2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım selamlar..
birinci trimester bitmek üzere.sositososito
ikinci trimesterden gün aldık bir çoğumuz..
Allahım bu şekilde sorunsuz devam etmesini nasip etsin inşallah:Saruboceq:
 
inşallah canım. Günler hem çok çabuk geçiyor hemde yavaş. Ama baksanıza bi çoğumuz hamileliğin en rahat dönemine adım attık bile. Dileğine katılıyorum böcüğüm Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin.
 
Sağol canım. Biran önce sıkıntısız bi hamileliğe kavuşmanızı diliyorum. İyiyim şükür. Kuru öğürtülerimin geçmesini bekliyorum.:bbo:

inşallah canım bende o sıkıntısız günleri çok istiyorum.benimki bayağı bi sorunlu çünkü.eşim kızıyor artık birşey yiyemiyorum bebek nasıl büyüyecek diye.şu günler bi geçsede hamileliğin tadını çıkarsak yavaştan yavaştan.
 
Arkadaşlar şimdilik daha erken biliyorum ama doğum için hastane fiyatları araştırmasına başlayanınız var mı? Birçok hastane rant yapmak için fiyatları çok şişkin tutuyor. Şimdiden bilgileri paylaşalım cebimiz yanmasın
 
canım ya cinsiyet için erken değil mi.yani benim için 9+5 im ben daha.ikili test için 13.hafta gidicem gün verdi dr.

senin bebiş benimkinden küçükmüş evet cinsiyet için daha erken canım belki 13de gittiğinde öğrenirsin çünkü büyük ultrasona giriceksin bende haftaya girmeği düşünüyorum hayırlısı onunla yatıp onunla kalkıyorum çok heycanlıyım sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum allahım hepimize o günü göstersinkaydirigubbakcemile
 
istanbulda yaşıyan arkadaşlar bildiğiniz iyibi dr varmı ben daha dr karar veremedim 2 dr denedim memnun kalmadım burcu arkadaşımızın dediği gibi hastanede çok önemli beni takip eden dr doğumumu yaptırsın isterim:CüvCüv:
 
Eğer avrupa yakasındaysan tavsiye edebileceğim tek kişi ve benim senelerdir doktorum Herman İşçi. Çok iyi tecrübeli ve bilgili bir doktordur. Avrupa Florance 'da kendisi. İlgilenirsen iletişim bilgilerini verebilirim veya internetten araştırabilirsin.
 
Ben devlet hastanesinde doğum yapacam nasip olursa en iyi şartları olan hastane orası civarda e bi de işin içindeyiz biz:CüvCüv:
 
annemde bugun bana elma sirkesini suyla karistirip sabahlari ac karnina icince iyi geliyormus dedi , birde onu denemek lazim


daha dün tv de bir dr. elma sirkesinin aç karnına asitli olduğu için zararlı olduğunu söyledi, bebeğe de iyi geleceğini sanmıyorum bu yüzden, eğer çok ağrınız oluyorsa sadece parasetamol içerikli ilaçlar içilebiliyor:))
 
kızlar 2li test hastanede mi yapılıyor. ben doktorun muayenehanesine gidiyorum kontrollerim için. 2li testi hastanede mi yaptırıcam ayrıca acaba . 2li test yaptıranlardan yardım lütfen.
 
Son düzenleme:
Benim dr. ne ense kalınlığına baktı,ne de ikili test yaptı. Gerek görmedi. 3'lü test yapıcaz 16. haftadan sonra dedi. O yüzden sizlere yardımcı olamıyorum arkadaşlar.
 

canım benim doktorum ağrılar minoset verdi.vermidon da olabilir.bu tarz ağrı kesiciler zararsızmış.
 
selam arkadaslar bu ense kalınlıgına vajınal bakılmıyor degılmı :)

canım 5 haftadan sonra vajinal bakılmıyor.benim sorunlu olduğu için 5 haftaya kadar keseyi tam görene kadar vajinal bakıldım.ense kalınlığı için normal ultrasonda bakıldı benim.hem brbişin kocaman olmuş dışarıdan ense kalınlığı net ölçüluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…