiyoz bikaç saate umarım kolay gecer hemencecik akşam burda oluruz umarı hepinizi öptüm iyi geceler

annemkızıyor sende samsundasın değilmi?bende:)
ben kullanmıyorum henüz cesaret edemiyorum.senin doktrun kim bu arada.bizde ar kullanıyoruz.cicibebeyi neyle hazırlıyorsun=?
deryacım gzel haberleirni bekliyoruz.hayırlı haberlerini inşallah.kuzumu öperim

merhaba herkese.
nerden baslayacagimi bile bilemedim.dogumdan sonra 1 kere yazabildim galiba buraya.belki beni hatirlayanlar vardir hala.dogum sonrasi cok sorun yasadim hem saglikla ilgili hem de özel sorunlar.sagligim simdi iyi kizim da iyi.2 ay öncesine kadar annem yanimdaydi hersey daha kolaydi ama 2 aydir evisine hatta kendime bile zaman bulamiyorum.yalniz olanlar ev bebek ve yemek isini nasil hallediyorlar cok merak ediyorum.bilgisayara günlerce dokunmadigim oluyor.
gecmisi okuma sansim yok umarim bütün anne ve bebekler iyidir,birkac sayfa okudum. saruboceq ve CheGuevera arkadaslarin bebekleri hastaymis gecmis olsun acil sifa versin Allah.

annemkızıyor sende samsundasın değilmi?bende:)
ben kullanmıyorum henüz cesaret edemiyorum.senin doktrun kim bu arada.bizde ar kullanıyoruz.cicibebeyi neyle hazırlıyorsun=?
deryacım gzel haberleirni bekliyoruz.hayırlı haberlerini inşallah.kuzumu öperim

evet canm aslında bende cesaret edemiyodum ama bebeğim sadece mamayla doymuyor annem cesaret verdi bende seni cici bebeyle büttüm bişiy olmaz dedi 2 gün oldu veriyorum ikisinide çok güzel yiyor başta suyla hazırlıyodum şimdi sütle hazırlıyorum azcık sulandırıyorum sütü senin sütle ilgili konunu okudum bu arada katılıyorum eskiden bebeklere hep veriyolarmış yani herkes mama bulamıyordu samsun doğum evinden atila kılıç 'a götürdüm önce sonra ismet gebeşoğlun' a götürdüm canm

ismet gebeşoğlu..canım benim ya..alyanın ilk 1.hafta yoğun bakımda yattığında doktoru oydu.doğumevinde yattı.çok seviyorum bu adamı.alyayı öper koklardı.kucağına alıp.tosurum benim derdi ona.inanılmaz bir sempatim var.ismini duyduğum için şu an bile gülümsedim yani inan..
hekat hoşgeldin canım hatırlıyorum seni valla ben saldım ev işi,yemek işi.sadece çocukla ilgileniyorum.işte kk ya geliyorum.:)
emelimm canım..hoşgeldin

ismet gebeşoğlu..canım benim ya..alyanın ilk 1.hafta yoğun bakımda yattığında doktoru oydu.doğumevinde yattı.çok seviyorum bu adamı.alyayı öper koklardı.kucağına alıp.tosurum benim derdi ona.inanılmaz bir sempatim var.ismini duyduğum için şu an bile gülümsedim yani inan..
hekat hoşgeldin canım hatırlıyorum seni valla ben saldım ev işi,yemek işi.sadece çocukla ilgileniyorum.işte kk ya geliyorum.:)
emelimm canım..hoşgeldin

hosbulduk canim.isleri ben de saldim ama evi gördükce sinirlerim bozuluyo.kk yi cok özledim.eskiden yani hamileryken gece gec de olsa takiliyordum tabi o zamanlar gec kalkma ve gündüz uyuma imkani vardi a.s .simdi bebek uyuyo olsa bile gündüz benim uyuma sansim olmadigi icin yatmak zorznda kaliyorum. senin kiz nasil oldu ?

emelimm canım..hoşgeldin

canım zaten bende ismet gebeşeoğlundan çok memnun kaldım çok ilgilendi bebeğimle çok iyi bir dr çok sempatik adam çokta iyi anlıyor emiride yatırcaktı ama sonradan düzeldiği için gerek duymadı sabah akşam hiç bırakmadı bebeğimi yani herkese tavsiye ederim

slm millet nasilsinizß??
bizi soracak olursaniz biz iyiyiz azcik yaramazlasdik hepsi okadar..

esmacigim tatile gidiyomusun galiba ii tatiller sanada bol bol batusunla esinle vakit gecir dineln cnm
hekatcigim sende hos geldin cnm

Back