2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahtan çok tatlı istemiyor canım, çikolatayıda bence çok yeme geçen bir programda izledim kafein varmış ondada. kafein direkt olarak plesentadan geçebilen maddelerdenmiş. ben sadece balık kokusunda 2 kez istifra ettim. ama bu ekşime berbat. birde benim durdu durdu son haftada başladı. 12. haftada normalde bitermiş benim anca başlıyor. devam etmez inşallah.

yok zaten yiyemiyorum canim.. eskiden deli olurdum, simdi gözüm görmüyor bile..
sen baya gec baslamissin kusmaya falan.. ben 7. haftada baslamistim.. ve halada devam ediyor..

kaydirigubbakcemile
 
selam kızlar suan nöbetteyım ultrasondan bebişime baktım önce uyuyordu hareket etmedı ben karnımı hafıfce salladım ve uyandı nasıl hareket edıyor kıpır kıpır :nazar: :nazar: ayaklarını falan uzattı cok güzel bir duygu daha yenı hissedıyorum galıba annelık duygusunu :asigim: hepımız saglıcakla alırız inşaallah kuzucuklarımızı :emir_bebek: ve en erken günaydın mesajını yazıyorum gunaydınnnn güzel anne adayları :teytey: :teytey:
 
günaydın bayanlar (karnında erkek bebişleri olanlara da) ve baylar...:))
umarım iyi bir hafta geçiririz...ben çok rüya görüyorum bu ara...canımın içini geçen hafta gördüm ultrasonda ama yine çok özledim..4 gün arayla doktora gitme durumu olmuştu geçtiğimiz hafta...kızlar inanamayacağınız kadar hızlı büyüyorlar bebişler....benim parmak çocuğum da 4 günde 0,5 cm atmış.(maşallah)
 
günaydııın arkadaşlar ve bebişler, iyi bir hafta olur inşallah hepimiz için. benim de son tatil haftam. Kızıldeniz dediğin gibi insan hareketlerini görünce dah bir farklı hissediyor. ben de tam 11+1 de ultrasona girdiğimde aynı duyguları yaşadım.
 
Fundadeniz bende acayip rüya goruyorum yaa,neler neler her sabah esime anlatiyorum soka giriyor.Bu hafta kontrolumuz var,onun etkisinde fazla kaldim heralde,cumartesi gecesi bi ruya gordum.ultrasonda cocugumuzu gorduk yani.tam o sirada doktorun bir hastasi doguma geldi vs vss.. bu en mantikli olani :teytey:
 
ben daha hiç rüya görmedim bebeğimle ilgili. geçen eşim bile görmüş ben daha görmedim. hamile kalmadan önce daha çok görürdüm.
 
herkese günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr şikayetlerimiz başladı yavaş yavaş ama kimse isyan etmiyo bu kadar şikayete ne kadar güzel bişey yaaaa annelik böyle bişey galiba şimdiden başladı annelik
 
günaydın arkadaşlar, anlaşılan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.bu yaşadıklarımız bize hamileliğimizi hatırlatıyo olmaliki tatlı şikayetler olarak görüyoruz.
 
:nazar: :nazar:Herkese günaydin mutlu :teytey: SAĞLIKLI mirmirmirmir GÜZEL HAMİŞLİKLER GEÇİRİRİRİZ İNŞALLAH.....yaa arkadaşlar havalar çok kötü burda yağğmur fırtına derken acayip üşütmüşüm anlıyacağınız sümüklü kız oldum zaten halsizlik vardı şimdi iyice arttı.böyle gurbette hasta olunca insan daha çok arıyooo annesini ÖFFFFFFFFFFFFFF AŞKIMDA İŞTEEE senağlama senağlama
 
:nazar: :nazar:Herkese günaydin mutlu :teytey: SAĞLIKLI mirmirmirmir GÜZEL HAMİŞLİKLER GEÇİRİRİRİZ İNŞALLAH.....yaa arkadaşlar havalar çok kötü burda yağğmur fırtına derken acayip üşütmüşüm anlıyacağınız sümüklü kız oldum zaten halsizlik vardı şimdi iyice arttı.böyle gurbette hasta olunca insan daha çok arıyooo annesini ÖFFFFFFFFFFFFFF AŞKIMDA İŞTEEE senağlama senağlama

Canımmmmmmm çok geçmiş olsunnnnnnnnna.s.

Bizde buralarda kavruluyoruz.Ben artık balık solunumuna geçtim kafamçokkarıştı
 
hiç sormayın sıcakları, alev alev yanıyor burası, 24 saat klima altında sersemleştim iyice. umudum geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. meyve ye bol bol.
 
gunaydin kizlarrr, guzel bir gun diliyorum, yeni kahvalti yaptim carpintim basladi yine yaa, kahvalti yapmaya korkuyorum artik

bebis ruyalari son aylara dogru daha cok goruluyor nedense bende hamile kalmadan once cok goruyordum simdi dua ediyorum yatarkn yinede goremiyorum bebisimi, sadece korkacagim ruyalar goruyorum
 
Sağolun rkadaşlar ya inanin acayip biyer burasi hiç sevmedim fakat mecburi...
Düşünü devletin haricinde özel hastahane yok hastahane demeye bin şahit ister şükür allaha bu sene bitiyoooo.batiya çikacak aranizda arkadaşlar tayinci olup bulunduğunuz yeri beğenen varmi şimdiden düşünüyoruzda çünkü bbatida en az 7 yil en fazla 10 yil kalabiliriz fikirlerinize ihtiyacim var......
Inanin
 
günaydın kızlar.herkesin şikayetleri en kısa zamanda azalır inşallah.
benim tiskinmeler bulantılar geçiyor sanırım.bugün ilk defa hamile olduğumdan beri (afedersiniz ama)yumurta yedim.güzelce bi kahvaltı yaptım ilk defa.
umudum canım sanada geçmiş olsun dikkatli ol canım.bizde babam çalışırken çok yer gezdik.zor sürekli taşınmak.babamında şark görevi oluyordu.vallaha izmir çok sıcak yanıyoruz biz burda ama deniz var.benim için burası cennet.çok seviyorum burayı burda doğdum bebeğimde burda doğacak allah nasip ederse.öpüyorum seni.
kızlar ben rüya görmüyorum.sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bilinç altımda kaldığı için erkek çocuğum olduğunu görmüştüm hepsi o kadar.
4 aydan sonra biraz daha rahat edicez inşallah.
 
Şeniz Enelcim fikirlerin için sağol canim benim inanin şimdiden bizi düşünce aliyoo şimdi 2kişiyiz fakat rabbim izin verirse seneye 3 olacağiz bizimde tek umuduğuz bebişimizi iyi bi ortamda yetiştirmekkkk rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnn
 
umudum canın inşallah allahım hepimizin gönlüne göre versin.inşallah herşey çok güzel ve yolunda ve sağlıklı olur.
 
X